Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']Ta jest psze Pani - jest ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]I tym akcentem musze zakończyć......lece po bułki:evil_lol:.....................aaaaaaaa dzisiaj ostatni dzień pracy i 2 tygodnie laby:p
No to zostawiam Was z tą myślą.......i lecę.....paaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']Oooooo....Ty też? No to lecimy razem :multi:

:evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No patrz jaka z nas zgrana para:diabloti:;) Nawet konczymy w tym samym czasie:evil_lol:
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/B] [/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Ta jest psze Pani - jest ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]To lepiej nie próbuj bo od tego próbowania to nowy Zubielewicz albo nie daj Boże Kret nam powstanie:eek2:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Ja tam w ziemi nie ryję :eviltong:

Dzisiaj to ja pierwszy uciekam......czas z piesami wyjść

paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :loveu:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]I tym akcentem musze zakończyć......lece po bułki:evil_lol:.....................aaaaaaaa dzisiaj ostatni dzień pracy i 2 tygodnie laby:p[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No to zostawiam Was z tą myślą.......i lecę.....paaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Oooooo....Ty też? No to lecimy razem :multi:

:evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon'][CENTER]:grins::hand::hand::hand:[/CENTER]

[/quote]
Witanko ucząca się :multi::loveu:
[quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=#008000]Melduję się w mój ostatni dzień w pracy:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Dwa tygodnie z kompikiem sam na sam :diabloti:

Posted

[quote name='credita']nie no dobra myślałam że tobie Menrzuś sorki tak pomyślałam :-?[/quote]
Urlopik w zimie to tylko Jabłkowa ma :roll:

:evil_lol:

Edit: Udało sie wskoczyć w prawidłowy serwer :multi::multi: