Imbirka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 hehe, Asiorka obgadywaliśmy:roll: a towarki naprawdę fajne:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Imbir1']hehe, Asiorka obgadywaliśmy:roll: a towarki naprawdę fajne:evil_lol:[/quote] To se pogadajcie, a ja idę z pieskami. Quote
Imbirka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Asior']mnie????? a WHY????? :([/quote] bo cię już za długo nie było:cool3: a dzisiaj siedzieliśmy u mnie i testowaliśmy puder w kulkach:diabloti: Quote
Asior Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 a dobrze chociaz mówiliście o mnie :roll:??? Quote
Imbirka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 no pewnie że dobrze Asiorku, martwiliśmy się:lol: oki, moi drodzy, bo ja jutro nie wstanę:cool3: miłej nocki i różowych snów życzę:lol: Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Imbir1']no pewnie że dobrze Asiorku, martwiliśmy się:lol: oki, moi drodzy, bo ja jutro nie wstanę:cool3: miłej nocki i różowych snów życzę:lol:[/quote] Dobrej nocki ;) Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Asior']Imbirko kochana już uciekasz??????[/quote] Ale ja juz jestem :cool3: Quote
szyszka.fr Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Danusia12']A gdzie Szyszka? Hmmm..:-([/quote] :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
szyszka.fr Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 platam sie tu i tam:) dzisiaj siedziec nie moge bopadam z sil eeeeeeeeee tam chwilke zostane Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='szyszka.fr']platam sie tu i tam:) dzisiaj siedziec nie moge bopadam z sil eeeeeeeeee tam chwilke zostane[/quote] A jesteś - miło widzieć :cool3: Widziałem, że pocieszałaś Agę. Super dziewczyna, a tak Ją traktują :shake: Quote
szyszka.fr Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Danusia12']A jesteś - miło widzieć :cool3: Widziałem, że pocieszałaś Agę. Super dziewczyna, a tak Ją traktują :shake:[/quote] zawsze znajda sie krytycy ktorzy zwykle malo robia duzo gadaja i sieja zamet:mad: Quote
szyszka.fr Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 to niesprawiedliwe bo golym okiem widac ile Aga robi dla psiakow, wszedzie jej pelno, Quote
Asior Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Danusia12']Ale ja juz jestem :cool3:[/QUOTE] no wiem, wiem :loveu: przyjęłam do woadomości :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='szyszka.fr']zawsze znajda sie krytycy ktorzy zwykle malo robia duzo gadaja i sieja zamet:mad:[/quote] Nie, to nie tak. One też dużo, bardzo dużo robią.Tylko niektórym osobom, jak coś nie idzie po ich myśli, to puszczają nerwy. A przecież nikt na dogo nie jest na etacie, każdy ma też swoje życie, które stawia ograniczenia, jak pieniądze, czas, transport itp. I pewne osoby może tego nie rozumieją do końca. Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Asior']no wiem, wiem :loveu: przyjęłam do woadomości :evil_lol:[/quote] No i jak tam, przestałas się choć trochę martwić? Co z nowym pieskiem? :cool3: Nawijaj :evil_lol: Quote
szyszka.fr Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Danusia12']Nie, to nie tak. One też dużo, bardzo dużo robią.Tylko niektórym osobom, jak coś nie idzie po ich myśli, to puszczają nerwy. A przecież nikt na dogo nie jest na etacie, każdy ma też swoje życie, które stawia ograniczenia, jak pieniądze, czas, transport itp. I pewne osoby może tego nie rozumieją do końca.[/quote] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: tzn. ze to osoba/ y z dogomanii jestem w szoku wiem, ze spiecia sa nie do unikniecia, ale nawet wtedy zarzuty o nieodpowiedzialnosc itd. sa niesprawiedliwe Quote
szyszka.fr Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Danusia12']No i jak tam, przestałas się choć trochę martwić? Co z nowym pieskiem? :cool3: Nawijaj :evil_lol:[/quote] " nowym"???? ominelo mnie cos?:razz: Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='szyszka.fr']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: tzn. ze to osoba/ y z dogomanii jestem w szoku wiem, ze spiecia sa nie do unikniecia, ale nawet wtedy zarzuty o nieodpowiedzialnosc itd. sa niesprawiedliwe[/quote] A Ty sie nigdy z TZ-em nie kłóciłaś? Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='szyszka.fr']" nowym"???? ominelo mnie cos?:razz:[/quote] Zobacz: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=39008&page=33[/URL] Quote
szyszka.fr Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Danusia12']A Ty sie nigdy z TZ-em nie kłóciłaś?[/quote] :evil_lol: dosc czesto, ale nie uwierze, ze Agi tz taki okrutny i niesprawiedliwy a Ty co taki doinformowany ? Kurier polski czy jak?:evil_lol: [quote name='Danusia12']Zobacz: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=39008&page=33[/URL][/quote] Asior on jest BOSKI!:loveu: Quote
Asior Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 noo z Krystkiem to nic więcej niewiem byłam w niedziele w schronie a w ta nie pójde bo jest wystawa fretkowa ...i kto moją kluseczke wyprowadzi na spacerek :placz: kto???? Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Ma się wtyki :evil_lol: Też uważam, że fantastyczny piesek - będzie łatwo mu domek znaleźć (chyba), ale nie podjudzaj Asiorki - Ona nie ma warunków.... oczywiście lokalowych :evil_lol: Quote
Recommended Posts