Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Sa zdjęcia Avantiego, Zuzki, Avantiego... A Ciebie, Apple, nie było... :-([/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No jak mnie nie było...byłam...widziałam.........no jak mozesz ja nie przegapiam takich rzeczy :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No jak mnie nie było...byłam...widziałam.........no jak mozesz ja nie przegapiam takich rzeczy :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Ale śladu widać nie zostawiłaś :eviltong:

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=red][B][FONT=Arial]wlazłam was tu utulkać .....[IMG]http://www.pic4ever.com/images/grouphugg.gif[/IMG][/FONT][/B][/COLOR][/quote]

ale delikatniej....ja nie mam amortyzatorów i ziebra mi strzelą :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale śladu widać nie zostawiłaś :eviltong:[/quote][COLOR=green][B][FONT=Century Gothic]Zostawiłam:eviltong:[/FONT][/B][/COLOR]

[quote name='Alicja'][COLOR=red][B][FONT=Arial]wlazłam was tu utulkać .....[IMG]http://www.pic4ever.com/images/grouphugg.gif[/IMG][/FONT][/B][/COLOR][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]ooooooooooooo Alunia:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Menrzuś']ale delikatniej....ja nie mam amortyzatorów i ziebra mi strzelą :roll:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]buhahahahahah Menrzuś a ty co taka minkę robisz jak cię Alunia przytula:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple']
[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]buhahahahahah Menrzuś a ty co taka minkę robisz jak cię Alunia przytula:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Bo ma dziewczyna parę :evil_lol:......i do tego zasięg rąk - tak wszystkich naraz wyściskać:crazyeye:

Posted

[quote name='Menrzuś']Bo ma dziewczyna parę :evil_lol:......i do tego zasięg rąk - tak wszystkich naraz wyściskać:crazyeye:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Lata praktyki w przedszkolu ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Lata praktyki w przedszkolu ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

myślisz, że te "słodkie maluchy" tak tężyznę fizyczną wyrabiają? :hmmmm:

Posted

[quote name='Menrzuś']myślisz, że te "słodkie maluchy" tak tężyznę fizyczną wyrabiają? :hmmmm:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ohhhoooooohoooo nawet nie wiesz jak bardzo....znam to z autopsji:roll: To są małe potffory mówię ci:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ohhhoooooohoooo nawet nie wiesz jak bardzo....znam to z autopsji:roll: To są małe potffory mówię ci:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

dlatego dałem je w " " :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']dlatego dałem je w " " :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]nie zauwazyłam.:roll:.......pisz wyraźniej:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]nie zauwazyłam.:roll:.......pisz wyraźniej:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

to taka czcionka :oops:.....następnym razem wytłuszczę :eviltong:

[SIZE=1](okurary chyba Jabłuszko potrzebuje. Ale czy kto widział jabłko w okurarach? :crazyeye:)[/SIZE]

Posted

[quote name='Menrzuś']to taka czcionka :oops:.....następnym razem wytłuszczę :eviltong:

[SIZE=1](okurary chyba Jabłuszko potrzebuje. Ale czy kto widział jabłko w okurarach? :crazyeye:)[/SIZE][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Fcale nie potrzebuję ....to że czasem wpadam na to czy na tamto jeszcze nie znaczy że nie widzę:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:...ma się te krzepe ;)....a te słodycze :diabloti::diabloti:dużo rzeczy w człowieku wyzwalają :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']to taka czcionka :oops:.....następnym razem wytłuszczę :eviltong:

[SIZE=1](okurary chyba Jabłuszko potrzebuje. Ale czy kto widział jabłko w okurarach? :crazyeye:)[/SIZE][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]poplułam se klawiaturkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:lekko nieestetycznie teraz wyglada:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]poplułam se klawiaturkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:lekko nieestetycznie teraz wyglada:razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Że niby co takie smieszne:mad:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Fcale nie potrzebuję ....to że czasem wpadam na to czy na tamto jeszcze nie znaczy że nie widzę:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Już Ty tam lepiej tak często nie wpadaj :diabloti:.......bo siniaki Ci nie zejdą :eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']Już Ty tam lepiej tak często nie wpadaj :diabloti:.......bo siniaki Ci nie zejdą :eviltong:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]HA! Ja wpadam tak że nie mam siniaków...to jest sztuka...ale co ja wam bede gadać.....:B-fly:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz::razz:...ma się te krzepe ;)....a te słodycze :diabloti::diabloti:dużo rzeczy w człowieku wyzwalają :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

tezsię babesitterowało :roll:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]poplułam se klawiaturkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:lekko nieestetycznie teraz wyglada:razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

jak się klika w tym pokoiku, to jedzenie nie jest zalecane.....piesa zawołaj :evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]HA! Ja wpadam tak że nie mam siniaków...to jest sztuka...ale co ja wam bede gadać.....:B-fly:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

.... to popisz troszku :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']nie widzę :crazyeye:......nie krępuj się :cool3:[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][SIZE=7][COLOR=green]TROSZKU [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][SIZE=7][COLOR=#008000]PISZEM :roll:[/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][SIZE=7][COLOR=green]TROSZKU [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][SIZE=7][COLOR=#008000]PISZEM :roll:[/COLOR][/SIZE][/B][/quote]

to tak wielkie te siniolce masz? :crazyeye:.....jak Ty delYkatna.....bidulka :glaszcze: