apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='Menrzuś']Ta jest psze Pani - jest ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]I tym akcentem musze zakończyć......lece po bułki:evil_lol:.....................aaaaaaaa dzisiaj ostatni dzień pracy i 2 tygodnie laby:p No to zostawiam Was z tą myślą.......i lecę.....paaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='Menrzuś']Nie powiem :roflt:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A założymy się:mad::mad::mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='Menrzuś']Oooooo....Ty też? No to lecimy razem :multi: :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No patrz jaka z nas zgrana para:diabloti:;) Nawet konczymy w tym samym czasie:evil_lol: paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/B] [/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ta jest psze Pani - jest ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Co Cię tak rozbawiło:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Nie powiem :roflt: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]To lepiej nie próbuj bo od tego próbowania to nowy Zubielewicz albo nie daj Boże Kret nam powstanie:eek2:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ja tam w ziemi nie ryję :eviltong: Dzisiaj to ja pierwszy uciekam......czas z piesami wyjść paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :loveu: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]I tym akcentem musze zakończyć......lece po bułki:evil_lol:.....................aaaaaaaa dzisiaj ostatni dzień pracy i 2 tygodnie laby:p[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No to zostawiam Was z tą myślą.......i lecę.....paaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Oooooo....Ty też? No to lecimy razem :multi: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [CENTER]:grins::hand::hand::hand: [/CENTER] Quote
apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Melduję się w mój ostatni dzień w pracy:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: .....weekendzik mamy :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
credita Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 no widzę wszyscy mają weekendzik bez dogo ,dlaczego :niedowia: Quote
Alicja Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='credita']no widzę wszyscy mają weekendzik bez dogo ,dlaczego :niedowia:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]karnawał :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
credita Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 racja tylko ja matka polka w domu siedzę :niewiem: Quote
Alicja Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:no własnie ...nie tylko :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
credita Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 nie no aż przetarłam oczy , już myślałam że tu nikt nie zajrzy :cry: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='credita']racja tylko ja matka polka w domu siedzę :niewiem:[/quote] Pociesz się, że nie tylko Ty ;) Drobny wieczorek :multi::loveu: Quote
credita Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 jakiś urlopik się szykuje czy cuś? :cunao::cunao: Quote
credita Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 co ja buczę :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: ??? Quote
credita Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 albo ja jestem zmęczona, albo coś przeskakują posty :oops::oops::oops: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='evaxon'][CENTER]:grins::hand::hand::hand:[/CENTER] [/quote] Witanko ucząca się :multi::loveu: [quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=#008000]Melduję się w mój ostatni dzień w pracy:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Dwa tygodnie z kompikiem sam na sam :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz::razz:no własnie ...nie tylko :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ja tam nie narzekam :p:razz: Quote
credita Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 nie no dobra myślałam że tobie Menrzuś sorki tak pomyślałam :-? Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='credita']nie no aż przetarłam oczy , już myślałam że tu nikt nie zajrzy :cry:[/quote] To czemu buczysz? Na mój widok? :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='credita']nie no dobra myślałam że tobie Menrzuś sorki tak pomyślałam :-?[/quote] Urlopik w zimie to tylko Jabłkowa ma :roll: :evil_lol: Edit: Udało sie wskoczyć w prawidłowy serwer :multi::multi: Quote
credita Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 kurcze psy mnie obsiadły idę je wypuścić na dwór ;) Quote
Recommended Posts