Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:mdleje: ciotki popłakałam się .......................ze śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]kurde byłam na ADMINISTRACJI jaka tam jest jajecznia :roflt: jak ktoś zapłacił abonament na pół roku i potem nie odnowi to nie ma dostępu do dogo :roflt: normalnie horror :angryy:[/COLOR][/FONT][/B]

[FONT=Arial][COLOR=red][B]wszędzie odcisnęłam mój ślad ...niestety musi iść przez cenzure więc marne szanse by sie ukazało :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
"Droga Administracjo....mam dla Was rebus do rozwiązania:

[B][SIZE=4]Bo pić, to trzeba umić[/SIZE][/B]

dobrego samopoczucia -

- fan"

:evil_lol:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Menrzuś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jesteś the best :cool2:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Ciiiiiiiiii.....to było od tajemniczego fana :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ciiiiiiiiii.....to było od tajemniczego fana :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]oki ...............................[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-418.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:mdleje: ciotki popłakałam się .......................ze śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

kurde byłam na ADMINISTRACJI jaka tam jest jajecznia :roflt: jak ktoś zapłacił abonament na pół roku i potem nie odnowi to nie ma dostępu do dogo :roflt: normalnie horror :angryy:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]wszędzie odcisnęłam mój ślad ...niestety musi iść przez cenzure więc marne szanse by sie ukazało :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Słyszałam o tym....lece zobaczyć- nie ma jak afera:diabloti:

Dobry wieczór:multi: Muszę rozładować baterię więc mam jakieś 2 h:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]oki ...............................[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-418.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Jakiś hacker mi się włamał....cycUś.....:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Powodzenia z rozładowywaniem :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Tzn że mi nie pomożesz:crazyeye:

Pffffffffffffffff:obrazic:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Słyszałam o tym....lece zobaczyć- nie ma jak afera:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Dobry wieczór:multi: Muszę rozładować baterię więc mam jakieś 2 h:razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Powodzenia z rozładowywaniem :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']A co....mam w baterię palca włożyć? :-o:crazyeye:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]co? Buhahahaha......nie popytlować ze mną:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Tzn że mi nie pomożesz:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Pffffffffffffffff:obrazic:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
A co....mam w baterię palca włożyć? :-o:crazyeye:

Posted

[quote name='Menrzuś']Staram się jak mogę, a Ty mi tu pfffffffffffffffff :roll::eviltong:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No myśle;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]co? Buhahahaha......nie popytlować ze mną:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Staram się jak mogę, a Ty mi tu pfffffffffffffffff :roll::eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']O tej porze? :crazyeye:....nie gadaj :razz::razz:

:evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Noooooooo:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:...Dżapko ...nie udawaj ze myślisz:razz:............... :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie z koleżanka gadam przez Skype'a;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz::razz:...Dżapko ...nie udawaj ze myślisz:razz:............... :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
A Ty chociaż tutaj nie rób afery :diabloti::diabloti::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']A Ty chociaż tutaj nie rób afery :diabloti::diabloti::loveu:[/quote]

[FONT=Arial][B]:placz::placz::placz:no i op*e***l dostalam :placz::placz::placz:[/B][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Jakby co, to mam wolna skrzynkę :diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][B]też mam pustą :diabloti: piwa brak :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']60 wolnych postów :razz:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ojjj normalnie.....juz przebieram palcami ....ale jestem twarda:diabloti:

[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE][FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie mogę [COLOR=Black]nadużywać[/COLOR] :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahahaha....czytałam:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Powariowali:cool1:
[/B][/COLOR][/FONT]
[QUOTE]już? :crazyeye:....ja tam jestem zabezpieczony :p[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ja też właśnie sączę:diabloti:

[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][B]:placz::placz::placz:no i op*e***l dostalam :placz::placz::placz:[/B][/FONT][/quote]
No nie beksaj się :glaszcze:....ale poza tym to Ci dobrze idzie :razz:

a gdzie Twoja czerwień? :crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='Menrzuś']No nie beksaj się :glaszcze:....ale poza tym to Ci dobrze idzie :razz:

a gdzie Twoja czerwień? :crazyeye::crazyeye:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie mogę [COLOR=Black]nadużywać[/COLOR] :grins:[/B][/COLOR][/FONT]