Menrzuś Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Czy to Twoja kula? [IMG]http://www.gify-animowane.pl/gify/Swieta/Halloween/17.gif[/IMG] Quote
Asior Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 kropkuje brzydkie słowa ;) to może będzie litościwy .... Pani w szkole pyta dzieci o ich zwierzątka, przychodzi do Jasia: - Jasiu masz może pieska? - Mieliśmy kiedyś psa, proszę pani ale go zabiliśmy, bo ja mięsa nie jadłem, ojciec nie jadł i matka tez nie, a dla jednego psa nie będziemy kupować. - Jasiu to straszne, a kotka nie masz? - Mieliśmy też i kotka, ale go zabiliśmy bo ja mleka nie piłem, ojciec i matka tez nie, a dla jednego kota nie będziemy mleka kupować. - Jasiu co ty mówisz, przyjdź jutro z mamą! - Miałem kiedyś mamę, ale się jej z tatą pozbyliśmy, no bo ja jeszcze nie bzykam, tata już nie może a dla sąsiada to nie będziemy trzymać. Pani prosi do odpowiedzi Jasia. Chłopiec nie może poradzić sobie z zadaniem więc zaczyna pluć na rękę i wycierać ślinę w głowę Pani się pyta: - Jasiu co robisz? A Jaś na to: - Słyszałem wczoraj wieczorem jak tatuś mówił do mamusi: "kochanie pośliń główkę to na pewno ci lepiej pójdzie" Chłopak podchodzi do dziewczyny. - Tańczysz? - Tańczę, śpiewam, gram na gitarze. - Co ty pleciesz? - Plotę, wyszywam, lepię garnki... W ZOO przed klatka z małpami synek pyta sie mamy: - Mamusiu dlaczego w tej klatce zamknęli informatyków? - Jak to informatyków? - pyta mama - No tak, jak nasz tatuś - nieogolone, brudne i maja odparzenia na dupie Jedzie facet autostrada i nagle widzi panienkę leżąca na poboczu. Zatrzymuje się i pyta : - Przepraszam, Pani ranna? A Panienka odpowiada : - Nie, całodobowa [B]Przychodzi gej do lekarza i mówi: - Mam HIV panie doktorze. - Dwa kilo grochu, pół litra soku ze śliwek , cztery banany i to wszystko powtarzać przez tydzień po dwa razy dziennie. - A to pomoże? - pyta gej - Nie Ale nauczy pana do czego służy dupa. [/B] Kowalski złowił złotą rybkę. R(ybka): Puść mnie, a spełnię jedno Twoje życzenie! K(owalski): OK! R: Willę z basenem chcesz? K: Nie. R: Mercedesa chcesz? K: Nie. R: Medal za męstwo może? K: Tak, pewnie! Hukneło, rąbnęło i Kowalski znalazł sie prosto na polu bitwy z dwoma granatami w ręku. Patrzy, a na niego napierdala 10 czołgów. Kowalski wysyczał przez zacisniete zeby: - K**wa, pośmiertny mi dała! Kobieta zamówiła nową szafę. Przyjechała ekipa. Zamontowała wszystko i odjechała. Po pewnej chwili na dole na ulicy przejechał tramwaj, a tu nagle się szafa otwiera. I tak kilka razy. Kobieta zamyka szafę, jedzie tramwaj a szafa się otwiera. Zdesperowana idzie po sąsiada. Opowiada mu wszystko. Zamykają razem szafę, jedzie tramwaj a szafa się otwiera i tak kilka razy pod rząd. W końcu sąsiad proponuje: Wie Pani co? Ja wejdę do środka szafy, jak będzie jechał tramwaj i szafa się znowu otworzy to wtedy zobaczę to od wewnątrz i będę wiedział co się dzieje. Tak jak zaproponował, tak i zrobił. Tramwaj nie jechał, a w między czasie przyszedł mąż z pracy. Ściąga płaszcz. Myśli sobie: - O nowa szafa! Pewnie żona chciała mi zrobić prezent. Otwiera szafę i wryty ze zdziwienia mówi: - A Pan co tutaj robi? Gostek odpowiada: - I tak Pan nie uwierzy - Czekam na tramwaj! Trzecia w nocy! Zona czeka na męża, który nie wrócił jeszcze z imprezy... Wpada pare minut po 3 nad ranem kompletnie pijaniuteńki.. zona wrzeszczy -" O której to sie wraca do domu??? a mąż na to: -" Jakie wraca, jakie wraca? po gitarę przyszedłem! Żona była niezadowolona z pożycia, więc poszła do seksuologa, żeby jej coś doradził. No to on opowiedział jej o seksie perwersyjnym. Żona wróciła do domu założyła najseksowniejszą bieliznę, miniówkę i czeka na męża. Kiedy ten wrócił z pracy ona już w przedpokoju staje przed nim i mówi!: - Drzyj ze mnie szmaty On popatrzał na nią jak na idiotkę i nic. Tylko zdejmuje płaszcz. -Drzyj ze mnie łachy, powiedziałam! No to mąż zdarł z niej wszystko. Kiedy żona stała już naga, mówi do męża: A teraz mnie wyp**ol. Mąż otwiera drzwi i mówi: Wypier**aj! Przychodzi facet do sex shopu z zamiarem kupienia gumowej lalki. - Chciałby pan mężczyznę czy kobietę? - Kobietę poproszę. - Czarną czy białą? - Białą. - Chrześcijankę czy muzułmankę? To pytanie zbiło faceta z tropu: - A co to ma do rzeczy? Przecież to tylko gumowa lalka! - Muzułmanki czasem wybuchają Uchwała Międzynarodowy kongres feministek. Na podium wchodzi jedna z delegatek i rzuca hasło. — Siostry, dość wyzysku. Nie będziemy im prać i gotować. Uchwałę przyjęto jednogłośnie. Na kolejnym spotkaniu wojowniczych pań, delegatki dzielą się swymi spostrzeżeniami. Zaczyna Angielka. — Wróciłam do domu i mówię: John, od dzisiaj nie piorę i nie gotuję. Pierwszego dnia — nic nie widzę, drugiego dnia — nic nie widzę, trzeciego dnia — widzę — gotuje jajko. Sala zatrzęsła się od oklasków. Na mównicę wchodzi Francuzka. — Wróciłam do domu i mówię: Pierre, od dzisiaj nie piorę i nie gotuję. Pierwszego dnia — nic nie widzę, drugiego dnia — nic nie widzę, trzeciego dnia widzę — pierze majtki. Owacje na stojąco. Na podium wchodzi Rosjanka. — Wróciłam do domu i mówię: Iwan, od dzisiaj nie piorę i nie gotuję. Pierwszego dnia — nic nie widzę, drugiego dnia — nic nie widzę, trzeciego dnia nadal nic nie widzę. Czwartego dnia – zaczynam widzieć na prawe oko. Watykan, Plac Św. Piotra. Pod oknem biblioteki papieskiej tłum, biało czerwono od polskich flag. Z tłumu słychać po polsku: - Niech żyje Papież! niech żyje Papież! Sekretarz Benedykta XVI namawia ojca Św. aby wyszedł do Polaków i coś im po polsku powiedział. Papież opiera się mówiąc: A co mam im powiedzieć, i tak wkoło te same wyuczone slogany, lepiej nie.Oj powiedz coś Ojcze Święty, oni Cię kochają, przypomnij sobie jakieś miłe chwile związane z Polską i przemów do nich po polsku. Papież wyszedł na balkon otworzył swoje stare przedwojenne Pismo Święte i wtedy wypadła z niego mała pożółkłą kartka. Benedykt XVI chwycił ją, patrzy, a tam tekst po polsku. Ucieszył się niezmiernie i do czekającego tłumu przeczytał: - Obhrroncy Westerplatte! Phodddhajcie shie! Dwóm przyjaciółkom po długich namowach, udało się wreszcie przekonać mężów, żeby zostali w domu i same wychodzą na kolacje do knajpy żeby przypomnieć sobie "dawne czasy". Po zabawnie spędzonym wieczorze, dwóch butelkach białego wina, szampanie i buteleczce wódki opuszczają restauracje całkowicie pijane! W drodze powrotnej obie nachodzi "nagła potrzeba", może dlatego że dużo wypiły. Nie wiedząc gdzie iść się wysikać, bo było juz bardzo późno, jedna wpada na pomysł i mówi do drugiej: -wejdźmy na ten cmentarz, tutaj na pewno nikogo nie będzie, Wchodzą na cmentarz, najpierw jedna ściąga majtki, sika, wyciera się tymi majtkami i oczywiście je wyrzuca... Widząc to, druga od razu sobie przypomina, ze ma na sobie droga, markowa bieliznę i szkoda by ja było tak wyrzucić. Ściąga wiec majtki, wkłada je do kieszeni, sika i zrywa kokardę z pierwszego lepszego wieńca, żeby się "podetrzeć". Na drugi dzień maż pierwszej, dzwoni do męża drugiej: - Jurek, nawet sobie nie wyobrażasz co się stało! To koniec mojego małżeństwa! - Dlaczego? -Moja zona wróciła o 5 rano kompletnie pijana i na dodatek bez majtek. Od razu wywaliłem ja z domu. Na to drugi: -Marek, to jeszcze nic, wiesz co do wykombinowała moja? Nie tylko przyszła pijana i bez majtek, ale miała włożona w tyłek czerwona kokardę z napisem: "NIGDY CIE NIE ZAPOMNIMY, LUKASZ, IGNAC, STASIEK I POZOSTALI PRZYJACIELE Z SILOWNI" Jechał facet autostradą i zachciało mu się do ubikacji. Dojechał do najbliższej stacji benzynowej i udał się za potrzebą. Kiedy już siedział na muszli, usłyszał jak ktoś wchodzi do kabiny obok. Po chwili z tejże kabiny dobiegło go pytanie: - Cześć, co tam u ciebie słychać? Facet głupio się poczuł, na ogół nie rozmawiał z obcymi, i to jeszcze w takim miejscu. Ale niepewnie odpowiedział: - Nic, wszystko w porządku... - Słuchaj, a powiedz mi, co zamierzasz tutaj zrobić? - No, nie wiem...? - facet coraz bardziej czuł się skrępowany tą wymianą zdań. - A gdzie jedziesz? - Jadę do Gdańska, a potem wracam do Katowic...? - odpowiada po raz kolejny zdziwiony facet. Wreszcie w kabinie obok: - Wiesz co, zadzwonię do ciebie później, bo jakiś idiota w kiblu obok odpowiada na wszystkie moje pytania! Quote
Asior Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='Danusia12']Czy to Twoja kula? [IMG]http://www.gify-animowane.pl/gify/Swieta/Halloween/17.gif[/IMG][/QUOTE] [SIZE="5"]MOJA KUUUUULAAA gdzie ją znalazłeś???? :multi: :multi: [/SIZE] Quote
Menrzuś Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Przekupiłem Żabę kabanosem i mnie wpuściła :evil_lol: Też mam miotłę-diesla Danusi :p Quote
Asior Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 noo to se może polatamy po nocnym niebie ;) Quote
Menrzuś Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Miałem 15-minutowego bana na wyjście na spacerek, żebym się przewietrzył :evil_lol: :lol: Polatamy sobie o północy - będzie bardziej romantycznie :p :razz: Quote
Asior Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 eeeeeeeeeehehhhheh nooo doobrze.... to się musze ciepło ubrać .... Tylko Danusi nic nie mów boooo ooooojjj nawet mi szklana kula nie pomoże :evil_lol: Quote
Asior Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 hi hi oooki to czekam z niecierpliwością..... :D Quote
Menrzuś Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Ale gdzie? Pamiętaj, że mam starego diesla. Może w połowie drogi? To by wyszło gdzieś koło Łodzi. O i jeszcze byśmy Imbirkę natraszyli, hehehe Quote
Asior Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 hmmmmmm noo taak bo TY drugi koniec Polski :hmmmm: niech no pomysle noo dobra to bede tam za 3 minuty.... leceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zzziiiiiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmm Quote
Menrzuś Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 A ja czekam i czekam, juz chyba z 15 minut. Quote
Asior Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 noo ja też już na miejscu....to coo lecimy do Imbir????? Quote
Menrzuś Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Ty z lewej, a ja z prawej. Nie przetrzyma tego nalotu :evil_lol: Quote
Asior Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 łooooo ale fajowo tak se lecieć w nocy!!!!!!! ooooo widze dom Imbir, ziiiiuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmm Quote
Menrzuś Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 No to lotem koszącym - ale jej adrenalina skoczy :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Dostałem 10-cio godzinnego bana od mojego moderatora :-( Miłego lotu do domu Asiorku I powodzenia Menrzuś Quote
Asior Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 uuuuuuu taka zabawę nam żonka popsuła :shake: buuuu jak ja teraz wróce sama "po ciemności" do domu :( Quote
Asior Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 a ja jestem pierdo...ięta :stupid: pojechałam z dziewczynami do schronu powyprowadzac psy i ....wróciłam z psem ....wzięłam go na tymczas.....nie mogłam go tam zostawić :placz: To staruszek (ma ok 10-13 lat) i do tego sarenka...malizna trzęsie się jak galaretka i mieszkał z kotami bo do psów się nie nadawał taki mały :( nie miała baba kłopotu to se 6-te zwierze wzięła :flaming: a miałam wziąść suczkę z Dzierżoniowa :placz: ale tego nie mogłam zostawić :shake: [IMG]http://images14.fotosik.pl/52/1a87104446f14e2emed.jpg[/IMG] [IMG]http://images13.fotosik.pl/21/bb7c63e615fd555fmed.jpg[/IMG] [IMG]http://images14.fotosik.pl/52/919e77e698819b03med.jpg[/IMG] [IMG]http://images14.fotosik.pl/52/4dc08b4975cf6293med.jpg[/IMG] reszta zdjęć na [url]http://www.frety.cba.pl/krecik/index.html[/url] a temacik tu ---> [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2811205#post2811205[/url] Quote
Menrzuś Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Tak, jesteś - i to zdecydowanie :calus: Suczka też się zmieści - widać masz zdolności w upychaniu :razz: A jaka była reakcja współmieszkańców? Quote
Asior Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 nooooo coootyyyy :crazyeye: wiesz co to znaczy 27 metrów :mad: ???? nic absolutnie nic się więcej nie zmieści!!!!!! współplemieńcy na razie nie przedstawieni bo sarenek boi sie przeokropnie...(prbowałam z daleka mojego Luckiego podstawić do sarenka ale ten mój przebrzydły nietoperz na niego warczy:angryy: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 A młody pewnie szaleje ze szczęścia, co? Quote
Recommended Posts