Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No jakiś dzisiaj pobudzony:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Szczekałem i szczekałem.....szczekałem i szczekałem :-(

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']No to co się goopio pytasz czy ktoś tu tęsknił :mad:

:loveu::multi:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]a tak se:cool3:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Słyszałam:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
No to co się goopio pytasz czy ktoś tu tęsknił :mad:

:loveu::multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']jak tak se, to następnym razem nie będzie podskoków :eviltong:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:..............................:obrazic:

kto se poszedł:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Pośladków dzisiaj już było dosyć na tym wątku :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ja nie widziałam...ja proszę o prywatny performance:p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']bo oczko Ci zgasło :placz:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]EEeeeeeeeeeeee nie mozliwe...nie wychodziłam z DOGO:shake:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']ale jednak Ci zgasło :placz:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No ale jak to możliwe:hmmmm: Może prundu brakło:evil_lol:

No nie istotne...nie płacz......JESTEM:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:..............................:obrazic:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]kto se poszedł:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
bo oczko Ci zgasło :placz:

Posted

[quote name='Menrzuś']a takie posladki tu podskakiwały na cały monitor :diabloti:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Gdzie? Muszę chyba mimo wszystko nadrobić....a tak mi się nie kciało:placz: No ale posladków nie przepuszczę:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Pryndu mówisz? :razz:.......może

Ja też :multi:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Cóś nie takie to Las Vegas jak powinno:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ja nie widziałam...ja proszę o prywatny performance:p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
a takie posladki tu podskakiwały na cały monitor :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']a takie posladki tu podskakiwały na cały monitor :diabloti:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ojjjj Bila Bila:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']nooooo.....ale żeby pośladkami w monitor? :crazyeye:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Następna "cicha woda":evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No ale jak to możliwe:hmmmm: Może prundu brakło:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No nie istotne...nie płacz......JESTEM:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Pryndu mówisz? :razz:.......może

Ja też :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']Woooooow :crazyeye:......nie strasz mnie :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Normalnie towarzystwo Ci sie zaczyna rozkręcać.......:evil_lol: Jeszcze trochę a tu będzie Sodomia i gomoria:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Napewno nie taka jak u Ciebie :eviltong:

:diabloti:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Że niby co chciałeś przez to powiedzieć:roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Normalnie towarzystwo Ci sie zaczyna rozkręcać.......:evil_lol: Jeszcze trochę a tu będzie Sodomia i gomoria:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Napewno nie taka jak u Ciebie :eviltong:

:diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Noooooo.....Sodomia i Gomoria :diabloti:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Eeeeee tam wolność słowa jedynie:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Eeeeee tam wolność słowa jedynie:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Nooooooooooooooooooooooooooooooooo :diabloti::diabloti: