Menrzuś Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 O - widzę że Ginger ma taki merdający jak Joaaa :eviltong: :cool3: (nie wiem, czy sie podpisać) Quote
Menrzuś Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 [B]Bodziulka[/B] - mam tych zdjęć full - do zapchania servera:) Quote
Imbirka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 my z Bodziulką tak mamy:p a co Joaaa ma merdającego, bo ja coś nie kumata jestem? (język?):roll: Quote
Menrzuś Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 [quote name='Bodziulka']no to zapychaj, ale to już :mad:[/QUOTE] Już mi tam nie wyma**** - będziesz miała na rano tą doopkę Quote
Bodziulka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 [quote name='Imbir1']my z Bodziulką tak mamy:p[/quote] tiaaaa... "nieszczęścia chodzą parami" ;) :evil_lol: [quote] a co Joaaa ma merdającego, bo ja coś nie kumata jestem? (język?):roll:[/quote] chyba tak ;) Quote
Menrzuś Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 [quote name='Danusia12']Już mi tam nie wyma**** - będziesz miała na rano tą doopkę[/QUOTE] Widocznie nie dość uważnie czytasz, ale zaraz Ci to znajdę:) Quote
Bodziulka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 rano PHI! Rano to ja na wykłady jadę :placz: Quote
Imbirka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 [quote name='Bodziulka']tiaaaa... "nieszczęścia chodzą parami" ;) :evil_lol: [/quote] no wiesz?:cool3: tak nas widzą?:-o troche lepsze mniemanie miałam o sobie, fakt, że sierota boża ze mnie jest ale odrazu nieszczęście?:evil_lol::cool3: [quote name='Bodziulka'] chyba tak ;)[/QUOTE]a ona o tym wie?:eviltong: Quote
Menrzuś Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 No to wpadnij tu jeszcze przed łóżeczkiem (oczywiście nie wywalam tego nieszczęścia) :) Quote
Imbirka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 oki, już kumam ":eviltong:" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 [quote name='Imbir1']no wiesz?:cool3: tak nas widzą?:-o troche lepsze mniemanie miałam o sobie, fakt, że sierota boża ze mnie jest ale odrazu nieszczęście?:evil_lol::cool3: a ona o tym wie?:eviltong:[/QUOTE] Napewno się tu pojawi - to się dowie :) Quote
Imbirka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 pewnie się ucieszy, zresztą sama mnie do Ginger sprowadziła:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Ładnie, chyba wrócę to wymazac, bo się nie odezwie do mnie więcej Menrzuś Quote
Imbirka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 eeeeeeee, Ginger jest słodka, niech tylko spróbuje się obrazić:evil_lol: :mad: Quote
Imbirka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 oki, a teraz to nawet Joaa nie zajrzy do Ginger obecnie Tosi:shake: odemnie też jej sie należy klaps w pupe:diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 No to niech sie tylko pojawi - cholerka, nie widzę emotikonka z pupą :evil_lol: A gdzie sie pojawiło to drugie nieszczęście? Chyba nie poszła jeszcze spać? Quote
Imbirka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 może już poszła spać, akurat w tym to tylko lepszy od niej jest Box:diabloti: Quote
Bodziulka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 [quote name='Imbir1']może już poszła spać, akurat w tym to tylko lepszy od niej jest Box:diabloti:[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tia... jaka pani taka psina ;) Quote
Menrzuś Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Hehe, dobre Imbir :) A Ty Bodziulku ucz sie, ucz. Zaraz Ci zdjątko przyślę :):) Quote
Recommended Posts