Menrzuś Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Sadyzm przez Ciebie przemawia :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Danusia12']TeeeeeeeeZeeeeeet, cho no - pogadamy[/quote] TZ śpi? :shake: Quote
szyszka.fr Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Danusia12']TZ śpi? :shake:[/quote] taaaa [IMG]http://www.heke.pl/gg/smiech2/zeby_.gif[/IMG] Quote
Menrzuś Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 A bo dowalasz mu zdrowo - biedny facet (mam nadzieją, że czyta to:evil_lol: ) Quote
szyszka.fr Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Danusia12']A bo dowalasz mu zdrowo - biedny facet (mam nadzieją, że czyta to:evil_lol: )[/quote] nie taki biedny, nie dowalam i... nie czyta[IMG]http://www.heke.pl/gg/smiech2/zeby_.gif[/IMG] Quote
szyszka.fr Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 raczej nie , chyba kurcze teraz to nie wiem, moze jak mnie nie ma? eeeee tam, nie czyta Quote
Menrzuś Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='szyszka.fr']raczej nie , chyba kurcze teraz to nie wiem, moze jak mnie nie ma? eeeee tam, nie czyta[/quote] Optymistka :diabloti: :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Danusia12']To kiedy On sie tu zjawi? Boi się?[/quote] nie wiem nie pytalam:evil_lol: zreguly on tylko gra w cosik tam, albo siedzi na gg albo filmy oglada ja tylko mu czytam ciekawe tematy, historie Quote
Imbirka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='szyszka.fr']nie wiem nie pytalam:evil_lol: zreguly on tylko gra w cosik tam, albo siedzi na gg albo filmy oglada ja tylko mu czytam ciekawe tematy, historie[/quote] ty mu lepiej poczytaj więcej o bokserach coby nie było tak jak u mnie:cool3: Quote
Menrzuś Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='szyszka.fr']nie wiem nie pytalam:evil_lol: zreguly on tylko gra w cosik tam, albo siedzi na gg albo filmy oglada ja tylko mu czytam ciekawe tematy, historie[/quote] To popracuj nad nim troche - przecież miał coś tutaj obiecać:evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='Imbir1']ty mu lepiej poczytaj więcej o bokserach coby nie było tak jak u mnie:cool3:[/quote] :lol: nawet ksiazki mu przeczytalam (tato mi przyslal) czasami to tego mojego gadania mial dosc:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Jak ja bym miał taka upierdliwą żonę, to chyba bym się:grab: TZ ma zdrowe nerwy:p Quote
szyszka.fr Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='Danusia12']To popracuj nad nim troche - przecież miał coś tutaj obiecać:evil_lol:[/quote] staram sie narazie to tylko o lekarzach i nodze gadamy :cool1: Quote
Imbirka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 czasami to co sobie wyobrazi TZ może być za mało w stosunku do tego co bokser jest zdolny zrobić:cool3: Quote
szyszka.fr Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='Danusia12']Jak ja bym miał taka upierdliwą żonę, to chyba bym się:grab: TZ ma zdrowe nerwy:p[/quote] nie...... on poprostu nie ma innego wyjscia:diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='Imbir1']czasami to co sobie wyobrazi TZ może być za mało w stosunku do tego co bokser jest zdolny zrobić:cool3:[/quote] Święte słowa - biedny TZ :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='szyszka.fr']nie...... on poprostu nie ma innego wyjscia:diabloti:[/quote] :diabloti: :diabloti: :diabloti: :loveu: Quote
Imbirka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 ano biedny, bokser przechodzi sam siebie w niszczycielskiej działalności:cool3: Quote
szyszka.fr Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='Imbir1']czasami to co sobie wyobrazi TZ może być za mało w stosunku do tego co bokser jest zdolny zrobić:cool3:[/quote] wlasnie to mnie zastanawia, nie ukrywam nic przed nim, ale ciezko komus wyjasnic co to znaczy bokser Quote
Menrzuś Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='Imbir1']ano biedny, bokser przechodzi sam siebie w niszczycielskiej działalności:cool3:[/quote] Nie ma to jak bokser :mad: Quote
Menrzuś Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='szyszka.fr']wlasnie to mnie zastanawia, nie ukrywam nic przed nim, ale ciezko komus wyjasnic co to znaczy bokser[/quote] To trzeba przeżyć, no nie? :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='szyszka.fr']wlasnie to mnie zastanawia, nie ukrywam nic przed nim, ale ciezko komus wyjasnic co to znaczy bokser[/quote] dokładnie, jak ktoś nie widział to nie wie co to znaczy:cool3: Menrzuś, czy mam cię pogryć? czy poszukać młotka:cool3: Quote
Menrzuś Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='Imbir1']dokładnie, jak ktoś nie widział to nie wie co to znaczy:cool3: Menrzuś, czy mam cię pogryć? czy poszukać młotka:cool3:[/quote] Pała będzie najlepsza :evil_lol: :diabloti: Quote
Recommended Posts