Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iv_']Dziewczyny :cool1: ja znikam do pracy :roll: jak ja nie znoszę poniedziałku :placz:
ale będę dzielna i lecę :cool3:

Miłego dnia życzę :multi: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]

Ja Tobie również:loveu:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Selket']Hmm...bo to skomplikowane jest z tymi meilami:roll: A czy to umilanie to będzie "chałturzenie" w stringach i japonkach?:cool3:[/quote]

No coś ty, rarytasy to dla Was:evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']Selketowa wywal natychmiast ten meil, albo daj mi adres nadawcy, też mu umilę poniedziałek:mad:[/quote]
Hmm...bo to skomplikowane jest z tymi meilami:roll: A czy to umilanie to będzie "chałturzenie" w stringach i japonkach?:cool3:

Posted

[quote name='Selket']Nu niby:roll: Muszę odpisać, bo znowu będzie gadania:roll: Wim, dlatego się staram nie rozstrząsać, ino tak mi się smutnawo zrobiło:roll:
Miłej pracki:loveu:

A ja idę odespać porannego stresa, a potem robię pyszną serową zapiekankę:diabloti:i robię zakupki w sklepiku z jedzonkiem dla gryzoni i nie dość,ze mają dużo taniej to jeszcze pomagają schronisku:loveu: I potem się ukam chemii:placz::placz:
buziaczki:loveu:[/quote]
To gotuj, ukaj siem. Buziole:loveu:

Posted

[quote name='Iv_']w skrzynce pocztowej jest taka opcja "usuń" więc skorzystaj z niej :cool3:
i nie roztrząsaj tego :mad: bo to nic nie daje :shake:[/quote]
Nu niby:roll: Muszę odpisać, bo znowu będzie gadania:roll: Wim, dlatego się staram nie rozstrząsać, ino tak mi się smutnawo zrobiło:roll:
Miłej pracki:loveu:

A ja idę odespać porannego stresa, a potem robię pyszną serową zapiekankę:diabloti:i robię zakupki w sklepiku z jedzonkiem dla gryzoni i nie dość,ze mają dużo taniej to jeszcze pomagają schronisku:loveu: I potem się ukam chemii:placz::placz:
buziaczki:loveu:

Posted

[quote name='Selket']Nu, bo miałam ten egzamin rano... a teraz jak wlazłam na pocztę to ktoś mi napisał "miłego" meila, jak zawsze zresztą i trochę się przybiłam...[/quote]
Ja nic nie pisałem, więc się odbij :evil_lol:

Czeeeee :multi:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Poszedł do garażu.......uffff:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Długo się zbierał :evil_lol:

Witankoooooo :multi::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Długo się zbierał :evil_lol:

Witankoooooo :multi::loveu:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie wrócił ale Ala dokazuje......:cool1: Ehhh wpadne wieczorkiem;) a z tym oczkiem cos nie tak....chyba jarzeniówka miga:evil_lol: bo nigdzie nie wychodziłam:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Ha, przyszłam znowu z gów... tematem:angryy::diabloti::evil_lol:. Otóż mój Bilbo od dobrego tygodnia miał problemy z TYM, znaczy z zatwardzeniem, niby robił, ale mało, jak wychodziliśmy na osiedle i potem sprzątałam, to można by tym zabić, gdybym chciała w kogoś rzucić:roll:.Podejrzewałam, że to wina karmy, bo jadł Acanę lamb & rice, która w tym miesiącu pojawiła się jako lamb & rice z suszonym jabłkiem (czyli trochę inna), podawałam jogurty, jabłka, bez specjalnych efektów, wczoraj zdesperowana dałam mu nawet karmę dla żołądkowców (bo może teraz jeszcze problemy z trawieniem), były długie spacery, żeby jelita rozruszać, jutro miałam z zapytaniem dzwonić do weta.
Ale dziś:angryy::mad:, wyszło szydło z worka, a raczej wyszedł worek z d..., na popołudniowym spacerze. Bez mojej pomocy, oczywiście, się nie obeszło:diabloti::mad:.
:grab:

Posted

[quote name='Bila']Ha, przyszłam znowu z gów... tematem:angryy::diabloti::evil_lol:. Otóż mój Bilbo od dobrego tygodnia miał problemy z TYM, znaczy z zatwardzeniem, niby robił, ale mało, jak wychodziliśmy na osiedle i potem sprzątałam, to można by tym zabić, gdybym chciała w kogoś rzucić:roll:.Podejrzewałam, że to wina karmy, bo jadł Acanę lamb & rice, która w tym miesiącu pojawiła się jako lamb & rice z suszonym jabłkiem (czyli trochę inna), podawałam jogurty, jabłka, bez specjalnych efektów, wczoraj zdesperowana dałam mu nawet karmę dla żołądkowców (bo może teraz jeszcze problemy z trawieniem), były długie spacery, żeby jelita rozruszać, jutro miałam z zapytaniem dzwonić do weta.
Ale dziś:angryy::mad:, wyszło szydło z worka, a raczej wyszedł worek z d..., na popołudniowym spacerze. Bez mojej pomocy, oczywiście, się nie obeszło:diabloti::mad:.
:grab:[/quote]

:roflt: :roflt:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie wrócił ale Ala dokazuje......:cool1: Ehhh wpadne wieczorkiem;) a z tym oczkiem cos nie tak....chyba jarzeniówka miga:evil_lol: bo nigdzie nie wychodziłam:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Pewnie Kontaktów nie włączyłaś i po 15tu minutach Ciebie wylogowało :shake:

Posted

[quote name='Bila']Ha, przyszłam znowu z gów... tematem:angryy::diabloti::evil_lol:. Otóż mój Bilbo od dobrego tygodnia miał problemy z TYM, znaczy z zatwardzeniem, niby robił, ale mało, jak wychodziliśmy na osiedle i potem sprzątałam, to można by tym zabić, gdybym chciała w kogoś rzucić:roll:.Podejrzewałam, że to wina karmy, bo jadł Acanę lamb & rice, która w tym miesiącu pojawiła się jako lamb & rice z suszonym jabłkiem (czyli trochę inna), podawałam jogurty, jabłka, bez specjalnych efektów, wczoraj zdesperowana dałam mu nawet karmę dla żołądkowców (bo może teraz jeszcze problemy z trawieniem), były długie spacery, żeby jelita rozruszać, jutro miałam z zapytaniem dzwonić do weta.
:grab:[/quote]
hehehehe.....Bila, Ty to masz przeżycia :evil_lol:

Posted

:grab:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Doskonale znam temat:p[/B][/COLOR][/FONT]
[QUOTE]Pewnie Kontaktów nie włączyłaś i po 15tu minutach Ciebie wylogowało :shake:[/QUOTE][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ano tak:lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]
Dobry wieczorek:multi:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple']
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ano tak:lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Dobry wieczorek:multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Widzisz jak Ciebie znam? :evil_lol:

Dobryyyy :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']Widzisz jak Ciebie znam? :evil_lol:

Dobryyyy :multi:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Normalnie niedługo to napiszesz instrukcję obsługi:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Normalnie niedługo to napiszesz instrukcję obsługi:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Pewnie tak :evil_lol: Jeszcze tylko parę rozdziałów :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Pewnie tak :evil_lol: Jeszcze tylko parę rozdziałów :razz:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To może pomogę....których ci brakuje:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]To może pomogę....których ci brakuje:razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Jaka pomocnica :evil_lol:......jestem Zosiek-Samosiek :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Jaka pomocnica :evil_lol:......jestem Zosiek-Samosiek :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No dobra ale ja to chyba jestem najlepszym źródłem wiedzy:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No dobra ale ja to chyba jestem najlepszym źródłem wiedzy:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Ale z tą wiedzą to na PW proszę :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale z tą wiedzą to na PW proszę :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Że niby ja taka że aż mnie ocenzurować trzeba:crazyeye::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]