apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Te! Ciotka! Od Menrzusiua pośladków to Ty się odstosunkuj! :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ale ja z nimi żadnych stosunkow nie utrzymuję:oops:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie trzeba......wyryły mi się w pamięć:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A co ja mam powiedzieć jak ciągle z przodu ganiasz?:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Menrzusiu :loveu: Próbowałam na wsteczu nadrobić, ale tak nagadaliście z Jabcokową, że mi się normalnie nie kce! :roll:[/quote] Witankoooo Izuuuuuś :multi::loveu: Wcale się nie dziwię :lol: Quote
apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='Menrzuś']Sama widzisz ..... bój się :evil_lol: Bry, bryyyyyy :loveu:......a ty z rana od razu do kompka? :razz: No pewnie, że widziałem - Kronosa, Alutkę z nowymi mebelkami, misie na ścianie...... ;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Boje:shocked!: No a jak...nawet garów nie pomyłam...przecież nie bede się *******ami zajmować kiedy w około same przyjemnosci:diabloti: No!:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ta twoja wszechwiedza na mój temat robi się co najmniej niebezpieczna:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Doberek śpioszku:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Aaaaaa i chciałam jeszcze zapytać czy widziałes te foty u mnie kilka dni temu czy nie......bo nic nie mówisz:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Sama widzisz ..... bój się :evil_lol: Bry, bryyyyyy :loveu:......a ty z rana od razu do kompka? :razz: No pewnie, że widziałem - Kronosa, Alutkę z nowymi mebelkami, misie na ścianie...... ;) Quote
apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='Menrzuś']Eksponatu się nie dotyka :diabloti:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bo może to "mutanty popromienne":roflt:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='Menrzuś']Boszszsz......bez goopawek mi tu z rańca :diabloti:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No masz.....znowu ja obrywam....a to Iza coś mi tu insynuuje:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='Menrzuś']No! :diabloti: Już tak nie głaszcz tego kompka :evil_lol::evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]noooo:roll: musze?:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='Menrzuś']Nie mam przerostu formy nad treścią :eviltong:.....jeszcze :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Że niby takie skromniutkie..................eeeeeeeeeee nie do końca:cool3:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='Menrzuś']A dziwisz się? :eviltong::evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Dziwić się ludzka rzecz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Te! Ciotka! Od Menrzusiua pośladków to Ty się odstosunkuj! :evil_lol:[/quote] Eksponatu się nie dotyka :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ale ja z nimi żadnych stosunkow nie utrzymuję:oops:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Boszszsz......bez goopawek mi tu z rańca :diabloti: Quote
apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='Menrzuś']Starczy jak pogłaszczesz raz na kwadrans......tak to szybko farba zejdzie :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ale on nie jest farbowany......sama natura:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='Menrzuś']Pogoda dzisiaj nam nie dopisała....nieprawdaż? :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Eeeeeehhhh znowu pogodynek z Ciebie wyłazi:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Boje:shocked!:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No a jak...nawet garów nie pomyłam...przecież nie bede się *******ami zajmować kiedy w około same przyjemnosci:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No!:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No! :diabloti: Już tak nie głaszcz tego kompka :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='Menrzuś']....szczególnie gdy nie wie się o co chodzi :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Bo może to "mutanty popromienne":roflt:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Nie mam przerostu formy nad treścią :eviltong:.....jeszcze :evil_lol: Quote
apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='Menrzuś']:roflt::roflt::roflt:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Co Cię tak rozbawiło:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No masz.....znowu ja obrywam....a to Iza coś mi tu insynuuje:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A dziwisz się? :eviltong::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]noooo:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]musze?:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Starczy jak pogłaszczesz raz na kwadrans......tak to szybko farba zejdzie :diabloti: Quote
apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='Menrzuś']Tylko próbuje :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To lepiej nie próbuj bo od tego próbowania to nowy Zubielewicz albo nie daj Boże Kret nam powstanie:eek2:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Że niby takie skromniutkie..................eeeeeeeeeee nie do końca:cool3:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Pogoda dzisiaj nam nie dopisała....nieprawdaż? :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Dziwić się ludzka rzecz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ....szczególnie gdy nie wie się o co chodzi :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ale on nie jest farbowany......sama natura:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :roflt::roflt::roflt: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Eeeeeehhhh znowu pogodynek z Ciebie wyłazi:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Tylko próbuje :evil_lol: Quote
Recommended Posts