Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No strasznie nieodpowiedzialny jest....ja już paznokcie do kości obgryzłam:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Ja też:shake:, a jego jak nie było tak nie ma

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bila']Ja też:shake:, a jego jak nie było tak nie ma[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]nie ładnie...nie ładnie......:shake:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iv_']Ja też lecę ;) jakieś aniołki krążą mi po głowie więc.......trochę pomacham pędzelkiem, a potem może przed pracą jeszcze tu zajrzę :razz:

[SIZE=1]Chyba dojrzałam wewnętrznie do........nastepnego bazarku[/SIZE] ;)
[SIZE=1]przemyślałam pewne sprawy i przypomniałam sobie jedno zdanie jednej osoby stąd "nie będzie I**** pluł na w twarz" ano nie będzie[/SIZE] :cool1: :diabloti: [SIZE=1]biore się za robotę[/SIZE] :p

Paaaaaaaa :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]
Nareszcie dojrzałaś :multi:..... każdy chyba tutaj musiał przez to przejść ;)

Posted

Witajcie :multi:
Nie mogłem się do kompa dopchać :shake:

Gacek wetki nie zeżarł - nawet na parę sekund pozwolił sobie zajrzeć w oczko :lol:..... jest książkowo, czyli bardzo dobrze.
A co chodzi Sylwy to powiedziała mi, żebym nie panikował. Trzeba zrobić na wszelki wypadek badania krwi. Ale nie dlatego, że coś się dzieje, tylko dlatego że daaaaawno nie było robione.

Posted

[quote name='Menrzuś']Witajcie :multi:
Nie mogłem się do kompa dopchać :shake:

Gacek wetki nie zeżarł - nawet na parę sekund pozwolił sobie zajrzeć w oczko :lol:..... jest książkowo, czyli bardzo dobrze.
A co chodzi Sylwy to powiedziała mi, żebym nie panikował. Trzeba zrobić na wszelki wypadek badania krwi. Ale nie dlatego, że coś się dzieje, tylko dlatego że daaaaawno nie było robione.[/quote]

Znaczy jak na razie jest OK z Sylwą? No wetka uratowana:multi:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Dzień dobry wujaszku! Cieszę się bardzo, że z Gacorem książkowo! :loveu:[/quote]
Gałka oczna już jest bez żadnych zniekształceń, zamglenie ustępuje - znaczy się, że idzie ku dobremu :multi:

Dzieńdoberek Cioteczko :multi::loveu:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:multi::multi::multi:Bry dzionek i brrrrrryyyy na podwórku :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
A dobry, dobry.....i na podwórku też dobry :multi::multi:

Gacek się ostatnio wąchaczem zrobił i trudno go do domu ściągnąć :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Gałka oczna już jest bez żadnych zniekształceń, zamglenie ustępuje - znaczy się, że idzie ku dobremu :multi:

Dzieńdoberek Cioteczko :multi::loveu:[/quote]

Czyli Gacor dwuoczny! :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Nie bojaj się. Im będzie starszy, tym bardziej rozsądniejszy? :evil_lol:[/quote]
Taaaa.....już to widzę - wyraz mordki wskazuje na to, że "starszy" będzie za 5 lat :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Taaaa.....już to widzę - wyraz mordki wskazuje na to, że "starszy" będzie za 5 lat :evil_lol:[/quote]

No bo on się zboksiał! I zawsze będzie miał ten goopawy wyraz pychola :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']No bo on się zboksiał! I zawsze będzie miał ten goopawy wyraz pychola :evil_lol:[/quote]
Że bulboksem już jest, to ja dokładnie wiem. Oj da nam jeszcze do wiwatu. Ciągle kombinuje co by tu zbroić :shake:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ano widać udało mu się :roll:......strach teraz do lasu wychodzić[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
proponuję zakupić gogle dla Gacorka :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Że bulboksem już jest, to ja dokładnie wiem. Oj da nam jeszcze do wiwatu. Ciągle kombinuje co by tu zbroić :shake:[/quote]

No w ciebie się wdał, to co sie tak goopio dziwisz:evil_lol:

Witanko :multi::loveu: