Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='evaxon']czesc śmigiełko:loveu::evil_lol:[/quote] cześć wiatraczku :loveu::evil_lol: [quote name='Iv_']Nigdy nie mów "nigdy" :p Pamiętam, że niejednokrotnie używałeś w stosunku do siebie formy żeńskiej, a więc poniekąd jesteś też "ciotką" :hmmmm: a więc Ciebie też to się tyczyło, jakkolwiek to brzmi ;-) No i zapominać nie możesz o.......Agnieszce, która czasem z nami tu klika :diabloti: nie wiem czy za Twoim pozwoleniem, czy tylko za plecami Ci to robi, ale klika ;-) [SIZE=1]uffffff chyba jasno napisałam[/SIZE] :roll: [SIZE=1]teraz mogę sobie pomilczeć[/SIZE] :p [/quote] To trochę zbyt skomplikowane jak na piątkowy wieczór, więc na wszelki wypadek powiem - masz rację :p Quote
Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Iv_']mmmmmm :thumbs:[/quote] [quote name='Iza i Avanti']Śliczny masz avatarek! A mój znów zajeb..i :placz: [/quote] [quote name='halbina']Ja podobnie... Izy avatar prześliczny! [/quote] Nie wiem co takiego w nim widzicie.....ale w porządku - niech będzie :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Alicja']:razz:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz: ktoś wstać musi żeby spać mógł ktoś .... [/B][/COLOR][/FONT]:grins: [FONT=Arial][COLOR=red][B]a ja widzę Izy avatar a Menrzusiowego nie :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Gacek właśnie jest tym budzikowym :evil_lol: A ja odwrotnie :-o Quote
apple Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Menrzuś']Nie wiem co takiego w nim widzicie.....ale w porządku - niech będzie :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No jak to co...goopawą ale słodziutką naturę bokserka:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Dobry wieczór.......ledwo żyję:mdleje:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ale dzień udany...........a autko sprzedane...jestem do przodu:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A ty kaj się podziewasz? Nie wyrobiłeś sie z robotą i Alfa szlaban na kompa założyła?:razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No to gratulacje - jeden kłopot z głowy :razz: Przecież jestem :roll: Nie do końca się wyrobiłem, ale okazując dobrą chęć i zaangażowanie, zachowałem życie :multi: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Bila']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobry wieczór, tu ja fioletowa:loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] I jakze zdrówkiem? Lepiej? :razz: Witanko :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='halbina']przede wszystkim... go widać! :evil_lol:[/quote] Ciekawe jak długo :roll: Quote
apple Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Menrzuś']No to gratulacje - jeden kłopot z głowy :razz: Przecież jestem :roll: Nie do końca się wyrobiłem, ale okazując dobrą chęć i zaangażowanie, zachowałem życie :multi:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nooooo:multi: hahahaha czyli zamydliłeś jej oczy jednym słowem:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No jak to co...goopawą ale słodziutką naturę bokserka:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ja tam widzę alfę-dominatorkę. Wykoślawiła mi psychikę Argona :eviltong: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nooooo:multi:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]hahahaha czyli zamydliłeś jej oczy jednym słowem:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] A tam słowem - wszysto robiłem, ale nie wszystko z przyczyn obiektywnych, skończyłem. Przebieżkę po piętrach zrobiłem i jak przyszła to byłem zgrzany i spocony - czyli spracowany :diabloti: Quote
halbina Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Menrzuś']Nie wiem co takiego w nim widzicie.....ale w porządku - niech będzie :evil_lol:[/quote] przede wszystkim... go widać! :evil_lol: Quote
apple Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Menrzuś']Ja tam widzę alfę-dominatorkę. Wykoślawiła mi psychikę Argona :eviltong:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie wykoślawiła a NAPROSTOWAŁA....cudna Sylwa.......ona ma to chyba po mnie:p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Menrzuś']A tam słowem - wszysto robiłem, ale nie wszystko z przyczyn obiektywnych, skończyłem. Przebieżkę po piętrach zrobiłem i jak przyszła to byłem zgrzany i spocony - czyli spracowany :diabloti:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Taaaaaaa...pewno klikałeś :razz::diabloti: No pieknie.....ty cffaniaczku:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie wykoślawiła a NAPROSTOWAŁA....cudna Sylwa.......ona ma to chyba po mnie:p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Biedny TZ :shake:..............:evil_lol: Quote
apple Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Menrzuś']Biedny TZ :shake:..............:evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]jakiś taki monotematyczny sie stałeś:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Taaaaaaa...pewno klikałeś :razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No pieknie.....ty cffaniaczku:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :crazyeye:......filmiki wgrywałem :roll:.....ale chałupkę i tak dokładnie odkurzyłem :p Trzeba jakoś tyłek chronić :evil_lol: Quote
apple Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Menrzuś']Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :crazyeye:......filmiki wgrywałem :roll:.....ale chałupkę i tak dokładnie odkurzyłem :p Trzeba jakoś tyłek chronić :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jak wgrywałeś to gdzie są:razz::mad: Odkurzyłeś? Ryneczek?:razz: Opanowałeś to do perfekcji:evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]jakiś taki monotematyczny sie stałeś:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] bo to u Ciebie widzę, że codziennością jest :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Jak wgrywałeś to gdzie są:razz::mad:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Odkurzyłeś? Ryneczek?:razz:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Opanowałeś to do perfekcji:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Gdzieś tam są :razz: Ryneczek? :crazyeye: Trzeba jakos przeżyć :lol: Quote
apple Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Menrzuś']bo to u Ciebie widzę, że codziennością jest :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bo ja niżej podpisana oświadczam, że urodziłam sie kobietą (na całe szczęście) "i w pełni zgadzam sie z powszechnie panującym przekonaniem iż mężczyzn, nie było, nie ma i nie potrzeba":diabloti: Tzn. "używa sie ich w większości wypadków do pracy......":evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Menrzuś']Gdzieś tam są :razz: Ryneczek? :crazyeye: Trzeba jakos przeżyć :lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Tu mają być!!! bossszz co ty taki niekumaty dzisiaj:evil_lol: Ryneczek, znaczy że po łebkach, tylko z wierzchu:evil_lol: ( a gdzie ulice?):razz: Krzyk rozpaczy:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Bo ja niżej podpisana oświadczam, że urodziłam sie kobietą (na całe szczęście) "i w pełni zgadzam sie z powszechnie panującym przekonaniem iż mężczyzn, nie było, nie ma i nie potrzeba":diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Tzn. "używa sie ich w większości wypadków do pracy......":evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No jak nie potrzeba, to ja se idę :placz: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Tu mają być!!![/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]bossszz co ty taki niekumaty dzisiaj:evil_lol: Ryneczek, znaczy że po łebkach, tylko z wierzchu:evil_lol: ( a gdzie ulice?):razz:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Krzyk rozpaczy:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] później :eviltong: Tego grypsu nie znam :shake: Raczej mocne postanowienie - tylko twardzi przeżyją :p Quote
apple Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Menrzuś']No jak nie potrzeba, to ja se idę :placz:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ale ty jestes takim naszym internetowym dziewojkiem:loveu: Nie ić:loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ale ty jestes takim naszym internetowym dziewojkiem:loveu: Nie ić:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] Tu żeś dała......dziewojkiem :roflt::roflt::roflt: Quote
Recommended Posts