Menrzuś Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 [quote name='szyszka.fr']ze lgna ok ale zeby mnie pozerac to nie:cool1: jedzowatosc mozna pominac wazne, ze slodziutka myszka[/quote] myszka bez ogonka? :crazyeye: Quote
szyszka.fr Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 przeciez ogonek ma :) ale tyci na mnie juz czas dobranoc Quote
Menrzuś Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 [quote name='szyszka.fr']przeciez ogonek ma :) ale tyci[/quote] tyci ogonek to ona miała w styczniu...teraz ma "pomponika" :evil_lol: Quote
Imbirka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='Danusia12']bo jej się chomąto przekręciło - na drugiej fotce już leży dobrze i nic Sylwe nie uciska :eviltong: Nooo....taki mały cellulitis to ona ma.Ale nie wytykaj dziewczynie, bo jeszcze Ciebie dopadnie ta uciążliwość :evil_lol:[/quote] dobra, dobra, przekręciło...:cool3: ona ma tak dopasowane szeleczki, że nie ma co się przekręcać:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Menrzuś dają ją do mnie na tymczas, zobaczysz jaka laska z niej będzie:diabloti::evil_lol: Witanko z samego rana:multi: i biegnę do pracy:cool3: Quote
Menrzuś Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='Imbir1']dobra, dobra, przekręciło...:cool3: ona ma tak dopasowane szeleczki, że nie ma co się przekręcać:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Menrzuś dają ją do mnie na tymczas, zobaczysz jaka laska z niej będzie:diabloti::evil_lol: Witanko z samego rana:multi: i biegnę do pracy:cool3:[/quote] Ja tam bym Ci dał ją, tylko nie wiem co by właścicielka powiedziała....no i Argon. :shake: Facet traumę by przeżył Cześć Imbirka.....a śmigaj, śmigaj :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='Agniest']ja też się melduję na kawusi :)[/quote] Cześć Agniestka :multi: przyjemnej pracy Quote
Agniest Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='Danusia12']Cześć Agniestka :multi: przyjemnej pracy[/quote] oj już mi się marzy urlop, taki chociaż tygodniowy.... człowiek jednak nie jest stworzony do pracy :evil_lol: powinien robić tylko to co daje przyjemność :evil_lol: miłego dnia Menrzusiu :loveu: Quote
Menrzuś Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='Agniest']oj już mi się marzy urlop, taki chociaż tygodniowy.... człowiek jednak nie jest stworzony do pracy :evil_lol: powinien robić tylko to co daje przyjemność :evil_lol: miłego dnia Menrzusiu :loveu:[/quote] W końcu ten urlop będziesz miała, ale bez pracy to byś się zanudziła :razz: ..... no i kawka bez Agniestki? :shake: Quote
szyszka.fr Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Helloooo!!!:) Dzisiaj wyjatkowo w dobrum humorze Was witam wiec korzystajcie Menrzus,a Wy kiedy na wakacje????? i gdzie??? Quote
Menrzuś Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='szyszka.fr']Helloooo!!!:) Dzisiaj wyjatkowo w dobrum humorze Was witam wiec korzystajcie Menrzus,a Wy kiedy na wakacje????? i gdzie???[/quote] A nie wiem....może we wrześniu A co Ty taka zadowolona z życia? Quote
szyszka.fr Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 juz myslalam, ze nie ma nikogo na zakupach bylam :) Quote
Menrzuś Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='szyszka.fr']juz myslalam, ze nie ma nikogo na zakupach bylam :)[/quote] To wszystko wyjaśnia :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: kupilam swietna sukienke:evil_lol: Pawel padnie na zawal nie powiedziales gdzie pojedziecie, jeszcze nie wiecie?? rymlo sie:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='szyszka.fr']:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: kupilam swietna sukienke:evil_lol: Pawel padnie na zawal nie powiedziales gdzie pojedziecie, jeszcze nie wiecie?? rymlo sie:evil_lol:[/quote] Czy aby tylko sukienkę? :razz: No to zaraz fota leci :evil_lol: Konkretnie to jeszcze nie wiemy - za dużo niewiadomych Quote
szyszka.fr Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 jaka fota?? jeszcze miesiac i bedziecie sie lenic :) to beda pierwsze wakacje Sylwy Quote
Menrzuś Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='szyszka.fr']jaka fota?? jeszcze miesiac i bedziecie sie lenic :) to beda pierwsze wakacje Sylwy[/quote] Wybacz, ale strasznie mi dogo mieli fota sukienki oczywiście :p jeszcze zobaczymy, czy z psiorkami pojedziemy Quote
szyszka.fr Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 a juz myslalam, ze to tylko u mnie sukienki raczej sie nie da ale ja opisze: czerwona, bez plecow:diabloti: wlasciwie kolezanka zaciagnela mnie na te zakupy, bo sa przeceny caly czas powtarzalam, ze nie bede trwonic pieniedzy:evil_lol: ale nie moglam sie powstrzymac kupilam spudnice, 3 bluzki i 3 sukienki:diabloti: jak to bez faflow.. im tez sie nalezy:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='szyszka.fr']a juz myslalam, ze to tylko u mnie sukienki raczej sie nie da ale ja opisze: czerwona, bez plecow:diabloti: wlasciwie kolezanka zaciagnela mnie na te zakupy, bo sa przeceny caly czas powtarzalam, ze nie bede trwonic pieniedzy:evil_lol: ale nie moglam sie powstrzymac kupilam spudnice, 3 bluzki i 3 sukienki:diabloti: jak to bez faflow.. im tez sie nalezy:evil_lol:[/quote] Wiedziałem, że nie jesteś taka zadowolona z zakupu tylko jednej sukienki :diabloti: Za dużo niewiadomych....jeszcze się zobaczy Quote
szyszka.fr Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 zaszalalam ale co tam!! wiec jestescie pewnie w trakcie organizowania? Quote
Menrzuś Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='szyszka.fr']zaszalalam ale co tam!! wiec jestescie pewnie w trakcie organizowania?[/quote] A to szaleństwo wprawia Was w wyjątkowo dobry humor :evil_lol: Nie pojmuję tego. To jeszcze z 1,5 miesiąca - kupa czasu Quote
szyszka.fr Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 nie wiem na czym to polega ale polecam taka terapie kazdemu:diabloti: Quote
Menrzuś Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='szyszka.fr']nie wiem na czym to polega ale polecam taka terapie kazdemu:diabloti:[/quote] Ja jestem konkretny - idę, kupuję co trzeba i wychodzę :p Quote
szyszka.fr Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 ja zwykle tez... ale tym razem szalalam po sklepie :) i podobalo mi sie czas na lulu bede musiala wziac nadgodziny teraz:evil_lol: Dobranoc wymiziaj fafle Quote
Recommended Posts