Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']No to już lepsiejszy humorek masz? :razz:......sama widzisz, że wiosna idzie ;)[/quote]
Humorek to ja miałam :eviltong: od rana :p tylko mi tęskno było za wiosną :placz:
ale teraz juz wiem, że pomału zaczyna się skradać, więc mam jeszcze lepszy humorek jak miałam :multi:
Dzisiaj ostatni dzień do pracy hurrrraaaaaaa :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iv_']Orle Olre :evil_lol: :p

Widzę, że sie postarałeś i masz dowody :multi: mała ta wiosna wprawdzie, ale jak od razu oko cieszy i jest radośniej na duszy :loveu: :razz:[/quote]
Mała, mała......dopiero się zaczyna :eviltong:

Posted

[quote name='Iv_']Cudne to nagranie śpiewu ptaków :multi: a Arguś jaki zasłuchany :loveu: ;) :evil_lol:[/quote]
No to już lepsiejszy humorek masz? :razz:......sama widzisz, że wiosna idzie ;)

Posted

[quote name='Iv_']Humorek to ja miałam :eviltong: od rana :p tylko mi tęskno było za wiosną :placz:
ale teraz juz wiem, że pomału zaczyna się skradać, więc mam jeszcze lepszy humorek jak miałam :multi:
Dzisiaj ostatni dzień do pracy hurrrraaaaaaa :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[/quote]

No i dobrze :lol:

Na emeryturę idziesz? :crazyeye::crazyeye:

Posted

witajcie! dla odmiany teraz Dogo w pracy mnie nie wpuszcza...jakies obrazeczki mi pokazuje.....ehhhhh...... Aaaaaaa i słyszałam,że ktoś będzie wiosnę robił.....TO JA TEZ POPROSZĘ! Dzisiaj mam już dość zimy, buciki mi przemokły

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:diabloti::diabloti::diabloti:gaduły ...człowiek pojedzie gdzieś a oni gadają i gadają .... :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
To nie trzeba jeździć :evil_lol:

Takie tam......kilka słów :roll::eviltong:

Posted

[quote name='apple']witajcie! dla odmiany teraz Dogo w pracy mnie nie wpuszcza...jakies obrazeczki mi pokazuje.....ehhhhh...... Aaaaaaa i słyszałam,że ktoś będzie wiosnę robił.....TO JA TEZ POPROSZĘ! Dzisiaj mam już dość zimy, buciki mi przemokły[/quote]
Pewnie szef się zorientował, że śmigasz po dogo i Ci zablokował :evil_lol:

Z tym robieniem wiosny to jakaś plotka :p

Posted

[quote name='Menrzuś']To nie trzeba jeździć :evil_lol:

Takie tam......kilka słów :roll::eviltong:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]jak nie jeździć ...a igiełki :mad:musiałam ..... a teraz nawalają mi zatoki :angryy::mad:
ja chcę wiosnę :placz::placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]jak nie jeździć ...a igiełki :mad:musiałam ..... a teraz nawalają mi zatoki :angryy::mad:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=red]ja chcę wiosnę :placz::placz::placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
No taaaaak - Ty bez tego kłucia przecież żyć nie możesz :glaszcze:
Myslisz, że jak przyjdzie wiosna, to Ci się zatoki naprawią? :razz:

Posted

[quote name='credita']no mały zasnął ,chwila ciszy,a co tam też mi się należy coś od życia no nie?:evil_lol:[/quote]
Noooooo.....ostatni weekend karnawału. Dobrze by było pobalecić sobie, co? :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']No taaaaak - Ty bez tego kłucia przecież żyć nie możesz :glaszcze:
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
mogę :cool1:... i na dodatek muszę jeszcze 1 zaległy zabieg zaliczyć w poniedziałek po pracy :angryy:...bom se wczoraj pojechała na szkolenie a nie na zabieg i myślałam ze odpuszczą a oni kazali przyjechać :angryy:[/B][/COLOR][/FONT]

Myslisz, że jak przyjdzie wiosna, to Ci się zatoki naprawią? :razz:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: a myślisz że nie :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:hmmmm: a myślisz że nie :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Nowa porcja pyłków......
Teraz za to jest świeże, czyste powietrze :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Nowa porcja pyłków......
Teraz za to jest świeże, czyste powietrze :razz:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
a to aż tak źle na mnie nie działa ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll:czyste powiadasz :hmmmm: weź sobie pod uwagę że ja mieszkam w okolicach gdzie wydobywa się węgiel a pali czym popadnie ...i jak na przednówku zaczynają wymiatać śmieci w chałupach ...i palą wszystko co sie da spalić to mam dopiero bąble ...bo mam kontaktówke na opary spalania i takie tam związki chem .pochodne czegoś tam :roll:mam na karteczce napisane :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]a to aż tak źle na mnie nie działa ;)[/COLOR][/FONT][/B]

[FONT=Arial][COLOR=red][B]:roll:czyste powiadasz :hmmmm: weź sobie pod uwagę że ja mieszkam w okolicach gdzie wydobywa się węgiel a pali czym popadnie ...i jak na przednówku zaczynają wymiatać śmieci w chałupach ...i palą wszystko co sie da spalić to mam dopiero bąble ...bo mam kontaktówke na opary spalania i takie tam związki chem .pochodne czegoś tam :roll:mam na karteczce napisane :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
No to musisz zmienić miejsce zamieszkania - nad morzem jest rześkie powietrze :razz:
mnie na szczęście te utrudniające życia alergie ominęły :p

Posted

[quote name='Menrzuś']No to musisz zmienić miejsce zamieszkania - nad morzem jest rześkie powietrze :razz:
mnie na szczęście te utrudniające życia alergie ominęły :p[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]nad morzem czuję się rewelacyjnie :loveu:...no jeszcze mazury wchodzą w rachubę ...generalnie pojezierze ...bo w górach też bywa różnie ...wysoko oki w dolinach kaplica :shake:[/B][/COLOR][/FONT]