apple Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ja zawsze jestem miła :angryy:[/quote][COLOR=Green][B][FONT=Century Gothic]No właśnie widze........nie jest ci za goraco w tych płomieniach :eviltong:[/FONT][/B][/COLOR] Quote
Menrzuś Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Czeee Menrzusiu............wiosna wróciła choć do nas nie spij tyle szkoda słonka - zobacz ooooooo! Motylki latają [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-424.gif[/IMG] a ty spisz.........I kaffcie ci przyniosłam.......:kaffee_2:.......jałowa i czarna jak lubisz........osszzzz kurde co się ze mną dzieję jakas taka dobra dzisiaj jestem.....nawet mój mąż dzisiaj rano stwierdził że mu dzisiaj w nocy ktoś żonę podmienił:roll:....nie wiem o co chodzi :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A gdzie tam wróciła - u mnie pełno śniegu, chociaż słonko świeci :cool3: No, ale wiosna idzie jak Jabłkowa się zmienia - to lepsze niż barometr :razz: [quote name='Iza i Avanti']No patrz jak ma fajnie... A mój TZ od rana jakiś zmierzły był... Jak usrane kocie g...o! Cze Menrzusiu! Zapraszam do mnie na kaff i ciacho... Jabcokowa! Ty też smigaj do mnie![/quote] Aleś porównanie se znalazła.....biedny TZ :shake: A śmignę, śmignę....nie odmówiłbym sobie ;) Quote
Menrzuś Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ja zawsze jestem miła :angryy:[/quote] Nooooooooo :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='apple'][COLOR=green][B][FONT=Century Gothic]No właśnie widze........nie jest ci za goraco w tych płomieniach :eviltong:[/FONT][/B][/COLOR][/quote] :sg168: Już się ugasiłam.... Quote
apple Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:sg168: Już się ugasiłam....[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]To dopssszzzz....jeszcze tylko nie koptaj i bedzie ok ;):loveu:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]To dopssszzzz....jeszcze tylko nie koptaj i bedzie ok ;):loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] To namiastka solarium.......chyba :p Quote
apple Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Menrzuś']To namiastka solarium.......chyba :p[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahahahaha.....ale solarium a opalac a nie osmalać :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Buhahahahahaha.....ale solarium a opalac a nie osmalać :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] efekt ten sam - mulatowatość twarzy :evil_lol: Quote
apple Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Menrzuś']efekt ten sam - mulatowatość twarzy :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Hihihihihihihihihihi no niby tak:evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Hihihihihihihihihihi no niby tak:evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] już się poddałaś? Myślałem, że dalej się podroczysz......faktycznie, ktoś nam [SIZE=6]Jabłkową podmienił :crazyeye:[/SIZE] Quote
apple Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Menrzuś']już się poddałaś? Myślałem, że dalej się podroczysz......faktycznie, ktoś nam [SIZE=6]Jabłkową podmienił :crazyeye:[/SIZE][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahahahahahahahahahaha..........................a no chyba! Nie mam ochoty się droczyć.....................dzisiaj jakoś taka potulna jestem i dobra jak Janiołek [IMG]http://yelims3.free.fr/Inclassables/Inclassable96.gif[/IMG] [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Buhahahahahahahahahahahaha..........................a no chyba! Nie mam ochoty się droczyć.....................dzisiaj jakoś taka potulna jestem i dobra jak Janiołek [IMG]http://yelims3.free.fr/Inclassables/Inclassable96.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] [/quote] a może Tyś chora, cycuś takiego? :glaszcze: Quote
Iza i Avanti Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]To dopssszzzz....jeszcze tylko nie koptaj i bedzie ok ;):loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Nie koptam, nie koptam... To taki wirtualny papierosek... [quote name='Menrzuś']To namiastka solarium.......chyba :p[/quote] tia :roll: [quote name='Menrzuś']efekt ten sam - mulatowatość twarzy :evil_lol:[/quote] Ja ci dam mulowatość :mad: Quote
Menrzuś Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Iza i Avanti'] Ja ci dam mulowatość :mad:[/quote] Ale nie mułowatość :shake:.......takie cuś jak u Mulatki :razz: Quote
apple Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Menrzuś']a może Tyś chora, cycuś takiego? :glaszcze:[/quote][COLOR=Green][B][FONT=Century Gothic]Nie no co ty....okaz zdrowia jestem :lol:[/FONT][/B][/COLOR] [quote name='Iza i Avanti']Nie koptam, nie koptam... To taki wirtualny papierosek... [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nooooo bo juz myslałam że bede doope lała :mad::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] tia :roll: [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green] Ehhhhh tiaaaa........:roll:[/COLOR][/FONT][/B] Ja ci dam mulowatość :mad:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Izuś nie mulowatość tylko mulatowatość Menrzuś powiedziała....spoko......luz......oddychaj :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Biedna Iza - już Ją ten brąz na biurko rzucił :evil_lol:.....łzami zalewając klawiaturę :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='apple'][COLOR=green][B][FONT=Century Gothic]Nie no co ty....okaz zdrowia jestem :lol:[/FONT][/B][/COLOR] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Izuś nie mulowatość tylko mulatowatość Menrzuś powiedziała....spoko......luz......oddychaj :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Uf, uf, uf.... Oddycham.............. Quote
Menrzuś Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='apple'][COLOR=green][B][FONT=Century Gothic]Nie no co ty....okaz zdrowia jestem :lol:[/FONT][/B][/COLOR] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B] :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No to można tylko zwalić to na nadchodzącą wiosnę :razz: Quote
Iza i Avanti Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Menrzuś']Biedna Iza - już Ją ten brąz na biurko rzucił :evil_lol:.....łzami zalewając klawiaturę :diabloti:[/quote] Nic mnie na biurko nie rzuciło.... Ani nikt... :evil_lol: Quote
apple Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Menrzuś']Biedna Iza - już Ją ten brąz na biurko rzucił :evil_lol:.....łzami zalewając klawiaturę :diabloti:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No coś ty....Iza nie jest histeryczką:cool1:.........chyba:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [quote name='Iza i Avanti']Uf, uf, uf.... Oddycham..............[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Oddychaj....głęboko.......nooooo usz lepiej?;):loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [quote name='Menrzuś']No to można tylko zwalić to na nadchodzącą wiosnę :razz:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]taaaaaa wiosna.......słonko.....ciepło....miłość.......dobra się rozmarzyłam a tu moja Ala sygnalizuje mi że czas na kaszke i doopa zbita...musze lecieć więc zostawiam was moje robaczki spadam do obowiązków....klikne koło 15 bedzie ktoś jeszcze?:roll:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Nic mnie na biurko nie rzuciło.... Ani nikt... :evil_lol:[/quote] eeeeech.....ażem się spocił ze strachu :shocked!: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No coś ty....Iza nie jest histeryczką:cool1:.........chyba:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Oddychaj....głęboko.......nooooo usz lepiej?;):loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]taaaaaa wiosna.......słonko.....ciepło....miłość.......dobra się rozmarzyłam a tu moja Ala sygnalizuje mi że czas na kaszke i doopa zbita...musze lecieć więc zostawiam was moje robaczki spadam do obowiązków....klikne koło 15 bedzie ktoś jeszcze?:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Bede, bede :razz:..... Nie przekarm Młodej :p Quote
apple Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Menrzuś']Bede, bede :razz:..... Nie przekarm Młodej :p[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To papatki Robaczki :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Menrzuś']eeeeech.....ażem się spocił ze strachu :shocked!: :evil_lol:[/quote] Nie pocaj się, nie pocaj.... Bo co później zrobisz? Z takim nieświeżym zapachem? :eviltong: Quote
Recommended Posts