Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iv_']sześć :multi: niedzielne :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]
siedem niedzielnie:loveu::multi::loveu::multi:. Mu już po spacerku

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bila']siedem niedzielnie:loveu::multi::loveu::multi:. Mu już po spacerku[/quote]

:loveu:

i jak Bilbuś :cool1: wynalazł coś ciekawego na spacerku? ;) jakąś przekąseczkę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Iv_']:loveu:

i jak Bilbuś :cool1: wynalazł coś ciekawego na spacerku? ;) jakąś przekąseczkę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

Dziś klęska na całej linii:evil_lol:. Chamka właścicielka wyrwała z ryjoka spleśniałą kromę, a potem to się okazało, że już chyba inne głodomory były, bo nic, kompletnie nic nie upolował:multi:

Posted

[quote name='Bila']Dziś klęska na całej linii:evil_lol:. Chamka właścicielka wyrwała z ryjoka spleśniałą kromę, a potem to się okazało, że już chyba inne głodomory były, bo nic, kompletnie nic nie upolował:multi:[/quote]
ojejku jejeej jak tak mogłaś :mad: taką piękną zapleśniałą zdobycz odebrać :angryy: biedny Bilbuś :placz: ale chyba sama jej nie pożarłaś po odebraniu :evil_lol:(ale mam durne żarty:roll:) Czyli w zasadzie z punktu widzenia psa to spacer.......nieudany :diabloti: :loveu:
ale że też inne psy musiały wszystko już do południa wyzbierać z trawników :mad: echhhhhhh co za świat, taka pazerność wkoło :roll: :shake:

:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']ojejku jejeej jak tak mogłaś :mad: taką piękną zapleśniałą zdobycz odebrać :angryy: biedny Bilbuś :placz: ale chyba sama jej nie pożarłaś po odebraniu :evil_lol:(ale mam durne żarty:roll:) Czyli w zasadzie z punktu widzenia psa to spacer.......nieudany :diabloti: :loveu:
ale że też inne psy musiały wszystko już do południa wyzbierać z trawników :mad: echhhhhhh co za świat, taka pazerność wkoło :roll: :shake:

:diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote]

Kurczę, jakoś tak nie miałam apetytu na tę kromę:evil_lol:. Bilbus na pewno był bardzo rozgoryczony:diabloti:, że byli lepsi

Posted

[quote name='Bila']Kurczę, jakoś tak nie miałam apetytu na tę kromę:evil_lol:. Bilbus na pewno był bardzo rozgoryczony:diabloti:, że byli lepsi[/quote]
:cool1:coś wybredna jestes z rana :evil_lol:

e tam od razu lepsi :roll: może tylko szybsi :diabloti:, albo ich właściciele wcześniej wstawający :eviltong:
za długo te korekty robiłaś i po prostu zaspałaś z tym spacerkiem :niewiem:

:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']:cool1:coś wybredna jestes z rana :evil_lol:

e tam od razu lepsi :roll: może tylko szybsi :diabloti:, albo ich właściciele wcześniej wstawający :eviltong:
za długo te korekty robiłaś i po prostu zaspałaś z tym spacerkiem :niewiem:

:diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote]

I chwała Bogu:evil_lol:. My dziś opóźnieni w rozwoju (spacerkowym:evil_lol:), bo wczoraj jeszcze wieczorem byliśmy na dłuższym pobieganiu, to i biszkoptowy nie szalał rano, że chce wyjść. To letę pracować. Do wieczorka. :loveu:Iv, a kogo masz w avatarku?

Posted

[quote name='Bila']I chwała Bogu:evil_lol:. My dziś opóźnieni w rozwoju (spacerkowym:evil_lol:), bo wczoraj jeszcze wieczorem byliśmy na dłuższym pobieganiu, to i biszkoptowy nie szalał rano, że chce wyjść. To letę pracować. Do wieczorka. :loveu:Iv, a kogo masz w avatarku?[/quote]

Oj Ty pracusiu :loveu: ja też ide kotlety na obiad smażyć :roll:

aaaaa w avatarku pytasz? mam no mam eeeeeee pewnie nie pamiętasz mojego pierwszego avatarka?, były na nim dwa psie pyszczki :evil_lol:, bo u mnie w domu są 2 psiaki :loveu: Jeden to Gonzo ten duży piaskowy w kolorku piesek, najczęściej był w avatarku, bo on jest wdzięcznym obiektem do zdjęć i nie ucieka jak ta mała zgredziocha :mad:
Dzisiaj w avatarku mam własnie zgredziochę czyli Mikę, zwaną Mikcią vel Mikeszkiem, a ostatnio najczęsciej Zgredą :evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']Zgreda ma boskie uszy:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]
hhahaha nooooo :evil_lol: ale przy tym jest strasznie wredna i złosliwa :shake:
Jest cholernie inteligentna i......przebiegła :roll: i biednym Gonzikiem rządzi tak jak chce :evil_lol: już nie wspomnę, ze potrafi i domownikami manipulować :niewiem: :roll: :evil_lol:
i kto by pomyślał, że takie małe stworzenie ma taką władzę :diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']tutaj są obydwoje :diabloti:

[IMG]http://i44.tinypic.com/14buj2f.jpg[/IMG][/quote]

Wiesz co, chyba przesadzasz z tym szkalowaniem. Ona tu tak niewinnie wygląda:loveu:

Posted

[quote name='Bila']Wiesz co, chyba przesadzasz z tym szkalowaniem. Ona tu tak niewinnie wygląda:loveu:[/quote]
taaaaaaa niewinnie :mad: to tylko pozory :cool3: bo jest najprawdziwszą z prawdziwych zgredz :diabloti:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Pojawiam się i znikam:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:crazyeye: szybko zniknęłaś :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='Bila']Wiesz co, chyba przesadzasz z tym szkalowaniem. Ona tu tak niewinnie wygląda:loveu:[/quote]

Tu też niewinnie wygląda.....? :diabloti:
[IMG]http://i40.tinypic.com/izsvip.jpg[/IMG]

Posted

tu to rzeczywiście wygląda słodko :loveu: ale słodka jest tylko jak śpi :roll: :roll:

[IMG]http://i41.tinypic.com/vq1eyv.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Iv_']:cool3: jeszcze jedno wkleję, mam nadzieję że Menrzuś zmęczony po spacerku i nie będzie na mnie krzyczał za to.... :roll:
Taka tutaj była zwycięska po boju.....:diabloti:

[IMG]http://i39.tinypic.com/5wkt53.jpg[/IMG]

oooooo i co smarkaczu, czyja w końcu jest kanapa....? :eviltong: :multi:[/quote]
Pogoniła Gonzika?:evil_lol::evil_lol:

CZeee Ewa:multi:

Posted

:cool3: jeszcze jedno wkleję, mam nadzieję że Menrzuś zmęczony po spacerku i nie będzie na mnie krzyczał za to.... :roll:
Taka tutaj była zwycięska po boju.....:diabloti:

[IMG]http://i39.tinypic.com/5wkt53.jpg[/IMG]

oooooo i co smarkaczu, czyja w końcu jest kanapa....? :eviltong: :multi:

Posted

Fotek jeszcze nie mam

[SIZE=3][FONT=Times New Roman]Zderzenie[/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][URL="http://www.youtube.com/watch?v=3OgdJaIvgW0"]YouTube - Obraz196[/URL][/FONT]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Bieg[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][URL="http://www.youtube.com/watch?v=52tCBV-t3Is"]YouTube - Obraz197[/URL][/FONT][/FONT]

[FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][SIZE=3]1-sze biegi bez klosza[/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][URL="http://www.youtube.com/watch?v=uTGNw4RGWe0"]YouTube - Obraz198[/URL][/FONT][/FONT][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:mad:a potem się dziwią że u Menrzusia psy z plackatymi pyszczkami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Jeżeli mówisz o "Zderzeniu", to cały impet uderzenia poszedł w abażur :evil_lol: Chłopak miał jeszcze to oczko zaszyte, nigdzie go nie spuszczałem tylko zdecydowałem się na ten las bukowy, bo nie ma w nim krzaczorów. No, ale jak nie ma krzaczorów, to musiał sobie drzewo wybrać :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Jeżeli mówisz o "Zderzeniu", to cały impet uderzenia poszedł w abażur :evil_lol: Chłopak miał jeszcze to oczko zaszyte, nigdzie go nie spuszczałem tylko zdecydowałem się na ten las bukowy, bo nie ma w nim krzaczorów. No, ale jak nie ma krzaczorów, to musiał sobie drzewo wybrać :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]pewnie się zastanawiał kto na jego drodze drzewo postawił :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]