Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Danusia12']To znaczy, że TZ nigdy tu nic nie napisze? :placz: :placz:[/quote]
ciezko mi za tz-ta mowic, kiedys cos tam chcial (pewnie nic madrego napisac:lol: )ale kazalam mu sie zalogowac, nie dam swojego nika a co
zreszta konkretnie tej stronki widziec nie musi nie:evil_lol:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='szyszka.fr']
szkoda, ze sie nie dogadali, widac trzeba byc bokseromaniakiem by zyc pod jednym dachem z bokserem:evil_lol:
ale za to nikt Cie nie pogania: kiedy konczysz??[/quote]
ano trzeba, boksery uzależniają, a facet jest dorosłym, myślącym człowiekiem i pewne rzeczy chyba potrafi zrozumieć:cool3:

Posted

[quote name='Imbir1']ano trzeba, boksery uzależniają, a facet jest dorosłym, myślącym człowiekiem i pewne rzeczy chyba potrafi zrozumieć:cool3:[/quote]
dokladnie:evil_lol:
ja sie troche obawiam, bo Pawel nigdy nie mial boksera

Posted

[quote name='szyszka.fr']juz chyba masz to opanowane
na kawusie zapraszasz, ptasim mleczkiem czestujesz fotki pokazujesz:evil_lol:[/quote]

Już jestem ciekawy Twojego wątku:diabloti: Zobaczysz, co ja tam będę wyczyniał :eviltong: :razz:

Posted

[quote name='Imbir1']owszem razem z TZ-tem, teraz nie wytrzymał, pękł jak bańka mydlana:cool3:[/quote]
no to z Imbira musi byc niezly gagatek
ale takiemu slodziakowi wszystko sie wybacza :evil_lol:

Posted

[quote name='szyszka.fr']no to z Imbira musi byc niezly gagatek
ale takiemu slodziakowi wszystko sie wybacza :evil_lol:[/quote]
chyba tutaj pisałam co wyczyniał:evil_lol: ja mu już dawno wybaczyłam:loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='szyszka.fr']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dlatego bokser wydaje mu sie WIELKI[/quote]

I to go przeraża?
Ale za to jest co przytulić :lol:

Posted

[quote name='Imbir1']chyba tutaj pisałam co wyczyniał:evil_lol: ja mu już dawno wybaczyłam:loveu::evil_lol:[/quote]
tz-towi czytalam coby byl przygotowany i na taka sytuacje
pralka go dobila, reszte przetrawil:evil_lol:

Posted

[quote name='Danusia12']I to go przeraża?
Ale za to jest co przytulić :lol:[/quote]
chyba tak, mysle ,ze gdybym chciala np. pudelka od razu by byl na tak
z drugiej strony czasami mowi, ze zal mu tego psa bo go zamecze, ze niby jestem jak ta Elmirka z bajki:lol:
moim zdaniem, musi sie przekonac, by zrozumiec co to znaczy miec i kochac boksera

Posted

[quote name='szyszka.fr']tz-towi czytalam coby byl przygotowany i na taka sytuacje
pralka go dobila, reszte przetrawil:evil_lol:[/quote]
Bodzulka mi jeszcze pisała, że u jej znajomych czy sąsiadów sunia wyciągnęła kuchenkę gazową, całe szczęście, że była na miękim przewodzie, bo by się gazem zatruła:cool3:
za to u moich znajomych sunia nauczyła się odkręcać kurki od gazu, jak wychodzili z domu to kurki zdejmowali:cool3:

Posted

[quote name='Imbir1']Bodzulka mi jeszcze pisała, że u jej znajomych czy sąsiadów sunia wyciągnęła kuchenkę gazową, całe szczęście, że była na miękim przewodzie, bo by się gazem zatruła:cool3:
za to u moich znajomych sunia nauczyła się odkręcać kurki od gazu, jak wychodzili z domu to kurki zdejmowali:cool3:[/quote]
czasami ich spryt i inteligencja powala na nogi:evil_lol:

Posted

[quote name='szyszka.fr']chyba tak, mysle ,ze gdybym chciala np. pudelka od razu by byl na tak
z drugiej strony czasami mowi, ze zal mu tego psa bo go zamecze, ze niby jestem jak ta Elmirka z bajki:lol:
moim zdaniem, musi sie przekonac, by zrozumiec co to znaczy miec i kochac boksera[/quote]

Ale wyobraź sobie, że to jeszcze przed nim i wyobraź sobie, że będzie to samo czuł - toż to sama przyjemność. On nawet nie wie co go czeka

Posted

[quote name='Danusia12']Ale wyobraź sobie, że to jeszcze przed nim i wyobraź sobie, że będzie to samo czuł - toż to sama przyjemność. On nawet nie wie co go czeka[/quote]
racja
odkryje na nowo swiat oczami boksia:lol:
bedzie ubaw po pachy