Bila Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No strasznie nieodpowiedzialny jest....ja już paznokcie do kości obgryzłam:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ja też:shake:, a jego jak nie było tak nie ma Quote
apple Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='Bila']Ja też:shake:, a jego jak nie było tak nie ma[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]nie ładnie...nie ładnie......:shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='Iv_']Ja też lecę ;) jakieś aniołki krążą mi po głowie więc.......trochę pomacham pędzelkiem, a potem może przed pracą jeszcze tu zajrzę :razz: [SIZE=1]Chyba dojrzałam wewnętrznie do........nastepnego bazarku[/SIZE] ;) [SIZE=1]przemyślałam pewne sprawy i przypomniałam sobie jedno zdanie jednej osoby stąd "nie będzie I**** pluł na w twarz" ano nie będzie[/SIZE] :cool1: :diabloti: [SIZE=1]biore się za robotę[/SIZE] :p Paaaaaaaa :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] Nareszcie dojrzałaś :multi:..... każdy chyba tutaj musiał przez to przejść ;) Quote
Menrzuś Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Przyszłam... Was nie ma... Idę... :placz:[/quote] Przychodzisz w południe i się dziwisz, że nikogo nie ma :shake: Do jutra :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='evaxon']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] Aż tak? :razz::razz:.......:loveu: Quote
Menrzuś Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Witajcie :multi: Nie mogłem się do kompa dopchać :shake: Gacek wetki nie zeżarł - nawet na parę sekund pozwolił sobie zajrzeć w oczko :lol:..... jest książkowo, czyli bardzo dobrze. A co chodzi Sylwy to powiedziała mi, żebym nie panikował. Trzeba zrobić na wszelki wypadek badania krwi. Ale nie dlatego, że coś się dzieje, tylko dlatego że daaaaawno nie było robione. Quote
e.v.a Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='Menrzuś']Aż tak? :razz::razz:.......:loveu:[/quote] echem :p:loveu: Quote
Menrzuś Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='evaxon']echem :p:loveu:[/quote] No to pewnie czegoś chcesz :razz::razz: Quote
Menrzuś Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='evaxon']:siara: jaa?? no co ty :diabloti:[/quote] Dobra, dobra - już nie kombinuj :razz::evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='Menrzuś']No to pewnie czegoś chcesz :razz::razz:[/quote] :siara: jaa?? no co ty :diabloti: Quote
Bila Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='Menrzuś']Witajcie :multi: Nie mogłem się do kompa dopchać :shake: Gacek wetki nie zeżarł - nawet na parę sekund pozwolił sobie zajrzeć w oczko :lol:..... jest książkowo, czyli bardzo dobrze. A co chodzi Sylwy to powiedziała mi, żebym nie panikował. Trzeba zrobić na wszelki wypadek badania krwi. Ale nie dlatego, że coś się dzieje, tylko dlatego że daaaaawno nie było robione.[/quote] Znaczy jak na razie jest OK z Sylwą? No wetka uratowana:multi: Quote
Menrzuś Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='Bila']Znaczy jak na razie jest OK z Sylwą? No wetka uratowana:multi:[/quote] Z Sylwą na razie jest OK (może ja fiksuję :evil_lol:) Quote
Iza i Avanti Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Dzień dobry wujaszku! Cieszę się bardzo, że z Gacorem książkowo! :loveu: Quote
Menrzuś Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Dzień dobry wujaszku! Cieszę się bardzo, że z Gacorem książkowo! :loveu:[/quote] Gałka oczna już jest bez żadnych zniekształceń, zamglenie ustępuje - znaczy się, że idzie ku dobremu :multi: Dzieńdoberek Cioteczko :multi::loveu: Quote
Alicja Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:Bry dzionek i brrrrrryyyy na podwórku :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:multi::multi::multi:Bry dzionek i brrrrrryyyy na podwórku :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A dobry, dobry.....i na podwórku też dobry :multi::multi: Gacek się ostatnio wąchaczem zrobił i trudno go do domu ściągnąć :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='Menrzuś']Gałka oczna już jest bez żadnych zniekształceń, zamglenie ustępuje - znaczy się, że idzie ku dobremu :multi: Dzieńdoberek Cioteczko :multi::loveu:[/quote] Czyli Gacor dwuoczny! :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Czyli Gacor dwuoczny! :evil_lol:[/quote] Ano widać udało mu się :roll:......strach teraz do lasu wychodzić Quote
Iza i Avanti Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='Menrzuś']Ano widać udało mu się :roll:......strach teraz do lasu wychodzić[/quote] Nie bojaj się. Im będzie starszy, tym bardziej rozsądniejszy? :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Nie bojaj się. Im będzie starszy, tym bardziej rozsądniejszy? :evil_lol:[/quote] Taaaa.....już to widzę - wyraz mordki wskazuje na to, że "starszy" będzie za 5 lat :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='Menrzuś']Taaaa.....już to widzę - wyraz mordki wskazuje na to, że "starszy" będzie za 5 lat :evil_lol:[/quote] No bo on się zboksiał! I zawsze będzie miał ten goopawy wyraz pychola :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='Iza i Avanti']No bo on się zboksiał! I zawsze będzie miał ten goopawy wyraz pychola :evil_lol:[/quote] Że bulboksem już jest, to ja dokładnie wiem. Oj da nam jeszcze do wiwatu. Ciągle kombinuje co by tu zbroić :shake: Quote
Iv_ Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Cześć Gaduły :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='Menrzuś']Ano widać udało mu się :roll:......strach teraz do lasu wychodzić[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] proponuję zakupić gogle dla Gacorka :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bila Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='Menrzuś']Że bulboksem już jest, to ja dokładnie wiem. Oj da nam jeszcze do wiwatu. Ciągle kombinuje co by tu zbroić :shake:[/quote] No w ciebie się wdał, to co sie tak goopio dziwisz:evil_lol: Witanko :multi::loveu: Quote
Recommended Posts