Agniest Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 dziękuję Szyszunia :loveu: o i nawet to chocolate cycuś tam :evil_lol: Imbirko a jak twoje zdrówko, bo doczytałam, że weekend spędziłaś w łóżeczku ? Quote
Imbirka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Agniest'] Imbirko a jak twoje zdrówko, bo doczytałam, że weekend spędziłaś w łóżeczku ?[/quote] Dziękuję, już lepiej z kolankiem ale jeszcze serducho mi dokucza:cool3::roll: Quote
szyszka.fr Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Dziendobry!:multi: :multi: Dla Menzusia kawka [IMG]http://img256.imageshack.us/img256/1337/coffeezr6.jpg[/IMG] Quote
Imbirka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Menrzuś, a co ty dzisiaj tak za kawką wołasz?:razz: Quote
Menrzuś Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Agniest']dzisiaj Szyszunia serwuje :)[/quote] zdążyłem zauważyć :lol: cześć Agniestka [quote name='szyszka.fr']Dziendobry!:multi: :multi: Dla Menzusia kawka [IMG]http://img256.imageshack.us/img256/1337/coffeezr6.jpg[/IMG][/quote] Aleś sie dzisiaj rozgospodarzyła tutaj :lol: dzięki Tobie też poranne cześć :multi: Quote
szyszka.fr Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Wlasnie!! co w nocy robiles, ze taki niewyspany? Quote
Menrzuś Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='szyszka.fr']Wlasnie!! co w nocy robiles, ze taki niewyspany?[/quote] aaaaa tak jakoś mi się nie wyspało :shake: Quote
Agniest Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Menrzuś, a w imienniku od Asiorki wyczytałam u ciebie w punkcie zdrowie: "doskonałe, [U]nie potrzebuje dużo snu[/U]" :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 faflaki wypchnely cie z lozka?:evil_lol: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Agniest']lepiej nie pytać........[/quote] nic o czym myślisz :evil_lol: ....psiaki coś za dużo w nocy wędrowały, kręciły się jakby robaki miały :lol: Quote
Menrzuś Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Agniest']Menrzuś, a w imienniku od Asiorki wyczytałam u ciebie w punkcie zdrowie: "doskonałe, [U]nie potrzebuje dużo snu[/U]" :evil_lol:[/quote] pic na wodę, fotomontaż :evil_lol: [quote name='szyszka.fr']faflaki wypchnely cie z lozka?:evil_lol: :evil_lol:[/quote] o mało co :p Quote
Agniest Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 prawdę mówiąc podziwiam, jak sobie dajecie radę w łózku z dwoma faflakami ? przecież to się rozwala ( chyba wszystkie boksie tak mają) tak, że zajmuje więcej miejsca niż człowiek :) Quote
szyszka.fr Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 albo maja olbrzyyyyyyyymie loze albo z Danusia tycio miejsca zabieraja:diabloti: Quote
Menrzuś Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Agniest']prawdę mówiąc podziwiam, jak sobie dajecie radę w łózku z dwoma faflakami ? przecież to się rozwala ( chyba wszystkie boksie tak mają) tak, że zajmuje więcej miejsca niż człowiek :)[/quote] na szczęście mamy duże łóżko....a poza tym to one mnie sobą obkładają :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='szyszka.fr']albo maja olbrzyyyyyyyymie loze albo z Danusia tycio miejsca zabieraja:diabloti:[/quote] śpimy na brzeżkach łóżka...środek jest ich :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Imbir1']Menrzuś, a co ty dzisiaj tak za kawką wołasz?:razz:[/quote] nie zauważyłem Ciebie :oops: :oops: :oops: .....chyba jeszcze śpiocha miałem w oczach i tylko kawkę widziałem ranna potrzeba dobudzenia się Quote
szyszka.fr Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Danusia12']nie zauważyłem Ciebie :oops: :oops: :oops: .....chyba jeszcze śpiocha miałem w oczach i tylko kawkę widziałem ranna potrzeba dobudzenia się[/quote] :crazyeye: i jeszcze sie do tego przyznajesz? taki afront!!:diabloti: Quote
Menrzuś Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Asior'] jesteście najkochańsi na świecie .. niestety ja juz nie mam siły do takich ludzi.... Pani baeta(foksia) obrobiła mi tyłek kompletnie w schronisku do innych wolontariuszy..... :roll: ...tak jakby sama była święta.. a jeszcze mi wyjechała z tym, ze chciałam kostka oddać do schronu.... przeciez ona wie jaka była sytuacja :( wie, ze lał mi na dziecko... :placz: co ja miałam zrobić ???? Poświęcić zdrowie dziecka :( i swoje :placz: na szczęscie sie udało.. ma cudny domek... ale dla niej to nie ważne... ehhh ludzie....[/quote] zostaw ją w spokoju....i tak wiemy jaka jesteś....nochal do góry :razz: Ja już tą panią dodałem do ignorowanych. Dyskusje z nią sa bez sensu. [quote name='Imbir1']Dzieńdoberek:multi: przyszłam do was w środku nocy:diabloti::diabloti::eviltong:;) [URL]http://img57.imageshack.us/img57/3713/p8180008kc7.jpg[/URL] Menrzuś coś z odchudzaniem serdelka idzie wam kiepsko, nadal ma śliczne fałdki:diabloti::diabloti::loveu::cool3:[/quote] To może ją weźmiesz do siebie na wczasy odchudzające, co?:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='szyszka.fr']:crazyeye: i jeszcze sie do tego przyznajesz? taki afront!!:diabloti:[/quote] jakoś ostatnio coraz częściej zdarzają mi się takie głupie wpadki .... eeeech :shake: Quote
Imbirka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Danusia12']nie zauważyłem Ciebie :oops: :oops: :oops: .....chyba jeszcze śpiocha miałem w oczach i tylko kawkę widziałem ranna potrzeba dobudzenia się[/quote] :placz::placz::placz: aż taka niepozorna jestem? [quote name='Danusia12'] To może ją weźmiesz do siebie na wczasy odchudzające, co?:evil_lol:[/quote] dawaj ją, z Imbirem ją przećwiczymy:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Menrzuś Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Imbir1']:placz::placz::placz: aż taka niepozorna jestem? dawaj ją, z Imbirem ją przećwiczymy:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] Zaraz tam niepozorna....nie powiem, co masz do kolan :diabloti: Muszę to uzgodnić z Argonem :evil_lol: Quote
Agniest Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Danusia12'] To może ją weźmiesz do siebie na wczasy odchudzające, co?:evil_lol:[/quote] jak na wczasy odchudzające to tylko do mnie :evil_lol: Żaba ją przegoni kilka razy po podwórku, a jak się nie podporządkuje to jeszcze zapasy urządzą :diabloti: zaraz zrzuci kilka kilogramów ! Quote
Recommended Posts