Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='evaxon']czesc śmigiełko:loveu::evil_lol:[/quote]
cześć wiatraczku :loveu::evil_lol:

[quote name='Iv_']Nigdy nie mów "nigdy" :p
Pamiętam, że niejednokrotnie używałeś w stosunku do siebie formy żeńskiej, a więc poniekąd jesteś też "ciotką" :hmmmm: a więc Ciebie też to się tyczyło, jakkolwiek to brzmi ;-)
No i zapominać nie możesz o.......Agnieszce, która czasem z nami tu klika :diabloti: nie wiem czy za Twoim pozwoleniem, czy tylko za plecami Ci to robi, ale klika ;-)

[SIZE=1]uffffff chyba jasno napisałam[/SIZE] :roll:
[SIZE=1]teraz mogę sobie pomilczeć[/SIZE] :p [/quote]
To trochę zbyt skomplikowane jak na piątkowy wieczór, więc na wszelki wypadek powiem - masz rację :p

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iv_']mmmmmm :thumbs:[/quote]
[quote name='Iza i Avanti']Śliczny masz avatarek!

A mój znów zajeb..i :placz: [/quote]
[quote name='halbina']Ja podobnie... Izy avatar prześliczny! [/quote]

Nie wiem co takiego w nim widzicie.....ale w porządku - niech będzie :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:razz:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz: ktoś wstać musi żeby spać mógł ktoś .... [/B][/COLOR][/FONT]:grins:

[FONT=Arial][COLOR=red][B]a ja widzę Izy avatar a Menrzusiowego nie :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Gacek właśnie jest tym budzikowym :evil_lol:
A ja odwrotnie :-o

Posted

[quote name='Menrzuś']Nie wiem co takiego w nim widzicie.....ale w porządku - niech będzie :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No jak to co...goopawą ale słodziutką naturę bokserka:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Dobry wieczór.......ledwo żyję:mdleje:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ale dzień udany...........a autko sprzedane...jestem do przodu:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A ty kaj się podziewasz? Nie wyrobiłeś sie z robotą i Alfa szlaban na kompa założyła?:razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
No to gratulacje - jeden kłopot z głowy :razz:

Przecież jestem :roll: Nie do końca się wyrobiłem, ale okazując dobrą chęć i zaangażowanie, zachowałem życie :multi:

Posted

[quote name='Bila']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dobry wieczór, tu ja fioletowa:loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]
I jakze zdrówkiem? Lepiej? :razz:

Witanko :multi::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']No to gratulacje - jeden kłopot z głowy :razz:

Przecież jestem :roll: Nie do końca się wyrobiłem, ale okazując dobrą chęć i zaangażowanie, zachowałem życie :multi:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nooooo:multi:

hahahaha czyli zamydliłeś jej oczy jednym słowem:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No jak to co...goopawą ale słodziutką naturę bokserka:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Ja tam widzę alfę-dominatorkę. Wykoślawiła mi psychikę Argona :eviltong:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nooooo:multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]hahahaha czyli zamydliłeś jej oczy jednym słowem:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
A tam słowem - wszysto robiłem, ale nie wszystko z przyczyn obiektywnych, skończyłem. Przebieżkę po piętrach zrobiłem i jak przyszła to byłem zgrzany i spocony - czyli spracowany :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ja tam widzę alfę-dominatorkę. Wykoślawiła mi psychikę Argona :eviltong:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie wykoślawiła a NAPROSTOWAŁA....cudna Sylwa.......ona ma to chyba po mnie:p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']A tam słowem - wszysto robiłem, ale nie wszystko z przyczyn obiektywnych, skończyłem. Przebieżkę po piętrach zrobiłem i jak przyszła to byłem zgrzany i spocony - czyli spracowany :diabloti:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Taaaaaaa...pewno klikałeś :razz::diabloti:

No pieknie.....ty cffaniaczku:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie wykoślawiła a NAPROSTOWAŁA....cudna Sylwa.......ona ma to chyba po mnie:p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Biedny TZ :shake:..............:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Biedny TZ :shake:..............:evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]jakiś taki monotematyczny sie stałeś:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Taaaaaaa...pewno klikałeś :razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No pieknie.....ty cffaniaczku:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :crazyeye:......filmiki wgrywałem :roll:.....ale chałupkę i tak dokładnie odkurzyłem :p

Trzeba jakoś tyłek chronić :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :crazyeye:......filmiki wgrywałem :roll:.....ale chałupkę i tak dokładnie odkurzyłem :p

Trzeba jakoś tyłek chronić :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jak wgrywałeś to gdzie są:razz::mad:

Odkurzyłeś? Ryneczek?:razz:

Opanowałeś to do perfekcji:evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]jakiś taki monotematyczny sie stałeś:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
bo to u Ciebie widzę, że codziennością jest :evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Jak wgrywałeś to gdzie są:razz::mad:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Odkurzyłeś? Ryneczek?:razz:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Opanowałeś to do perfekcji:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Gdzieś tam są :razz:

Ryneczek? :crazyeye:

Trzeba jakos przeżyć :lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']bo to u Ciebie widzę, że codziennością jest :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bo ja niżej podpisana oświadczam, że urodziłam sie kobietą (na całe szczęście) "i w pełni zgadzam sie z powszechnie panującym przekonaniem iż mężczyzn, nie było, nie ma i nie potrzeba":diabloti:

Tzn. "używa sie ich w większości wypadków do pracy......":evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Gdzieś tam są :razz:

Ryneczek? :crazyeye:

Trzeba jakos przeżyć :lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Tu mają być!!!

bossszz co ty taki niekumaty dzisiaj:evil_lol: Ryneczek, znaczy że po łebkach, tylko z wierzchu:evil_lol: ( a gdzie ulice?):razz:

Krzyk rozpaczy:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Bo ja niżej podpisana oświadczam, że urodziłam sie kobietą (na całe szczęście) "i w pełni zgadzam sie z powszechnie panującym przekonaniem iż mężczyzn, nie było, nie ma i nie potrzeba":diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Tzn. "używa sie ich w większości wypadków do pracy......":evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
No jak nie potrzeba, to ja se idę :placz:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Tu mają być!!![/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]bossszz co ty taki niekumaty dzisiaj:evil_lol: Ryneczek, znaczy że po łebkach, tylko z wierzchu:evil_lol: ( a gdzie ulice?):razz:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Krzyk rozpaczy:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
później :eviltong:

Tego grypsu nie znam :shake:

Raczej mocne postanowienie - tylko twardzi przeżyją :p

Posted

[quote name='Menrzuś']No jak nie potrzeba, to ja se idę :placz:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ale ty jestes takim naszym internetowym dziewojkiem:loveu: Nie ić:loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ale ty jestes takim naszym internetowym dziewojkiem:loveu: Nie ić:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]
Tu żeś dała......dziewojkiem :roflt::roflt::roflt: