Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

kropkuje brzydkie słowa ;) to może będzie litościwy ....

Pani w szkole pyta dzieci o ich zwierzątka, przychodzi do Jasia:
- Jasiu masz może pieska?
- Mieliśmy kiedyś psa, proszę pani ale go zabiliśmy, bo ja mięsa nie jadłem, ojciec nie jadł i matka tez nie, a dla jednego psa nie będziemy kupować.
- Jasiu to straszne, a kotka nie masz?
- Mieliśmy też i kotka, ale go zabiliśmy bo ja mleka nie piłem, ojciec i matka tez nie, a dla jednego kota nie będziemy mleka kupować.
- Jasiu co ty mówisz, przyjdź jutro z mamą!
- Miałem kiedyś mamę, ale się jej z tatą pozbyliśmy, no bo ja jeszcze nie bzykam, tata już nie może a dla sąsiada to nie będziemy trzymać.

Pani prosi do odpowiedzi Jasia.
Chłopiec nie może poradzić sobie z zadaniem więc zaczyna pluć na rękę i wycierać ślinę w głowę
Pani się pyta: - Jasiu co robisz?
A Jaś na to: - Słyszałem wczoraj wieczorem jak tatuś mówił do mamusi: "kochanie pośliń główkę to na pewno ci lepiej pójdzie"

Chłopak podchodzi do dziewczyny.
- Tańczysz?
- Tańczę, śpiewam, gram na gitarze.
- Co ty pleciesz?
- Plotę, wyszywam, lepię garnki...

W ZOO przed klatka z małpami synek pyta sie mamy:
- Mamusiu dlaczego w tej klatce zamknęli informatyków?
- Jak to informatyków? - pyta mama
- No tak, jak nasz tatuś - nieogolone, brudne i maja odparzenia na dupie

Jedzie facet autostrada i nagle widzi panienkę leżąca na poboczu.
Zatrzymuje się i pyta :
- Przepraszam, Pani ranna?
A Panienka odpowiada :
- Nie, całodobowa

[B]Przychodzi gej do lekarza i mówi:
- Mam HIV panie doktorze.
- Dwa kilo grochu, pół litra soku ze śliwek , cztery banany i to wszystko
powtarzać przez tydzień po dwa razy dziennie.
- A to pomoże? - pyta gej
- Nie Ale nauczy pana do czego służy dupa.
[/B]

Kowalski złowił złotą rybkę.
R(ybka): Puść mnie, a spełnię jedno Twoje życzenie!
K(owalski): OK!
R: Willę z basenem chcesz?
K: Nie.
R: Mercedesa chcesz?
K: Nie.
R: Medal za męstwo może?
K: Tak, pewnie!
Hukneło, rąbnęło i Kowalski znalazł sie prosto na polu bitwy z dwoma granatami w ręku. Patrzy, a na niego napierdala 10 czołgów. Kowalski wysyczał przez zacisniete zeby:
- K**wa, pośmiertny mi dała!

Kobieta zamówiła nową szafę. Przyjechała ekipa. Zamontowała wszystko i odjechała. Po pewnej chwili na dole na ulicy przejechał tramwaj, a tu nagle się szafa otwiera. I tak kilka razy. Kobieta zamyka szafę, jedzie tramwaj a szafa się otwiera. Zdesperowana idzie po sąsiada. Opowiada mu wszystko. Zamykają razem szafę, jedzie tramwaj a szafa się otwiera i tak kilka razy pod rząd. W końcu sąsiad proponuje: Wie Pani co? Ja wejdę do środka szafy, jak będzie jechał tramwaj i szafa się znowu otworzy to wtedy zobaczę to od wewnątrz i będę wiedział co się dzieje.
Tak jak zaproponował, tak i zrobił.
Tramwaj nie jechał, a w między czasie przyszedł mąż z pracy. Ściąga płaszcz. Myśli sobie: - O nowa szafa! Pewnie żona chciała mi zrobić prezent. Otwiera szafę i wryty ze zdziwienia mówi:
- A Pan co tutaj robi?
Gostek odpowiada: - I tak Pan nie uwierzy - Czekam na tramwaj!

Trzecia w nocy! Zona czeka na męża, który nie wrócił jeszcze z imprezy... Wpada pare minut po 3 nad ranem kompletnie pijaniuteńki.. zona wrzeszczy -" O której to sie wraca do domu???
a mąż na to:
-" Jakie wraca, jakie wraca? po gitarę przyszedłem!

Żona była niezadowolona z pożycia, więc poszła do seksuologa, żeby jej coś doradził.
No to on opowiedział jej o seksie perwersyjnym. Żona wróciła do domu założyła najseksowniejszą bieliznę, miniówkę i czeka na męża.
Kiedy ten wrócił z pracy ona już w przedpokoju staje przed nim i mówi!:
- Drzyj ze mnie szmaty
On popatrzał na nią jak na idiotkę i nic. Tylko zdejmuje płaszcz.
-Drzyj ze mnie łachy, powiedziałam!
No to mąż zdarł z niej wszystko. Kiedy żona stała już naga, mówi do męża:
A teraz mnie wyp**ol.
Mąż otwiera drzwi i mówi:
Wypier**aj!

Przychodzi facet do sex shopu z zamiarem kupienia gumowej lalki.
- Chciałby pan mężczyznę czy kobietę?
- Kobietę poproszę.
- Czarną czy białą? - Białą.
- Chrześcijankę czy muzułmankę?
To pytanie zbiło faceta z tropu:
- A co to ma do rzeczy? Przecież to tylko gumowa lalka!
- Muzułmanki czasem wybuchają

Uchwała
Międzynarodowy kongres feministek. Na podium wchodzi jedna z delegatek i rzuca hasło.
— Siostry, dość wyzysku. Nie będziemy im prać i gotować.
Uchwałę przyjęto jednogłośnie. Na kolejnym spotkaniu wojowniczych pań, delegatki dzielą się swymi spostrzeżeniami. Zaczyna Angielka.
— Wróciłam do domu i mówię: John, od dzisiaj nie piorę i nie gotuję. Pierwszego dnia — nic nie widzę, drugiego dnia — nic nie widzę, trzeciego dnia — widzę — gotuje jajko.
Sala zatrzęsła się od oklasków. Na mównicę wchodzi Francuzka.
— Wróciłam do domu i mówię: Pierre, od dzisiaj nie piorę i nie gotuję. Pierwszego dnia — nic nie widzę, drugiego dnia — nic nie widzę, trzeciego dnia widzę — pierze majtki.
Owacje na stojąco. Na podium wchodzi Rosjanka.
— Wróciłam do domu i mówię: Iwan, od dzisiaj nie piorę i nie gotuję. Pierwszego dnia — nic nie widzę, drugiego dnia — nic nie widzę, trzeciego dnia nadal nic nie widzę. Czwartego dnia – zaczynam widzieć na prawe oko.

Watykan, Plac Św. Piotra. Pod oknem biblioteki papieskiej tłum, biało czerwono od polskich flag. Z tłumu słychać po polsku:
- Niech żyje Papież! niech żyje Papież!
Sekretarz Benedykta XVI namawia ojca Św. aby wyszedł do Polaków i coś im po polsku powiedział. Papież opiera się mówiąc:
A co mam im powiedzieć, i tak wkoło te same wyuczone slogany, lepiej nie.Oj powiedz coś Ojcze Święty, oni Cię kochają, przypomnij sobie jakieś miłe chwile związane z Polską i przemów do nich po polsku.
Papież wyszedł na balkon otworzył swoje stare przedwojenne Pismo Święte i wtedy wypadła z niego mała pożółkłą kartka. Benedykt XVI chwycił ją, patrzy, a tam tekst po polsku. Ucieszył się niezmiernie i do czekającego tłumu przeczytał:
- Obhrroncy Westerplatte! Phodddhajcie shie!

Dwóm przyjaciółkom po długich namowach, udało się wreszcie przekonać mężów, żeby zostali w domu i same wychodzą na kolacje do knajpy żeby przypomnieć sobie "dawne czasy". Po zabawnie spędzonym wieczorze, dwóch butelkach białego wina, szampanie i buteleczce wódki opuszczają restauracje całkowicie pijane!
W drodze powrotnej obie nachodzi "nagła potrzeba", może dlatego że dużo wypiły. Nie wiedząc gdzie iść się wysikać, bo było juz bardzo późno, jedna wpada na pomysł i mówi do drugiej: -wejdźmy na ten cmentarz, tutaj na pewno nikogo nie będzie, Wchodzą na cmentarz, najpierw jedna ściąga majtki, sika, wyciera się tymi majtkami i oczywiście je wyrzuca...
Widząc to, druga od razu sobie przypomina, ze ma na sobie droga, markowa bieliznę i szkoda by ja było tak wyrzucić. Ściąga wiec majtki, wkłada je do kieszeni, sika i zrywa kokardę z pierwszego lepszego wieńca, żeby się "podetrzeć".
Na drugi dzień maż pierwszej, dzwoni do męża drugiej:
- Jurek, nawet sobie nie wyobrażasz co się stało! To koniec mojego małżeństwa!
- Dlaczego?
-Moja zona wróciła o 5 rano kompletnie pijana i na dodatek bez majtek. Od razu wywaliłem ja z domu.
Na to drugi: -Marek, to jeszcze nic, wiesz co do wykombinowała moja? Nie tylko przyszła pijana i bez majtek, ale miała włożona w tyłek czerwona kokardę z napisem: "NIGDY CIE NIE ZAPOMNIMY, LUKASZ, IGNAC, STASIEK I POZOSTALI PRZYJACIELE Z SILOWNI"

Jechał facet autostradą i zachciało mu się do ubikacji. Dojechał do najbliższej stacji benzynowej i udał się za potrzebą. Kiedy już siedział na muszli, usłyszał jak ktoś wchodzi do kabiny obok. Po chwili z tejże kabiny dobiegło go pytanie:
- Cześć, co tam u ciebie słychać?
Facet głupio się poczuł, na ogół nie rozmawiał z obcymi, i to jeszcze w takim miejscu. Ale niepewnie odpowiedział:
- Nic, wszystko w porządku...
- Słuchaj, a powiedz mi, co zamierzasz tutaj zrobić?
- No, nie wiem...? - facet coraz bardziej czuł się skrępowany tą wymianą zdań.
- A gdzie jedziesz?
- Jadę do Gdańska, a potem wracam do Katowic...? - odpowiada po raz kolejny zdziwiony facet.
Wreszcie w kabinie obok:
- Wiesz co, zadzwonię do ciebie później, bo jakiś idiota w kiblu obok odpowiada na wszystkie moje pytania!

Posted

[quote name='Danusia12']Czy to Twoja kula?
[IMG]http://www.gify-animowane.pl/gify/Swieta/Halloween/17.gif[/IMG][/QUOTE]

[SIZE="5"]MOJA KUUUUULAAA gdzie ją znalazłeś???? :multi: :multi: [/SIZE]

Posted

hmmmmmm noo taak bo TY drugi koniec Polski :hmmmm: niech no pomysle noo dobra to bede tam za 3 minuty....
leceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
zzziiiiiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmm

Posted

a ja jestem pierdo...ięta :stupid: pojechałam z dziewczynami do schronu powyprowadzac psy i ....wróciłam z psem ....wzięłam go na tymczas.....nie mogłam go tam zostawić :placz:
To staruszek (ma ok 10-13 lat) i do tego sarenka...malizna trzęsie się jak galaretka i mieszkał z kotami bo do psów się nie nadawał taki mały :(
nie miała baba kłopotu to se 6-te zwierze wzięła :flaming:
a miałam wziąść suczkę z Dzierżoniowa :placz:
ale tego nie mogłam zostawić :shake:

[IMG]http://images14.fotosik.pl/52/1a87104446f14e2emed.jpg[/IMG]

[IMG]http://images13.fotosik.pl/21/bb7c63e615fd555fmed.jpg[/IMG]

[IMG]http://images14.fotosik.pl/52/919e77e698819b03med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images14.fotosik.pl/52/4dc08b4975cf6293med.jpg[/IMG]

reszta zdjęć na [url]http://www.frety.cba.pl/krecik/index.html[/url]

a temacik tu ---> [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2811205#post2811205[/url]

Posted

nooooo coootyyyy :crazyeye: wiesz co to znaczy 27 metrów :mad: ????
nic absolutnie nic się więcej nie zmieści!!!!!!

współplemieńcy na razie nie przedstawieni bo sarenek boi sie przeokropnie...(prbowałam z daleka mojego Luckiego podstawić do sarenka ale ten mój przebrzydły nietoperz na niego warczy:angryy: