Menrzuś Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Imbirka']ale śliczne portreciki mojego Nunusia :loveu: [URL]http://img232.imageshack.us/img232/5347/img0423tj9.jpg[/URL] :loveu::loveu::loveu::loveu: i co mu tak znienacka fotki strzelasz? [URL]http://img461.imageshack.us/img461/2857/img0364ej0.jpg[/URL] :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: jakby modelka była szczuplejsza to zdjęcie też by było ładniejsze [URL]http://img62.imageshack.us/img62/9560/img0418ly6.jpg[/URL] :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:;)[/quote] Przedstawiam Wam tylko katalog minek Argona :eviltong: No, nie wiedziałem że jesteś za anoreksją wśród modelek :p Quote
Imbirka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 za anoreksją to nie... ale u tej modelki brak jakiegokolwiek wcięcia:cool3: taki serdelek z niej:diabloti::eviltong: Quote
Menrzuś Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 .... bo ona jest modelką dla tych z wałeczkami. A zaręczam, że takich jest sporo :eviltong::razz: Quote
Imbirka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 wałeczki, a jeden duuuuuży wałek to jest różnica:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Zima idzie i ten płaszczyk się jej przyda :eviltong: (cośCi diabloti nie wyszedł.....rączki Ci się trzęsą z wrażenia :diabloti: ) Quote
Imbirka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 na podbiciu z grubej warstwy tłuszczu :diabloti::diabloti::diabloti: a diabeł nie mnie nie wyszedł tylko dogomanii:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Menrzuś Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Imbirka']na podbiciu z grubej warstwy tłuszczu :diabloti::diabloti::diabloti: a diabeł nie mnie nie wyszedł tylko dogomanii:eviltong::eviltong::eviltong:[/quote] a ffcale że nie - miała dwa ogniska cellulitu, a teraz tylko jeden....i to zanikający :eviltong:.....chudnie mi, oj chudnie :lol: no pewnie - jak Tobie diabeł nie miałby wyjść? :diabloti:.....tylko, że paluszki rozedrgane i niepotrzebną spację dałaś :eviltong::p Quote
Imbirka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 taaaaa, chyba w uszach chudnie:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: a co Ty jesteś taki spec od diabełków?:cool3: Quote
Menrzuś Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Ty za to już chuda w uszach jesteś :eviltong: lata praktyki :diabloti: Quote
Imbirka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 no proszę, to znaczy, ze zeszczuplałam:multi::multi::multi::diabloti::diabloti::diabloti: achaaaaa, no tak, to ja się jeszcze poduczyć będę musiała:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Imbirka']no proszę, to znaczy, ze zeszczuplałam:multi::multi::multi::diabloti::diabloti::diabloti: achaaaaa, no tak, to ja się jeszcze poduczyć będę musiała:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] taaaaak.....w uszach :evil_lol::diabloti: (cus Ci znowu diabloti nie wyszło :evil_lol: ) nooooo....następne szkolenie :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='credita']no no jakie tu mądrości odchodzą:lol:[/quote] a tak sobie o szczupłości ciała rozmawiamy :lol: Quote
credita Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 no tak ale trzeba przyznać kochanego ciałka nigdy za wiele :cool3: Quote
halbina Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Dostałam takie cacuszko z bursztynu... komu mam podziękować?... :loveu: Quote
Imbirka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Ja też dostałam i od rana zachodzę w głowę od kogo?:cool3: Bodziulka nie chce puścić pary:cool3: Quote
Bodziulka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Imbirka']Bodziulka nie chce puścić pary:cool3:[/quote] gdybym cokolwiek powiedziała, to bym zaczęła się bać o własne życie :diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='credita']no tak ale trzeba przyznać kochanego ciałka nigdy za wiele :cool3:[/quote] dokładnie, byleby taczka nie była potrzebna do wiezienia brzucha :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='halbina']Dostałam takie cacuszko z bursztynu... komu mam podziękować?... :loveu:[/quote] No, ja też dostałem......komu buziolca? :razz: Quote
Menrzuś Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Bodziulka']gdybym cokolwiek powiedziała, to bym zaczęła się bać o własne życie :diabloti:[/quote] Ty coś wieeeeeeesz :cool1: Quote
Menrzuś Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Imbirka']Ja też dostałam i od rana zachodzę w głowę od kogo?:cool3: Bodziulka nie chce puścić pary:cool3:[/quote] Ty też? :crazyeye: wow Quote
Bodziulka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Danusia12']Ty coś wieeeeeeesz :cool1:[/quote] ja, z założenia, wiem wszystko :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Bodziulka']ja, z założenia, wiem wszystko :evil_lol:[/quote] I nic nie powiesz? :razz: Quote
Bodziulka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 nie - bo stoi nade mną śmierć z kosą :shake: Quote
Menrzuś Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Wow.....w cos Ty wdepnęła dziewczyno :shake: Quote
Recommended Posts