Menrzuś Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='Bila']To jak wrócisz, to pisz od razu co:roll:[/quote] Jak przyjdę, to trzeba będzie pójść na spacerki....potem papu dać im..... sobie też... Tak od razu nie da rady napisać :shake:...............:evil_lol: Quote
apple Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='Menrzuś']Pewnie będziesz szprajem psikać przez okno :diabloti: Ja jestem z tych co jak usłyszą jak psiak kichnie, to od razu śmigają do wetki :roll:....spoko[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Skąd wiedziałeś:roll: No ale tak czy inaczej daj szybciutko znać...bo siem będę denerwowała:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bila Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='Menrzuś']Jak przyjdę, to trzeba będzie pójść na spacerki....potem papu dać im..... sobie też... Tak od razu nie da rady napisać :shake:...............:evil_lol:[/quote] No dobra, po żarciu i spacerach:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Eee coś ty:shake:...to by była prowizorka...z resztą żeby się dostać do spryskiwacza to trzeba zdjąć koło:crazyeye: masakra.......wymyśliłam inny pomysł...jak na blondynkę przystało:evil_lol: Już to widzę jak mnie inni kierowcy przydybają na tej czynności to chyba padną ze śmiechu:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ale co się z Sylwą dzieje? Zaniepokoiłeś mnie:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Pewnie będziesz szprajem psikać przez okno :diabloti: Ja jestem z tych co jak usłyszą jak psiak kichnie, to od razu śmigają do wetki :roll:....spoko Quote
apple Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='Menrzuś']Stary sprawdzony sposób :p......kiedyś też jak miałem "malucha" to tak psikałem :evil_lol: albo zpalałem silnik szczotką :diabloti: Ta jest psze Pani :p[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ale na twój widok za pewnie nie było takiej reakcji jaka bedzie na mój:roll::evil_lol: Szczotką........no nie....od dzisiaj mówie ci McGiwer:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='Bila']No dobra, po żarciu i spacerach:evil_lol:[/quote] .....ale potem to od razu trzeba się za obiadek zabrać :shake: dooooobra....napiszę :evil_lol: Quote
Bila Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='Menrzuś']Pewnie będziesz szprajem psikać przez okno :diabloti: Ja jestem z tych co jak usłyszą jak psiak kichnie, to od razu śmigają do wetki :roll:....spoko[/quote] Masz jedyne słuszne podejście. Ja robię tak samo:evil_lol:. Nasz wet, jak nas widzi, to pyta już tylko: "Co znowu się stało?":razz: Quote
Menrzuś Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='Bila']Masz jedyne słuszne podejście. Ja robię tak samo:evil_lol:. Nasz wet, jak nas widzi, to pyta już tylko: "Co znowu się stało?":razz:[/quote] Nauczyłem się, że szybka reakcja czasami życie ratuje. Przecież psiak nie powie co mu jest. Quote
Menrzuś Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Skąd wiedziałeś:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No ale tak czy inaczej daj szybciutko znać...bo siem będę denerwowała:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Stary sprawdzony sposób :p......kiedyś też jak miałem "malucha" to tak psikałem :evil_lol: albo zpalałem silnik szczotką :diabloti: Ta jest psze Pani :p Quote
Bila Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='Menrzuś']Nauczyłem się, że szybka reakcja czasami życie ratuje. Przecież psiak nie powie co mu jest.[/quote] Mój wet, choć czasami, mam wrażenie, rozbawiam go do łez, to twierdzi, że woli takich pozytywnie zakręconych właścicieli, niż tych, co przychodzą na ostatnią minutę Quote
Menrzuś Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='Bila']Mój wet, choć czasami, mam wrażenie, rozbawiam go do łez, to twierdzi, że woli takich pozytywnie zakręconych właścicieli, niż tych, co przychodzą na ostatnią minutę[/quote] Oni przecież nie cieszą się z tego, że muszą psiaki usypiać. Pamiętam jak była szczęśliwa jak Argona z raka wyprowadziła Quote
apple Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='Menrzuś']No niby tak :diabloti: To była norma ;).....trzeba było jakos kombinować[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ależ to będze wstyd:roll::evil_lol: No tak lepsze to niż pchać:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A coż ty mi znowu tak tyłeczek pokazujesz?:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ale na twój widok za pewnie nie było takiej reakcji jaka bedzie na mój:roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Szczotką........no nie....od dzisiaj mówie ci McGiwer:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No niby tak :diabloti: To była norma ;).....trzeba było jakos kombinować Quote
apple Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='Menrzuś']Jaki wstyd - okazja do gwiazdorzenia :diabloti: Studenckie czasy - szkoda było pieniądzorów na naprawę linki :evil_lol:[/quote] [COLOR=Green][B][FONT=Century Gothic]Co to za gwiazdorzenie z Clin'em w dłoni....... :cool1: No taaaaak od razu przeliczyłeś ile za to piwka będzie:razz::evil_lol:[/FONT][/B][/COLOR] Quote
apple Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='Menrzuś']zgrabny....nie? :roflt:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No ba:p Dwa pączusie:evil_lol::roflt:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ależ to będze wstyd:roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No tak lepsze to niż pchać:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Jaki wstyd - okazja do gwiazdorzenia :diabloti: Studenckie czasy - szkoda było pieniądzorów na naprawę linki :evil_lol: Quote
apple Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='Menrzuś']Pomyślą, że Gwiazda pewnie w oryginalnej reklamie się udziela :evil_lol: no co Ty.....na kalkę i tusz poszło :p[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ja bym powiedziała inaczej: jaki spryskiwacz taka gwiazda:evil_lol: No coś ty:crazyeye: :mdleje: To co z Ciebie za student:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='Menrzuś']Ładna pogoda jest, nieprawdaż? :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Prawda! Pączusiu!:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A coż ty mi znowu tak tyłeczek pokazujesz?:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] zgrabny....nie? :roflt: Quote
Iv_ Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Cześć [IMG]http://www.pic4ever.com/images/129fs370785.gif[/IMG] [IMG]http://www.pic4ever.com/images/129fs370785.gif[/IMG] [IMG]http://www.pic4ever.com/images/129fs370785.gif[/IMG] Miłego dnia ;) Quote
Menrzuś Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='apple'][COLOR=green][B][FONT=Century Gothic]Co to za gwiazdorzenie z Clin'em w dłoni....... :cool1:[/FONT][/B][/COLOR] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No taaaaak od razu przeliczyłeś ile za to piwka będzie:razz::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Pomyślą, że Gwiazda pewnie w oryginalnej reklamie się udziela :evil_lol: no co Ty.....na kalkę i tusz poszło :p Quote
Menrzuś Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No ba:p Dwa pączusie:evil_lol::roflt:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ładna pogoda jest, nieprawdaż? :evil_lol: Quote
apple Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No nic...na mnie juz pora:roll: Wpadnę jak zwykle z pracy.......in oczekuje na wieści:roll::mad: Agniestko - CZOSNEK!!!!;) Paaaaa Kochani:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='Bila']Och nasz druga gwiazda:loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] :cool1: dzisiaj to Jabłkowa będzie bardziej gwiazdorzyć jak ja, bo........ona z tym spryskiwaczem będzie po ulicach szaleć :crazyeye: :diabloti: :cool3: Quote
Recommended Posts