Iv_ Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [quote name='pucka69']na moim spacerze takiego sniegu nie było. gdzie ta prowincja? bo nie pamiętam ...[/quote] :cool3: moja prowincja to miasteczko nad samą Wisłą - Puławy :p Quote
Menrzuś Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [quote name='evaxon']czesc czołem :multi::multi::multi:[/quote] ....jestem wesoły Romek. Mam na przedmieściu domek :evil_lol: Czeeeeee :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [quote name='credita']no u mnie też ciapka w ogrodzie :p[/quote] Już tak tego nie przeżywajcie - musi być troche gorzej, żeby mogło być lepiej ;) Quote
Menrzuś Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [quote name='Iv_']Sześć, siedem osiem :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] A dlaczego nie pięć, cztery, trzy? :loveu::loveu::loveu: Quote
Iv_ Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [quote name='Menrzuś']A dlaczego nie pięć, cztery, trzy? :loveu::loveu::loveu:[/quote] :roll: Pięć, cztery, trzy :loveu: :loveu: :loveu: jak se Pan życzył, panie Menrzusiu :eviltong: :diabloti: Quote
AgaiTheta Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Imieninowo za zdrowie Zbyszka!!! ZDROWIE!!!! [IMG]http://www.esiedlce.pl/zdjecia/piwo.jpg[/IMG] Wystkiego naj naj :bigcool::BIG::beerchug: :laola: Quote
Menrzuś Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Woooooow .............. :calus: dzięki ;) Z tego wszystkiego, to nawet zapomniałem :lol: Quote
Alicja Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:wow ...to tu dziś imieninkowo :multi::multi::multi: no to na zdrowie :knajpa:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Zbyszku kochany! Wszystkiego naj, naj, naj, lepiejszego! :loveu: Siem tam u Was zalogowałam :cool3: Quote
Iv_ Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Menrzusiu dla Cię...........:loveu: od Mię :diabloti: [IMG]http://i44.tinypic.com/28gugp3.jpg[/IMG] Quote
Menrzuś Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:wow ...to tu dziś imieninkowo :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]no to na zdrowie :knajpa:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Gdyby nie Agnieszka, to bym żył w nieświadomości :evil_lol: :beerchug: Quote
Menrzuś Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [quote name='Iv_']:roll: Pięć, cztery, trzy :loveu: :loveu: :loveu: jak se Pan życzył, panie Menrzusiu :eviltong: :diabloti:[/quote] Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii? :razz: Quote
Menrzuś Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Zbyszku kochany! Wszystkiego naj, naj, naj, lepiejszego! :loveu: Siem tam u Was zalogowałam :cool3:[/quote] Dzięki wielkie Izuniu :calus: Drzwi są otwarte :p Quote
Menrzuś Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [quote name='Iv_']Menrzusiu dla Cię...........:loveu: od Mię :diabloti: [/quote] No tak.......rzeczywiście od Cię :oops: Dzięki :calus: Ładna różyczka ;) Quote
apple Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przyszłam sie napic za twoje zdrowie..polej:razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [quote name='Menrzuś']To bez niczego przyszłaś? :crazyeye: :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ja mam swoją:p...ale najpierw sie pije gospodarską:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 To bez niczego przyszłaś? :crazyeye: :evil_lol: Quote
apple Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [quote name='Menrzuś']Łeeeeeee....i tak bez kffiatków :eviltong: :drink1:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ja kwiatkóff nie przynoszę.....ale mam dla Ciebie inny prezent...kces:razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [quote name='Menrzuś']I co się pytasz? :razz:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Wolałam zapytać co by nie było ze Cię napastuje bez twojej zgody:diabloti: Mosz....[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-451.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ja mam swoją:p...ale najpierw sie pije gospodarską:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Łeeeeeee....i tak bez kffiatków :eviltong: :drink1: Quote
Menrzuś Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]ja kwiatkóff nie przynoszę.....ale mam dla Ciebie inny prezent...kces:razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] I co się pytasz? :razz: Quote
apple Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [quote name='Menrzuś']Łoooooł........:oops:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No nie czerwień się tak...w tym wieku to wstyd.....ty wiesz co:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Wolałam zapytać co by nie było ze Cię napastuje bez twojej zgody:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Mosz....[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-451.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B][/quote] Łoooooł........:oops: Quote
apple Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [quote name='Menrzuś']A Ty wiesz, że na PW z tym :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No o co Ci chodzi....zapytałam Cię prawda?:diabloti: znikam do Aluni[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-102.gif[/IMG] ppppppppppppaaaaaaa:loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts