Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ja zawsze jestem miła :angryy:[/quote][COLOR=Green][B][FONT=Century Gothic]No właśnie widze........nie jest ci za goraco w tych płomieniach :eviltong:[/FONT][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Czeee Menrzusiu............wiosna wróciła choć do nas nie spij tyle szkoda słonka - zobacz ooooooo! Motylki latają [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-424.gif[/IMG] a ty spisz.........I kaffcie ci przyniosłam.......:kaffee_2:.......jałowa i czarna jak lubisz........osszzzz kurde co się ze mną dzieję jakas taka dobra dzisiaj jestem.....nawet mój mąż dzisiaj rano stwierdził że mu dzisiaj w nocy ktoś żonę podmienił:roll:....nie wiem o co chodzi :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

A gdzie tam wróciła - u mnie pełno śniegu, chociaż słonko świeci :cool3:
No, ale wiosna idzie jak Jabłkowa się zmienia - to lepsze niż barometr :razz:

[quote name='Iza i Avanti']No patrz jak ma fajnie... A mój TZ od rana jakiś zmierzły był... Jak usrane kocie g...o!

Cze Menrzusiu! Zapraszam do mnie na kaff i ciacho... Jabcokowa! Ty też smigaj do mnie![/quote]

Aleś porównanie se znalazła.....biedny TZ :shake:

A śmignę, śmignę....nie odmówiłbym sobie ;)

Posted

[quote name='Iza i Avanti']:sg168: Już się ugasiłam....[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]To dopssszzzz....jeszcze tylko nie koptaj i bedzie ok ;):loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]To dopssszzzz....jeszcze tylko nie koptaj i bedzie ok ;):loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

To namiastka solarium.......chyba :p

Posted

[quote name='Menrzuś']To namiastka solarium.......chyba :p[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahahahaha.....ale solarium a opalac a nie osmalać :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Buhahahahahaha.....ale solarium a opalac a nie osmalać :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

efekt ten sam - mulatowatość twarzy :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']efekt ten sam - mulatowatość twarzy :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Hihihihihihihihihihi no niby tak:evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Hihihihihihihihihihi no niby tak:evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/quote]

już się poddałaś? Myślałem, że dalej się podroczysz......faktycznie, ktoś nam [SIZE=6]Jabłkową podmienił :crazyeye:[/SIZE]

Posted

[quote name='Menrzuś']już się poddałaś? Myślałem, że dalej się podroczysz......faktycznie, ktoś nam [SIZE=6]Jabłkową podmienił :crazyeye:[/SIZE][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahahahahahahahahahaha..........................a no chyba! Nie mam ochoty się droczyć.....................dzisiaj jakoś taka potulna jestem i dobra jak Janiołek [IMG]http://yelims3.free.fr/Inclassables/Inclassable96.gif[/IMG]
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Buhahahahahahahahahahahaha..........................a no chyba! Nie mam ochoty się droczyć.....................dzisiaj jakoś taka potulna jestem i dobra jak Janiołek [IMG]http://yelims3.free.fr/Inclassables/Inclassable96.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]

a może Tyś chora, cycuś takiego? :glaszcze:

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]To dopssszzzz....jeszcze tylko nie koptaj i bedzie ok ;):loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Nie koptam, nie koptam... To taki wirtualny papierosek...

[quote name='Menrzuś']To namiastka solarium.......chyba :p[/quote]

tia :roll:

[quote name='Menrzuś']efekt ten sam - mulatowatość twarzy :evil_lol:[/quote]

Ja ci dam mulowatość :mad:

Posted

[quote name='Menrzuś']a może Tyś chora, cycuś takiego? :glaszcze:[/quote][COLOR=Green][B][FONT=Century Gothic]Nie no co ty....okaz zdrowia jestem :lol:[/FONT][/B][/COLOR]

[quote name='Iza i Avanti']Nie koptam, nie koptam... To taki wirtualny papierosek...

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nooooo bo juz myslałam że bede doope lała :mad::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

tia :roll:
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]
Ehhhhh tiaaaa........:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

Ja ci dam mulowatość :mad:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Izuś nie mulowatość tylko mulatowatość Menrzuś powiedziała....spoko......luz......oddychaj :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][COLOR=green][B][FONT=Century Gothic]Nie no co ty....okaz zdrowia jestem :lol:[/FONT][/B][/COLOR]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Izuś nie mulowatość tylko mulatowatość Menrzuś powiedziała....spoko......luz......oddychaj :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Uf, uf, uf.... Oddycham..............

Posted

[quote name='apple'][COLOR=green][B][FONT=Century Gothic]Nie no co ty....okaz zdrowia jestem :lol:[/FONT][/B][/COLOR]
[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B] :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

No to można tylko zwalić to na nadchodzącą wiosnę :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Biedna Iza - już Ją ten brąz na biurko rzucił :evil_lol:.....łzami zalewając klawiaturę :diabloti:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No coś ty....Iza nie jest histeryczką:cool1:.........chyba:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[quote name='Iza i Avanti']Uf, uf, uf.... Oddycham..............[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Oddychaj....głęboko.......nooooo usz lepiej?;):loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

[quote name='Menrzuś']No to można tylko zwalić to na nadchodzącą wiosnę :razz:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]taaaaaa wiosna.......słonko.....ciepło....miłość.......dobra się rozmarzyłam a tu moja Ala sygnalizuje mi że czas na kaszke i doopa zbita...musze lecieć więc zostawiam was moje robaczki spadam do obowiązków....klikne koło 15 bedzie ktoś jeszcze?:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No coś ty....Iza nie jest histeryczką:cool1:.........chyba:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Oddychaj....głęboko.......nooooo usz lepiej?;):loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]taaaaaa wiosna.......słonko.....ciepło....miłość.......dobra się rozmarzyłam a tu moja Ala sygnalizuje mi że czas na kaszke i doopa zbita...musze lecieć więc zostawiam was moje robaczki spadam do obowiązków....klikne koło 15 bedzie ktoś jeszcze?:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Bede, bede :razz:.....

Nie przekarm Młodej :p

Posted

[quote name='Menrzuś']Bede, bede :razz:.....

Nie przekarm Młodej :p[/quote]

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To papatki Robaczki :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]