Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bila']To jak wrócisz, to pisz od razu co:roll:[/quote]
Jak przyjdę, to trzeba będzie pójść na spacerki....potem papu dać im..... sobie też...
Tak od razu nie da rady napisać :shake:...............:evil_lol:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']Pewnie będziesz szprajem psikać przez okno :diabloti:

Ja jestem z tych co jak usłyszą jak psiak kichnie, to od razu śmigają do wetki :roll:....spoko[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Skąd wiedziałeś:roll:

No ale tak czy inaczej daj szybciutko znać...bo siem będę denerwowała:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Jak przyjdę, to trzeba będzie pójść na spacerki....potem papu dać im..... sobie też...
Tak od razu nie da rady napisać :shake:...............:evil_lol:[/quote]

No dobra, po żarciu i spacerach:evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Eee coś ty:shake:...to by była prowizorka...z resztą żeby się dostać do spryskiwacza to trzeba zdjąć koło:crazyeye: masakra.......wymyśliłam inny pomysł...jak na blondynkę przystało:evil_lol: Już to widzę jak mnie inni kierowcy przydybają na tej czynności to chyba padną ze śmiechu:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ale co się z Sylwą dzieje? Zaniepokoiłeś mnie:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Pewnie będziesz szprajem psikać przez okno :diabloti:

Ja jestem z tych co jak usłyszą jak psiak kichnie, to od razu śmigają do wetki :roll:....spoko

Posted

[quote name='Menrzuś']Stary sprawdzony sposób :p......kiedyś też jak miałem "malucha" to tak psikałem :evil_lol: albo zpalałem silnik szczotką :diabloti:

Ta jest psze Pani :p[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ale na twój widok za pewnie nie było takiej reakcji jaka bedzie na mój:roll::evil_lol:

Szczotką........no nie....od dzisiaj mówie ci McGiwer:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Pewnie będziesz szprajem psikać przez okno :diabloti:

Ja jestem z tych co jak usłyszą jak psiak kichnie, to od razu śmigają do wetki :roll:....spoko[/quote]

Masz jedyne słuszne podejście. Ja robię tak samo:evil_lol:. Nasz wet, jak nas widzi, to pyta już tylko: "Co znowu się stało?":razz:

Posted

[quote name='Bila']Masz jedyne słuszne podejście. Ja robię tak samo:evil_lol:. Nasz wet, jak nas widzi, to pyta już tylko: "Co znowu się stało?":razz:[/quote]
Nauczyłem się, że szybka reakcja czasami życie ratuje. Przecież psiak nie powie co mu jest.

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Skąd wiedziałeś:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No ale tak czy inaczej daj szybciutko znać...bo siem będę denerwowała:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Stary sprawdzony sposób :p......kiedyś też jak miałem "malucha" to tak psikałem :evil_lol: albo zpalałem silnik szczotką :diabloti:

Ta jest psze Pani :p

Posted

[quote name='Menrzuś']Nauczyłem się, że szybka reakcja czasami życie ratuje. Przecież psiak nie powie co mu jest.[/quote]

Mój wet, choć czasami, mam wrażenie, rozbawiam go do łez, to twierdzi, że woli takich pozytywnie zakręconych właścicieli, niż tych, co przychodzą na ostatnią minutę

Posted

[quote name='Bila']Mój wet, choć czasami, mam wrażenie, rozbawiam go do łez, to twierdzi, że woli takich pozytywnie zakręconych właścicieli, niż tych, co przychodzą na ostatnią minutę[/quote]
Oni przecież nie cieszą się z tego, że muszą psiaki usypiać. Pamiętam jak była szczęśliwa jak Argona z raka wyprowadziła

Posted

[quote name='Menrzuś']No niby tak :diabloti:

To była norma ;).....trzeba było jakos kombinować[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ależ to będze wstyd:roll::evil_lol:

No tak lepsze to niż pchać:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ale na twój widok za pewnie nie było takiej reakcji jaka bedzie na mój:roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Szczotką........no nie....od dzisiaj mówie ci McGiwer:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
No niby tak :diabloti:

To była norma ;).....trzeba było jakos kombinować

Posted

[quote name='Menrzuś']Jaki wstyd - okazja do gwiazdorzenia :diabloti:

Studenckie czasy - szkoda było pieniądzorów na naprawę linki :evil_lol:[/quote]
[COLOR=Green][B][FONT=Century Gothic]Co to za gwiazdorzenie z Clin'em w dłoni....... :cool1:

No taaaaak od razu przeliczyłeś ile za to piwka będzie:razz::evil_lol:[/FONT][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ależ to będze wstyd:roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No tak lepsze to niż pchać:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Jaki wstyd - okazja do gwiazdorzenia :diabloti:

Studenckie czasy - szkoda było pieniądzorów na naprawę linki :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Pomyślą, że Gwiazda pewnie w oryginalnej reklamie się udziela :evil_lol:

no co Ty.....na kalkę i tusz poszło :p[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ja bym powiedziała inaczej: jaki spryskiwacz taka gwiazda:evil_lol:

No coś ty:crazyeye: :mdleje: To co z Ciebie za student:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Ładna pogoda jest, nieprawdaż? :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Prawda! Pączusiu!:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Cześć [IMG]http://www.pic4ever.com/images/129fs370785.gif[/IMG] [IMG]http://www.pic4ever.com/images/129fs370785.gif[/IMG] [IMG]http://www.pic4ever.com/images/129fs370785.gif[/IMG]

Miłego dnia ;)

Posted

[quote name='apple'][COLOR=green][B][FONT=Century Gothic]Co to za gwiazdorzenie z Clin'em w dłoni....... :cool1:[/FONT][/B][/COLOR]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No taaaaak od razu przeliczyłeś ile za to piwka będzie:razz::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Pomyślą, że Gwiazda pewnie w oryginalnej reklamie się udziela :evil_lol:

no co Ty.....na kalkę i tusz poszło :p

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No nic...na mnie juz pora:roll:

Wpadnę jak zwykle z pracy.......in oczekuje na wieści:roll::mad:

Agniestko - CZOSNEK!!!!;)

Paaaaa Kochani:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Bila']Och nasz druga gwiazda:loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]
:cool1: dzisiaj to Jabłkowa będzie bardziej gwiazdorzyć jak ja, bo........ona z tym spryskiwaczem będzie po ulicach szaleć :crazyeye: :diabloti: :cool3: