Menrzuś Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 [quote name='shirrrapeira']A ja sie zegnam jade na wakacje. Jak bede miala dostep do internetu to sie odezwe, zycze wam milego weekendu i milego calego tygodnia i jak ktos pracuje to milej pracy. Trzymajcie sie. Pozdrawiam Sylwe i Argona oraz menrzusia a takze wszystkich odwiedzajacych ten watek.[/quote] Trzymaj się też i odpoczywaj....słoneczko, las, może woda, jakieś grzybki, grillek może....:evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Witam!!! Piekny Sylwa ma jezor:lol: najdluzszy jaki widzialam jak samopoczucie?? Quote
Menrzuś Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 [quote name='szyszka.fr']Witam!!! Piekny Sylwa ma jezor:lol: najdluzszy jaki widzialam jak samopoczucie??[/quote] Ja chyba też nie widziałem takiego długiego....no ale cóż - kobitka z niej przecież :evil_lol: Sylwy? Bardzo dobre...chrapie teraz w najlepsze :eviltong: Quote
szyszka.fr Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 zmeczyla sie to i chrapie od poniedzialku bede opiekowac sie dwoma kotami:evil_lol: ciesze sie jak glupia choc nigdy kocia nie bylam:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 chrapie, bo ma długi język :eviltong: no to Ci zaleją mieszkanko :evil_lol: :diabloti: Quote
halbina Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 a ja szukam domku takiemu kociakowi: rudasek, 11 miesięcy wykastrowany... szuka domku [URL="http://foto.onet.pl/8dvtx,4sygzxa0scys,anty0,u.html"][IMG]http://foto3.m.onet.pl/_m/64dfd2f6f2651eaf8ac85e3bf008440b,5,19,0.jpg[/IMG][/URL] Quote
szyszka.fr Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 niby dlaczego????? maja kuwete slodziutki rudasek :) Quote
Menrzuś Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 [quote name='halbina']a ja szukam domku takiemu kociakowi: rudasek, 11 miesięcy wykastrowany... szuka domku [URL="http://foto.onet.pl/8dvtx,4sygzxa0scys,anty0,u.html"][/URL][/quote] U mnie domku nie znajdzie - Sylwa nie cierpi kotów :p Quote
Menrzuś Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 [quote name='halbina']może Szyszka?... :evil_lol:[/quote] Ale długo myśli :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 przykro mi ale ja wciaz nad boksiem pracuje, jeszcze sie tz wycofa... Quote
Menrzuś Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 [quote name='szyszka.fr']przykro mi ale ja wciaz nad boksiem pracuje, jeszcze sie tz wycofa...[/quote] bardzo politycznie....z wdziękiem, ale zdecydowanie :diabloti: Quote
halbina Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 to Asiorkowi wciśniemy może... w ramach prezentu urodzinowego... w worku... :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 [quote name='Danusia12']bardzo politycznie....z wdziękiem, ale zdecydowanie :diabloti:[/quote] daj spokoj!!!! odkad sasiadka wziela kotka (Mimilek) zaczelam miec lekkiego bzika, zaczelam poznawac kocie zwyczaje ( jesli musza wyjc robie za nianie:diabloti: ) i mimo woli pokochalam koty ale musze najpierw dokonczyc sprawe boksia, zeby zaczac mowic o kocie Quote
Menrzuś Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 [quote name='halbina']to Asiorkowi wciśniemy może... w ramach prezentu urodzinowego... w worku... :evil_lol:[/quote] Już Ona by Ciebie "wycałowała" za ten worek :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 [quote name='halbina']to Asiorkowi wciśniemy może... w ramach prezentu urodzinowego... w worku... :evil_lol:[/quote] To jest pomysl!!!!!!!!!:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 [quote name='szyszka.fr']daj spokoj!!!! odkad sasiadka wziela kotka (Mimilek) zaczelam miec lekkiego bzika, zaczelam poznawac kocie zwyczaje ( jesli musza wyjc robie za nianie:diabloti: ) i mimo woli pokochalam koty ale musze najpierw dokonczyc sprawe boksia, zeby zaczac mowic o kocie[/quote] Boszszsz...jeszcze kot.....biedny TZet:evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 [quote name='Danusia12']Boszszsz...jeszcze kot.....biedny TZet:evil_lol:[/quote] :diabloti: :diabloti: jestem pewna, ze obecnosc Mimila sasiadow zrobi swoje i nic nie bede musiala wojowac:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 W sprawie prezentu dla Asiorki - ja się zdecydowanie nie podpisuję, bo napewno to ja dostane po grzbiecie :shake: Quote
Menrzuś Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 [quote name='szyszka.fr']:diabloti: :diabloti: jestem pewna, ze obecnosc Mimila sasiadow zrobi swoje i nic nie bede musiala wojowac:evil_lol:[/quote] No właśnie mówię - biedny TZet :diabloti: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 [quote name='halbina']Ta... biedni ci panowie...;)[/quote] Masz świętą rację Halbinko :razz: Quote
szyszka.fr Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 [quote name='Danusia12']No właśnie mówię - biedny TZet :diabloti: :diabloti:[/quote] ech!! ta Wasza meska solidarnosc!!:mad: Quote
Recommended Posts