szyszka.fr Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='Danusia12']SZYSZKA NA PREZYDENTA - dobrze mówi...dac Jej wina :evil_lol:[/quote] :crazyeye: :crazyeye: co Wy tu kampanie urzadzacie?? a do rzadu porzadnego czlowieka niedopuszcza, bo zagryza i lewica i prawica po rowno ale swoja droga troche krwi bym jednak napsula:diabloti: :diabloti: :diabloti: [quote name='Danusia12']paczkę Ci wyślę :evil_lol:[/quote] i od razu czuje ulge:loveu: Quote
szyszka.fr Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='Asior']kurna, rano mi się skończyły :/[/quote] przetrzep szafki, moze cos innego sie znajdzie a moze loda? jak wyrzut sumienia w tej lodowce lezy, a ja walcze ze soba Quote
Menrzuś Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='szyszka.fr']:crazyeye: :crazyeye: co Wy tu kampanie urzadzacie?? a do rzadu porzadnego czlowieka niedopuszcza, bo zagryza i lewica i prawica po rowno ale swoja droga troche krwi bym jednak napsula:diabloti: :diabloti: :diabloti: i od razu czuje ulge:loveu:[/quote] Bo dobrze mówisz:loveu: A co...juz papieru potrzebujesz? :diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='szyszka.fr']przetrzep szawki, moze cos innego sie znajdzie a moze loda? jak wyrzut sumienia w tej lodowce lezy, a ja walcze ze soba[/quote] A co, boczki rosną? :diabloti: Quote
Asior Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='szyszka.fr']przetrzep szawki, moze cos innego sie znajdzie a moze loda? jak wyrzut sumienia w tej lodowce lezy, a ja walcze ze soba[/QUOTE] noo mam.. z Nowego Targu sobie przywiozłam... ale jakoś na loda ochoty nie mam :p Quote
szyszka.fr Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='Danusia12'] A co...juz papieru potrzebujesz? :diabloti:[/quote] nie... ale na sama mysl pot po d.. splywa co to bedzie? co to bedzie?:crazyeye: Quote
Menrzuś Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Szyszka, Asiorka - idziemy spać....tzn Wy tam, a ja tu :evil_lol: :loveu: Dobrej nocki :multi: Quote
Menrzuś Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='szyszka.fr']nie... ale na samo mysl pot po d.. splywa co to bedzie? co to bedzie?:crazyeye:[/quote] spoko...dasz se radę :lol: Quote
szyszka.fr Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='Danusia12']A co, boczki rosną? :diabloti:[/quote] ano moznaby bylo cos zrzucic... zanim Tz wroci [quote name='Asior']noo mam.. z Nowego Targu sobie przywiozłam... ale jakoś na loda ochoty nie mam :p[/quote] to powiedz na co masz, Menrzusia wyslemy:diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='szyszka.fr']ano moznaby bylo cos zrzucic... zanim Tz wroci to powiedz na co masz, Menrzusia wyslemy:diabloti:[/quote] eeee tam...masz kupe czasu:cool3: już lecem :eviltong: Quote
Menrzuś Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='Asior']noo pizze bym zjadła w sumie :)[/quote] Ręce same opadają :crazyeye: Quote
szyszka.fr Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='Danusia12']Szyszka, Asiorka - idziemy spać....tzn Wy tam, a ja tu :evil_lol: :loveu: Dobrej nocki :multi:[/quote] :crazyeye: :evil_lol: [quote name='Asior']a juz myślałam, ze to jaka propozycja :p[/quote] ja tez:evil_lol: Aga zdazylam przeczytac:diabloti: :diabloti: :diabloti: tylko kto te sciany bedzie potem myl??:evil_lol: Quote
Asior Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='Danusia12']Ręce same opadają :crazyeye:[/QUOTE] dobrze, ze TYLKO ręce :cool3: Quote
szyszka.fr Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='Asior']noo pizze bym zjadła w sumie :)[/quote] Menrzus!!!!!!!!!!!!!!!!!! [quote name='Danusia12']Ręce same opadają :crazyeye:[/quote] niech Ci lepiej nic nie opada:evil_lol: migiem po pizze:evil_lol: , kondycje cwicz bo i na Ciebie przyjdzie pora:diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='szyszka.fr']:crazyeye: :evil_lol: ja tez:evil_lol: Aga zdazylam przeczytac:diabloti: :diabloti: :diabloti: tylko kto te sciany bedzie potem myl??:evil_lol:[/quote] Co to za kasowanie postów? :mad: Quote
Menrzuś Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='Asior']dobrze, ze TYLKO ręce :cool3:[/quote] nooooooo :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [quote name='szyszka.fr']Menrzus!!!!!!!!!!!!!!!!!! niech Ci lepiej nic nie opada:evil_lol: migiem po pizze:evil_lol: , kondycje cwicz bo i na Ciebie przyjdzie pora:diabloti:[/quote] nic nie opada :eviltong: pizza, pizza, gdzie kurka jest otwarta pizzeria? :???: Quote
Menrzuś Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Aga też przeciwko mnieeeeeee :placz: :placz: :placz: Quote
Menrzuś Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Ja się zmywam - alfa mnie goni :placz: Dobrej nocki dziewczyny :loveu: Quote
Asior Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 ehh tak to jest z tymi......hmm jak siuę nazywa przeciwieństwo samca alfa??? Quote
Asior Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 noo to menrzusiu - samcu beta.... iĆ spać.... iĆ :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts