Bila Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Iv_']Dziewczyny :cool1: ja znikam do pracy :roll: jak ja nie znoszę poniedziałku :placz: ale będę dzielna i lecę :cool3: Miłego dnia życzę :multi: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] Ja Tobie również:loveu: Quote
Bila Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Selket']Hmm...bo to skomplikowane jest z tymi meilami:roll: A czy to umilanie to będzie "chałturzenie" w stringach i japonkach?:cool3:[/quote] No coś ty, rarytasy to dla Was:evil_lol: Quote
Selket Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Bila']Selketowa wywal natychmiast ten meil, albo daj mi adres nadawcy, też mu umilę poniedziałek:mad:[/quote] Hmm...bo to skomplikowane jest z tymi meilami:roll: A czy to umilanie to będzie "chałturzenie" w stringach i japonkach?:cool3: Quote
Bila Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Selket']Nu niby:roll: Muszę odpisać, bo znowu będzie gadania:roll: Wim, dlatego się staram nie rozstrząsać, ino tak mi się smutnawo zrobiło:roll: Miłej pracki:loveu: A ja idę odespać porannego stresa, a potem robię pyszną serową zapiekankę:diabloti:i robię zakupki w sklepiku z jedzonkiem dla gryzoni i nie dość,ze mają dużo taniej to jeszcze pomagają schronisku:loveu: I potem się ukam chemii:placz::placz: buziaczki:loveu:[/quote] To gotuj, ukaj siem. Buziole:loveu: Quote
Selket Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Iv_']w skrzynce pocztowej jest taka opcja "usuń" więc skorzystaj z niej :cool3: i nie roztrząsaj tego :mad: bo to nic nie daje :shake:[/quote] Nu niby:roll: Muszę odpisać, bo znowu będzie gadania:roll: Wim, dlatego się staram nie rozstrząsać, ino tak mi się smutnawo zrobiło:roll: Miłej pracki:loveu: A ja idę odespać porannego stresa, a potem robię pyszną serową zapiekankę:diabloti:i robię zakupki w sklepiku z jedzonkiem dla gryzoni i nie dość,ze mają dużo taniej to jeszcze pomagają schronisku:loveu: I potem się ukam chemii:placz::placz: buziaczki:loveu: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='evaxon']kafe raz poprosze:cool1::cool1:[/quote] A dopiero wstałaś? :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Bila']:lol::lol::lol: i JAponkowośc na platformowość, i Dancing Queen :evil_lol:[/quote] .....i o reszcie nie wspominając :roll::evil_lol: Quote
apple Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Poszedł do garażu.......uffff:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Selket']Nu, bo miałam ten egzamin rano... a teraz jak wlazłam na pocztę to ktoś mi napisał "miłego" meila, jak zawsze zresztą i trochę się przybiłam...[/quote] Ja nic nie pisałem, więc się odbij :evil_lol: Czeeeee :multi: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Poszedł do garażu.......uffff:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Długo się zbierał :evil_lol: Witankoooooo :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Chyba wrócił, bo oczko zgasło :roll: To ja też do kuchni śmigam ;) Quote
apple Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Menrzuś']Długo się zbierał :evil_lol: Witankoooooo :multi::loveu:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie wrócił ale Ala dokazuje......:cool1: Ehhh wpadne wieczorkiem;) a z tym oczkiem cos nie tak....chyba jarzeniówka miga:evil_lol: bo nigdzie nie wychodziłam:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bila Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Ha, przyszłam znowu z gów... tematem:angryy::diabloti::evil_lol:. Otóż mój Bilbo od dobrego tygodnia miał problemy z TYM, znaczy z zatwardzeniem, niby robił, ale mało, jak wychodziliśmy na osiedle i potem sprzątałam, to można by tym zabić, gdybym chciała w kogoś rzucić:roll:.Podejrzewałam, że to wina karmy, bo jadł Acanę lamb & rice, która w tym miesiącu pojawiła się jako lamb & rice z suszonym jabłkiem (czyli trochę inna), podawałam jogurty, jabłka, bez specjalnych efektów, wczoraj zdesperowana dałam mu nawet karmę dla żołądkowców (bo może teraz jeszcze problemy z trawieniem), były długie spacery, żeby jelita rozruszać, jutro miałam z zapytaniem dzwonić do weta. Ale dziś:angryy::mad:, wyszło szydło z worka, a raczej wyszedł worek z d..., na popołudniowym spacerze. Bez mojej pomocy, oczywiście, się nie obeszło:diabloti::mad:. :grab: Quote
Alicja Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Bila']Ha, przyszłam znowu z gów... tematem:angryy::diabloti::evil_lol:. Otóż mój Bilbo od dobrego tygodnia miał problemy z TYM, znaczy z zatwardzeniem, niby robił, ale mało, jak wychodziliśmy na osiedle i potem sprzątałam, to można by tym zabić, gdybym chciała w kogoś rzucić:roll:.Podejrzewałam, że to wina karmy, bo jadł Acanę lamb & rice, która w tym miesiącu pojawiła się jako lamb & rice z suszonym jabłkiem (czyli trochę inna), podawałam jogurty, jabłka, bez specjalnych efektów, wczoraj zdesperowana dałam mu nawet karmę dla żołądkowców (bo może teraz jeszcze problemy z trawieniem), były długie spacery, żeby jelita rozruszać, jutro miałam z zapytaniem dzwonić do weta. Ale dziś:angryy::mad:, wyszło szydło z worka, a raczej wyszedł worek z d..., na popołudniowym spacerze. Bez mojej pomocy, oczywiście, się nie obeszło:diabloti::mad:. :grab:[/quote] :roflt: :roflt: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie wrócił ale Ala dokazuje......:cool1: Ehhh wpadne wieczorkiem;) a z tym oczkiem cos nie tak....chyba jarzeniówka miga:evil_lol: bo nigdzie nie wychodziłam:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Pewnie Kontaktów nie włączyłaś i po 15tu minutach Ciebie wylogowało :shake: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Bila']Ha, przyszłam znowu z gów... tematem:angryy::diabloti::evil_lol:. Otóż mój Bilbo od dobrego tygodnia miał problemy z TYM, znaczy z zatwardzeniem, niby robił, ale mało, jak wychodziliśmy na osiedle i potem sprzątałam, to można by tym zabić, gdybym chciała w kogoś rzucić:roll:.Podejrzewałam, że to wina karmy, bo jadł Acanę lamb & rice, która w tym miesiącu pojawiła się jako lamb & rice z suszonym jabłkiem (czyli trochę inna), podawałam jogurty, jabłka, bez specjalnych efektów, wczoraj zdesperowana dałam mu nawet karmę dla żołądkowców (bo może teraz jeszcze problemy z trawieniem), były długie spacery, żeby jelita rozruszać, jutro miałam z zapytaniem dzwonić do weta. Ale dziś:angryy::mad:, wyszło szydło z worka, a raczej wyszedł worek z d..., na popołudniowym spacerze. Bez mojej pomocy, oczywiście, się nie obeszło:diabloti::mad:. :grab:[/quote] hehehehe.....Bila, Ty to masz przeżycia :evil_lol: Quote
apple Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Bila']Ha, przyszłam znowu z gów... tematem:angryy::diabloti::evil_lol:. Otóż mój Bilbo od dobrego tygodnia miał problemy z TYM, znaczy z zatwardzeniem, niby robił, ale mało, jak wychodziliśmy na osiedle i potem sprzątałam, to można by tym zabić, gdybym chciała w kogoś rzucić:roll:.Podejrzewałam, że to wina karmy, bo jadł Acanę lamb & rice, która w tym miesiącu pojawiła się jako lamb & rice z suszonym jabłkiem (czyli trochę inna), podawałam jogurty, jabłka, bez specjalnych efektów, wczoraj zdesperowana dałam mu nawet karmę dla żołądkowców (bo może teraz jeszcze problemy z trawieniem), były długie spacery, żeby jelita rozruszać, jutro miałam z zapytaniem dzwonić do weta. Ale dziś:angryy::mad:, wyszło szydło z worka, a raczej wyszedł worek z d..., na popołudniowym spacerze. Bez mojej pomocy, oczywiście, się nie obeszło:diabloti::mad:. :grab:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Doskonale znam temat:p[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE]Pewnie Kontaktów nie włączyłaś i po 15tu minutach Ciebie wylogowało :shake:[/QUOTE][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ano tak:lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green] Dobry wieczorek:multi:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='apple'] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ano tak:lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Dobry wieczorek:multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Widzisz jak Ciebie znam? :evil_lol: Dobryyyy :multi: Quote
apple Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Menrzuś']Widzisz jak Ciebie znam? :evil_lol: Dobryyyy :multi:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Normalnie niedługo to napiszesz instrukcję obsługi:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Normalnie niedługo to napiszesz instrukcję obsługi:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Pewnie tak :evil_lol: Jeszcze tylko parę rozdziałów :razz: Quote
apple Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Menrzuś']Pewnie tak :evil_lol: Jeszcze tylko parę rozdziałów :razz:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To może pomogę....których ci brakuje:razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]To może pomogę....których ci brakuje:razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Jaka pomocnica :evil_lol:......jestem Zosiek-Samosiek :evil_lol: Quote
apple Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Menrzuś']Jaka pomocnica :evil_lol:......jestem Zosiek-Samosiek :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No dobra ale ja to chyba jestem najlepszym źródłem wiedzy:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No dobra ale ja to chyba jestem najlepszym źródłem wiedzy:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ale z tą wiedzą to na PW proszę :evil_lol: Quote
apple Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Menrzuś']Ale z tą wiedzą to na PW proszę :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Że niby ja taka że aż mnie ocenzurować trzeba:crazyeye::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts