Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Asior']noo z Krystkiem to nic więcej niewiem byłam w niedziele w schronie a w ta nie pójde bo jest wystawa fretkowa ...i kto moją kluseczke wyprowadzi na spacerek :placz: kto????[/quote] A TZ-a nie masz?? Quote
Asior Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='szyszka.fr'] Asior on jest BOSKI!:loveu:[/QUOTE] wiem :loveu: a ja niestety mam za małe mieszkanie aby mu pomóc :placz: jejku jakbyście zobaczyli jego oczy jak wróciłam z nim do klatki ....i tak kucnęłam przy nim i głasiałam po boczku...... po łebku :( a on tak tą łapką do mnie :placz: i trącał mnie i zaczepiał i patrzył :( echhhh nie nie moge pisac o tym bo rycze :( głupia jestem :( Quote
szyszka.fr Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 nie podjudzam [IMG]http://www.fun4all.w.szu.pl/gg/zlosliwe2/x_diablatko_x.gif[/IMG] Quote
Asior Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Danusia12']A TZ-a nie masz??[/QUOTE] eehhh szkoda gadać ....... :roll: Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Asior']wiem :loveu: a ja niestety mam za małe mieszkanie aby mu pomóc :placz: jejku jakbyście zobaczyli jego oczy jak wróciłam z nim do klatki ....i tak kucnęłam przy nim i głasiałam po boczku...... po łebku :( a on tak tą łapką do mnie :placz: i trącał mnie i zaczepiał i patrzył :( echhhh nie nie moge pisac o tym bo rycze :( głupia jestem :([/quote] Nie jesteś głupia.... Quote
szyszka.fr Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Asior']wiem :loveu: a ja niestety mam za małe mieszkanie aby mu pomóc :placz: jejku jakbyście zobaczyli jego oczy jak wróciłam z nim do klatki ....i tak kucnęłam przy nim i głasiałam po boczku...... po łebku :( a on tak tą łapką do mnie :placz: i trącał mnie i zaczepiał i patrzył :( echhhh nie nie moge pisac o tym bo rycze :( głupia jestem :([/quote] nie glupia tylko uczuciowa:lol: ja plakalam patrzac tu [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=41701[/URL] taki przystojniak slodki w realu to bym sie pewnie pochlastala Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Asior']eehhh szkoda gadać ....... :roll:[/quote] :glaszcze: ale zgodził się na Tośka? Quote
Asior Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 a co on ma do zgadzania?????:angryy: mieszka w moim mieszkaniu, nie jest moim mężem to co???? jeszcze będzie mi mówił co mam w domu trzymać?????:mad: soory ale mam takieg doła że chyba juz mnie z niego nie widac :placz: Quote
szyszka.fr Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 spokojnie Asiorka ktos ostatnio mi powiedzial, ze po burzy wychodzi slonce, a po zimie zawsze jest wiosna:lol: ps. zawsze Cie odkopiemy:evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 u nas sytuacja podobna, ale jednak zdanie tz jest wazne trzeba je tylko zmienic na zgodne z moim:diabloti: czasem nawet tego nie zauwaza a jak mu zalezy, to w koncu kasowanie piet przynasi skutki:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='szyszka.fr']spokojnie Asiorka ktos ostatnio mi powiedzial, ze po burzy wychodzi slonce, a po zimie zawsze jest wiosna:lol: ps. zawsze Cie odkopiemy:evil_lol:[/quote] Dla ścisłości - po nocy dzień, a reszta sie zgadza ;) Quote
szyszka.fr Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 menrzus???? gdzie jestes [IMG]http://www.fun4all.w.szu.pl/gg/czapki2/y_zorro_y.gif[/IMG]? znowu faflami do sciany? Quote
szyszka.fr Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Danusia12']Dla ścisłości - po nocy dzień, a reszta sie zgadza ;)[/quote] racja ale sens ten sam:evil_lol: Quote
Asior Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='szyszka.fr']spokojnie Asiorka ktos ostatnio mi powiedzial, ze po burzy wychodzi slonce, a po zimie zawsze jest wiosna:lol: ps. zawsze Cie odkopiemy:evil_lol:[/QUOTE] niestety....u mnie ta noc trwa już tak długo, że zapomniałam jak wyglada słońce :placz: bo ilez człowiek może sam dzwigać wszystko:-( noo ale nie powinnam menrzusiowi zasmiecac wątku moimi pierdołami...sory ..... Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='szyszka.fr']menrzus???? gdzie jestes [IMG]http://www.fun4all.w.szu.pl/gg/czapki2/y_zorro_y.gif[/IMG]? znowu faflami do sciany?[/quote] Cały czas jestem :razz: Quote
szyszka.fr Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 nie lam sie! kazdy ma jakies problemy i wydaje sie ,ze nic sie nie polepsza najlepiej nie trzymac trosk dla siebie tylko wyrzucac z siebie powiedziane glosno wydaja sie mniej grozne Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Asior']niestety....u mnie ta noc trwa już tak długo, że zapomniałam jak wyglada słońce :placz: bo ilez człowiek może sam dzwigać wszystko:-( noo ale nie powinnam menrzusiowi zasmiecac wątku moimi pierdołami...sory .....[/quote] To jest ostatnie ostrzeżenie - jak będziesz takie głupoty pisać jak np "nie będe zasmiecać" - to dostaniesz zakaz wejścia na ten wątek :mad: Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Szyszka mów coś - jesteś przecież kobietą Quote
szyszka.fr Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Danusia12']Szyszka mów coś - jesteś przecież kobietą[/quote] tzn. gadatliwa?:mad: Quote
szyszka.fr Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Asior wyciagac lopate? powiedz i nawet nocke zarwe, jutro oczy na zapalkach ale nie ma mocnych odkopywac bede menrzus przygotuj latarke bedziesz swiecic Quote
szyszka.fr Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 ufff!!! a juz myslalam, ze sama tu sobie siedze:roll: Quote
szyszka.fr Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Asior']menrzus szyszka :calus: dziekuje :placz:[/quote] :oops: w razie czego lopata pod reka:lol: Quote
Recommended Posts