Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iv_']ale masz przes......rane z Bilbusiem :cool3: :evil_lol: [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG][/quote]

Taki już mój fioletowy los:evil_lol::evil_lol:. A;le Appelka mnie pocieszyła, że jej temat też jest znany:evil_lol::cool3:

Posted

[quote name='Bila']Cześć gaduły wieczorowo:loveu::loveu::multi::multi:[/quote]:multi::multi:
:multi:[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Cześć Dziewczyny:multi:

Chciałam Menrzusia zaciągnąć do łożka....obojętnie jak to zabrzmi:evil_lol:;)....ale skoro przyszłyście mnie zmienić to mogę z czystym sumieniem kłaść się spać;)

Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kochani:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple']:multi::multi:
:multi:[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Cześć Dziewczyny:multi:

Chciałam Menrzusia zaciągnąć do łożka....obojętnie jak to zabrzmi:evil_lol:;)....ale skoro przyszłyście mnie zmienić to mogę z czystym sumieniem kłaść się spać;)

Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kochani:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie idź spać, zaraz poprosi o PW

Posted

[quote name='Bila']Taki już mój fioletowy los:evil_lol::evil_lol:. A;le Appelka mnie pocieszyła, że jej temat też jest znany:evil_lol::cool3:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Doskonale:evil_lol: Kiedyś wyciągałam sreberka z cukierków....dobrze ze zjadł jeszcze szpulkę nici i było za co ciągnąć:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Bila']Taki już mój fioletowy los:evil_lol::evil_lol:. A;le Appelka mnie pocieszyła, że jej temat też jest znany:evil_lol::cool3:[/quote]
ja podejrzewam, że większości tu obecnych temat jest znany :cool3:
szczególnie przy psach - śmieciarzach ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie idź spać, zaraz poprosi o PW[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Wiem.....albo co gorszego:evil_lol:...wiec uciekam pókim żywa:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Doskonale:evil_lol: Kiedyś wyciągałam sreberka z cukierków....dobrze ze zjadł jeszcze szpulkę nici i było za co ciągnąć:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Szewczyk Dratewka:evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No coooooo?:crazyeye::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Wyrabiam się:razz::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nioooooo.....:placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
A nyczo :eviltong:

No.....można to tak nazwać :evil_lol:

To nie bierz tych w grubych oprawkach :diabloti:

Posted

[quote name='apple']:multi::multi:
:multi:[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B] Cześć Dziewczyny:multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Chciałam Menrzusia zaciągnąć do łożka....obojętnie jak to zabrzmi:evil_lol:;)....ale skoro przyszłyście mnie zmienić to mogę z czystym sumieniem kłaść się spać;)[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kochani:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Do jakiego łóżka? :crazyeye: Jeszcze nie północ :evil_lol:

Dobrej nocki :loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Do jakiego łóżka? :crazyeye: Jeszcze nie północ :evil_lol:

Dobrej nocki :loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Zostało 6 min:diabloti: a poza tym wczoraj dałes dyla wczesniej niż o północy:evil_lol:

Lecem.....paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iv_']ja podejrzewam, że większości tu obecnych temat jest znany :cool3:
szczególnie przy psach - śmieciarzach ;) :evil_lol:[/quote]
U mnie tylko Gacek jest śmieciarzem.....no, może czasami Sylwa :roll:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Wiem.....albo co gorszego:evil_lol:...wiec uciekam pókim żywa:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Następna JeNdza :shake:

:eviltong:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Zostało 6 min:diabloti: a poza tym wczoraj dałes dyla wczesniej niż o północy:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Lecem.....paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Masz inny czas :eviltong:

Paaaaaaaaaa....do jutra :multi:

Posted

:multi: Kolorowych snów życzę: fioletowych :loveu: zielonych :loveu: ametystowych :loveu: jakie kolory kto tam chce :p :loveu:.........i [COLOR=magenta]różowych[/COLOR] :p :loveu:

Posted

[quote name='Iv_']:multi: Kolorowych snów życzę: fioletowych :loveu: zielonych :loveu: ametystowych :loveu: jakie kolory kto tam chce :p :loveu:[/quote]
Dobrze, że nie wspomniałaś o różowych :evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']Normalnie całą tęczę tu mamy:lol:. Śpijcie dobrze, ja łyknę polopirynkę i lete spać. Kolorowych:loveu::loveu::loveu:[/quote]
Tylko nie choruj mi tu :shake:......czymnij sie jakoś.

Śpij dobrze :loveu:

Posted

Dzisiaj, a właściwie już wczoraj byłem na odwścieczeniu Sylwy i pobraniu jej krwi na badania.....dzisiaj polecę, mam nadzieję że ostatni raz, na badanie kontrolne Gackowego oka....jutro na pobranie krwi do badań na leukocyty Argona....boszsz, chyba lepiej jak wynajmę pokój w lecznicy :mdleje:

Dobrej nocki Wam :loveu:.....na mnie już czas

Posted

[quote name='Menrzuś']Dzisiaj, a właściwie już wczoraj byłem na odwścieczeniu Sylwy i pobraniu jej krwi na badania.....dzisiaj polecę, mam nadzieję że ostatni raz, na badanie kontrolne Gackowego oka....jutro na pobranie krwi do badań na leukocyty Argona....boszsz, chyba lepiej jak wynajmę pokój w lecznicy :mdleje:

Dobrej nocki Wam :loveu:.....na mnie już czas[/quote]

No cóż, się ma pieski, to się lata.... przy dzieciach jest podobnie ;)