Menrzuś Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No jakiś dzisiaj pobudzony:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Szczekałem i szczekałem.....szczekałem i szczekałem :-( Quote
apple Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Menrzuś']No to co się goopio pytasz czy ktoś tu tęsknił :mad: :loveu::multi:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]a tak se:cool3:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Poka nie widze[/B][/COLOR][/FONT]:diabloti:[/quote] Pośladków dzisiaj już było dosyć na tym wątku :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Słyszałam:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No to co się goopio pytasz czy ktoś tu tęsknił :mad: :loveu::multi: Quote
apple Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Menrzuś']jak tak se, to następnym razem nie będzie podskoków :eviltong:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:..............................:obrazic: kto se poszedł:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Menrzuś']Pośladków dzisiaj już było dosyć na tym wątku :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ja nie widziałam...ja proszę o prywatny performance:p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 No i se poszłaaaaaaaaaa :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
apple Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Menrzuś']bo oczko Ci zgasło :placz:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]EEeeeeeeeeeeee nie mozliwe...nie wychodziłam z DOGO:shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]a tak se:cool3:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] jak tak se, to następnym razem nie będzie podskoków :eviltong: Quote
apple Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Menrzuś']ale jednak Ci zgasło :placz:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No ale jak to możliwe:hmmmm: Może prundu brakło:evil_lol: No nie istotne...nie płacz......JESTEM:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:..............................:obrazic:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]kto se poszedł:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] bo oczko Ci zgasło :placz: Quote
apple Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Menrzuś']a takie posladki tu podskakiwały na cały monitor :diabloti:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Gdzie? Muszę chyba mimo wszystko nadrobić....a tak mi się nie kciało:placz: No ale posladków nie przepuszczę:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Menrzuś']Pryndu mówisz? :razz:.......może Ja też :multi:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Cóś nie takie to Las Vegas jak powinno:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]EEeeeeeeeeeeee nie mozliwe...nie wychodziłam z DOGO:shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ale jednak Ci zgasło :placz: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ja nie widziałam...ja proszę o prywatny performance:p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] a takie posladki tu podskakiwały na cały monitor :diabloti: Quote
apple Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Menrzuś']a takie posladki tu podskakiwały na cały monitor :diabloti:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ojjjj Bila Bila:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Menrzuś']nooooo.....ale żeby pośladkami w monitor? :crazyeye:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Następna "cicha woda":evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No ale jak to możliwe:hmmmm: Może prundu brakło:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No nie istotne...nie płacz......JESTEM:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Pryndu mówisz? :razz:.......może Ja też :multi: Quote
apple Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Menrzuś']Woooooow :crazyeye:......nie strasz mnie :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Normalnie towarzystwo Ci sie zaczyna rozkręcać.......:evil_lol: Jeszcze trochę a tu będzie Sodomia i gomoria:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ojjjj Bila Bila:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] nooooo.....ale żeby pośladkami w monitor? :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Następna "cicha woda":evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Woooooow :crazyeye:......nie strasz mnie :evil_lol: Quote
apple Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Menrzuś']Napewno nie taka jak u Ciebie :eviltong: :diabloti:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Że niby co chciałeś przez to powiedzieć:roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Normalnie towarzystwo Ci sie zaczyna rozkręcać.......:evil_lol: Jeszcze trochę a tu będzie Sodomia i gomoria:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Napewno nie taka jak u Ciebie :eviltong: :diabloti: Quote
apple Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Menrzuś']Noooooo.....Sodomia i Gomoria :diabloti:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Eeeeee tam wolność słowa jedynie:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Eeeeee tam wolność słowa jedynie:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Nooooooooooooooooooooooooooooooooo :diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts