Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No! Przy mnie to trzeba mieć oczy dookoła głowy:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Z tyłu też? :crazyeye:.....boszsz

:diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Chyba sobie ten film przypomnę :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ja do niego często wracam......jeden z moich ulubionych:evil_lol:

[/B][/COLOR][/FONT][QUOTE]A włosy jeszcze na głowie ma? :razz:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Conieco jeszcze zostało...ale włosy nie są potrzebne do zarabiania :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Z tyłu też? :crazyeye:.....boszsz

:diabloti:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Niestety.....musisz zacząć zezować:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ja do niego często wracam......jeden z moich ulubionych:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Conieco jeszcze zostało...ale włosy nie są potrzebne do zarabiania :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
A to,to wiem - przypomnę sobie co Tobie pasuje :p

A widzisz? To wszystko z domowego stresa :shake:..... biedny TZ :p

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Niestety.....musisz zacząć zezować:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
W stresa mnie wpychasz, a ja chcę mieć włosy na głowieeeeee :placz:

Posted

[quote name='Menrzuś']A to,to wiem - przypomnę sobie co Tobie pasuje :p

A widzisz? To wszystko z domowego stresa :shake:..... biedny TZ :p[/quote]
:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Już go tak nie żałuj......ciepły obiad ma.....w domu śpi...to nic mu więcej do szczęścia nie trzeba:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']W stresa mnie wpychasz, a ja chcę mieć włosy na głowieeeeee :placz:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Eeeee spoko ty masz jeszcze zapas pod nosem jakby cUś:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple']:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Już go tak nie żałuj......ciepły obiad ma.....w domu śpi...to nic mu więcej do szczęścia nie trzeba:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Toż to gorzej niż ma pies, bo pies jeszcze na spacerki chodzi :crazyeye:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Eeeee spoko ty masz jeszcze zapas pod nosem jakby cUś:razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
To se obetnę w ramach protestu :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Toż to gorzej niż ma pies, bo pies jeszcze na spacerki chodzi :crazyeye:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Aaaa no zapomniałam....chodzi na spacery.....z Kronosem:roll:

[/B][/COLOR][/FONT][QUOTE]To se obetnę w ramach protestu :diabloti:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie wierze:shake::diabloti:

No nic śmigam spać...bo rano Ala zrobi mi pobudkę:placz:

paaaaaaaaaaaaaaaaaaa;)
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Aaaa no zapomniałam....chodzi na spacery.....z Kronosem:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie wierze:shake::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No nic śmigam spać...bo rano Ala zrobi mi pobudkę:placz:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]paaaaaaaaaaaaaaaaaaa;)[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Dobrze, że mu kolczatki nie zakładasz:evil_lol:

Śpij dobrze :multi::loveu: (tylko laptoka pod poduszkę sobie nie kładź :evil_lol:)

Posted

[quote name='miloszz8']Poszło na PW :) a co do desperacji to jestem na 53 stronie tego watku :eviltong: jest co czytac jeszcze:evil_lol:[/quote]
Podziwiam Twoją desperację :diabloti:.....sam czasami sobie odświeżam pamięć pierwszymi 100 stronkami
Pójdzie to, co na VIPa mogłoby pójść ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']Dobrze, że mu kolczatki nie zakładasz:evil_lol:

Śpij dobrze :multi::loveu: (tylko laptoka pod poduszkę sobie nie kładź :evil_lol:)[/quote]:diabloti::diabloti::diabloti:

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No mało brakło a zasnęła bym w jego objęciach:evil_lol:

Hmmmmm a co to się stało ze tych rozptasiorzonych przekupek tu wczoraj nie było:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']A rano to już pewnie go odkurzyłaś z tych dwóch pyłków :diabloti:

Dzieńdoberek :multi::loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ta twoja wszechwiedza na mój temat robi się co najmniej niebezpieczna:evil_lol:

Doberek śpioszku:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]

Aaaaaa i chciałam jeszcze zapytać czy widziałes te foty u mnie kilka dni temu czy nie......bo nic nie mówisz:roll:[/B] [/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A tak w ogóle to złaź z tego przodującego serwera bo już znam na pamięć te twoje pośladki:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple']:diabloti::diabloti::diabloti:

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No mało brakło a zasnęła bym w jego objęciach:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Hmmmmm a co to się stało ze tych rozptasiorzonych przekupek tu wczoraj nie było:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
A rano to już pewnie go odkurzyłaś z tych dwóch pyłków :diabloti:

Dzieńdoberek :multi::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Dawno już ich nie widziałaś, to dam Ci okazję na przypomnienie sobie ich kształtów :p:evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie trzeba......wyryły mi się w pamięć:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A tak w ogóle to złaź z tego przodującego serwera bo już znam na pamięć te twoje pośladki:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Dawno już ich nie widziałaś, to dam Ci okazję na przypomnienie sobie ich kształtów :p:evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A tak w ogóle to złaź z tego przodującego serwera bo już znam na pamięć te twoje pośladki:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Te! Ciotka! Od Menrzusiua pośladków to Ty się odstosunkuj! :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cześć Menrzusiu :loveu:

Próbowałam na wsteczu nadrobić, ale tak nagadaliście z Jabcokową, że mi się normalnie nie kce! :roll:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Po łebkach dasz rade:roflt:[/B][/COLOR][/FONT]

[QUOTE]A co ja mam powiedzieć jak ciągle z przodu ganiasz?:evil_lol:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jak to co......NIC! Podziwić!:diabloti:

[/B][/COLOR][/FONT]