Iv_ Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Menrzuś']No to już lepsiejszy humorek masz? :razz:......sama widzisz, że wiosna idzie ;)[/quote] Humorek to ja miałam :eviltong: od rana :p tylko mi tęskno było za wiosną :placz: ale teraz juz wiem, że pomału zaczyna się skradać, więc mam jeszcze lepszy humorek jak miałam :multi: Dzisiaj ostatni dzień do pracy hurrrraaaaaaa :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Menrzuś Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Iv_']Orle Olre :evil_lol: :p Widzę, że sie postarałeś i masz dowody :multi: mała ta wiosna wprawdzie, ale jak od razu oko cieszy i jest radośniej na duszy :loveu: :razz:[/quote] Mała, mała......dopiero się zaczyna :eviltong: Quote
Menrzuś Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Iv_']Cudne to nagranie śpiewu ptaków :multi: a Arguś jaki zasłuchany :loveu: ;) :evil_lol:[/quote] No to już lepsiejszy humorek masz? :razz:......sama widzisz, że wiosna idzie ;) Quote
Menrzuś Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Iv_']Humorek to ja miałam :eviltong: od rana :p tylko mi tęskno było za wiosną :placz: ale teraz juz wiem, że pomału zaczyna się skradać, więc mam jeszcze lepszy humorek jak miałam :multi: Dzisiaj ostatni dzień do pracy hurrrraaaaaaa :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[/quote] No i dobrze :lol: Na emeryturę idziesz? :crazyeye::crazyeye: Quote
apple Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 witajcie! dla odmiany teraz Dogo w pracy mnie nie wpuszcza...jakies obrazeczki mi pokazuje.....ehhhhh...... Aaaaaaa i słyszałam,że ktoś będzie wiosnę robił.....TO JA TEZ POPROSZĘ! Dzisiaj mam już dość zimy, buciki mi przemokły Quote
apple Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Nie chcecie ze mną gadać.......ide se.....pfffffffff ;-P Quote
Alicja Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:diabloti::diabloti::diabloti:gaduły ...człowiek pojedzie gdzieś a oni gadają i gadają .... :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
credita Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 normalnie nagadać się nie umieją :evil_lol::eviltong: Quote
Menrzuś Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='credita']normalnie nagadać się nie umieją :evil_lol::eviltong:[/quote] Wooooow.....czyżbyś dzisiaj wolne miała? :razz: Witanko :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:diabloti::diabloti::diabloti:gaduły ...człowiek pojedzie gdzieś a oni gadają i gadają .... :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] To nie trzeba jeździć :evil_lol: Takie tam......kilka słów :roll::eviltong: Quote
Menrzuś Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='apple']witajcie! dla odmiany teraz Dogo w pracy mnie nie wpuszcza...jakies obrazeczki mi pokazuje.....ehhhhh...... Aaaaaaa i słyszałam,że ktoś będzie wiosnę robił.....TO JA TEZ POPROSZĘ! Dzisiaj mam już dość zimy, buciki mi przemokły[/quote] Pewnie szef się zorientował, że śmigasz po dogo i Ci zablokował :evil_lol: Z tym robieniem wiosny to jakaś plotka :p Quote
Alicja Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Menrzuś']To nie trzeba jeździć :evil_lol: Takie tam......kilka słów :roll::eviltong:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]jak nie jeździć ...a igiełki :mad:musiałam ..... a teraz nawalają mi zatoki :angryy::mad: ja chcę wiosnę :placz::placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]jak nie jeździć ...a igiełki :mad:musiałam ..... a teraz nawalają mi zatoki :angryy::mad:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]ja chcę wiosnę :placz::placz::placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No taaaaak - Ty bez tego kłucia przecież żyć nie możesz :glaszcze: Myslisz, że jak przyjdzie wiosna, to Ci się zatoki naprawią? :razz: Quote
Menrzuś Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='credita']no mały zasnął ,chwila ciszy,a co tam też mi się należy coś od życia no nie?:evil_lol:[/quote] Noooooo.....ostatni weekend karnawału. Dobrze by było pobalecić sobie, co? :razz: Quote
Alicja Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Menrzuś']No taaaaak - Ty bez tego kłucia przecież żyć nie możesz :glaszcze: [FONT=Arial][COLOR=Red][B] mogę :cool1:... i na dodatek muszę jeszcze 1 zaległy zabieg zaliczyć w poniedziałek po pracy :angryy:...bom se wczoraj pojechała na szkolenie a nie na zabieg i myślałam ze odpuszczą a oni kazali przyjechać :angryy:[/B][/COLOR][/FONT] Myslisz, że jak przyjdzie wiosna, to Ci się zatoki naprawią? :razz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: a myślisz że nie :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:hmmmm: a myślisz że nie :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Nowa porcja pyłków...... Teraz za to jest świeże, czyste powietrze :razz: Quote
credita Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 no mały zasnął ,chwila ciszy,a co tam też mi się należy coś od życia no nie?:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='credita']taaa pobalecić Menrzusiu ja jestem szczęśliwa jak mogę głowę do poduchy przytknąć:evil_lol::p[/quote] To Ty z gułagu piszesz? :crazyeye: Quote
Alicja Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Menrzuś']Nowa porcja pyłków...... Teraz za to jest świeże, czyste powietrze :razz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] a to aż tak źle na mnie nie działa ;)[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll:czyste powiadasz :hmmmm: weź sobie pod uwagę że ja mieszkam w okolicach gdzie wydobywa się węgiel a pali czym popadnie ...i jak na przednówku zaczynają wymiatać śmieci w chałupach ...i palą wszystko co sie da spalić to mam dopiero bąble ...bo mam kontaktówke na opary spalania i takie tam związki chem .pochodne czegoś tam :roll:mam na karteczce napisane :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
credita Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 taaa pobalecić Menrzusiu ja jestem szczęśliwa jak mogę głowę do poduchy przytknąć:evil_lol::p Quote
Menrzuś Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]a to aż tak źle na mnie nie działa ;)[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Arial][COLOR=red][B]:roll:czyste powiadasz :hmmmm: weź sobie pod uwagę że ja mieszkam w okolicach gdzie wydobywa się węgiel a pali czym popadnie ...i jak na przednówku zaczynają wymiatać śmieci w chałupach ...i palą wszystko co sie da spalić to mam dopiero bąble ...bo mam kontaktówke na opary spalania i takie tam związki chem .pochodne czegoś tam :roll:mam na karteczce napisane :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No to musisz zmienić miejsce zamieszkania - nad morzem jest rześkie powietrze :razz: mnie na szczęście te utrudniające życia alergie ominęły :p Quote
Menrzuś Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='credita']no wiesz co pff:obrazic:[/quote] Takiej zaryranej jak Ty to ja nie znam :shake: No już nie bzdycz się :calus: Quote
Menrzuś Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='credita']taką mam wrażliwą naturę Menrzusiu :oops:[/quote] dobra - będę już grzeczny :p (Jabłkowa jak to przeczyta, to się posika ze śmiechu :lol:) Quote
Alicja Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Menrzuś']No to musisz zmienić miejsce zamieszkania - nad morzem jest rześkie powietrze :razz: mnie na szczęście te utrudniające życia alergie ominęły :p[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nad morzem czuję się rewelacyjnie :loveu:...no jeszcze mazury wchodzą w rachubę ...generalnie pojezierze ...bo w górach też bywa różnie ...wysoko oki w dolinach kaplica :shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts