apple Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Menrzuś']Ja tez po Sylwestrze mówiłem, kto opróżnił te butelki - pewnie wyparowało :evil_lol: kolekcjonerko widoków wlewów :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Sugerujesz że wypiłam?:crazyeye::evil_lol: Ty się nie śmiej:roll:......w cinquecie to jest jakaś maskara:shake::angryy:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A po co mi pompka w radiu?:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Nie dziwię się, że Ci spryskiwacz nie działa jak nie wiesz gdzie jest pompka :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Sugerujesz że wypiłam?:crazyeye::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ty się nie śmiej:roll:......w cinquecie to jest jakaś maskara:shake::angryy:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] może letni wlałaś i Ci zamarzło :diabloti: to se lejek załatw :eviltong: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Śmigam z piesami...........paaaaaaaaaaaaaaaa :loveu: Quote
apple Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Menrzuś']Nie dziwię się, że Ci spryskiwacz nie działa jak nie wiesz gdzie jest pompka :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No prawda nie wiem...ale na pewno nie w radiu:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Menrzuś']może letni wlałaś i Ci zamarzło :diabloti: to se lejek załatw :eviltong:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Nie kupiłam wczoraj na -22 stopnie.......może coś jest nieszczelne bo w zbiorniku sucho:roll: a wlałam pod korek:roll: Dowciapniś:mad::diabloti: Już idziesz?!!!!:placz:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
e.v.a Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Menrzuś']A ja witam z ciemnego już Gdańska :razz:......kujesz tak, że mi tynk spada z sufitu :eviltong:[/quote] buahahahahah:evil_lol: ekonomia w 1/3 przyswojona :multi: mam nadzieje ze trafie w pytania :evil_lol::grin: chyba sama nie wiem co pisze :evil_lol: z geografii fizycznej jest juz ściąga :roll: no ale ruski .. poddaje się :roll: to nie na moje siły :shake: jescze gastro zostaje ale gastro mam w niedziele to w cholere czasu jeszcze ehehehehe Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No prawda nie wiem...ale na pewno nie w radiu:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Najlepiej pompuje na RMf FM.....tylko jak Doda wyje, to się zacina :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie kupiłam wczoraj na -22 stopnie.......może coś jest nieszczelne bo w zbiorniku sucho:roll: a wlałam pod korek:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Dowciapniś:mad::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Już idziesz?!!!!:placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] TZ oglądnie jutro - teraz trudno bez spryskiwacza jeździć No a po co są lejki? :eviltong: Musiałem :shake: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='evaxon']buahahahahah:evil_lol: ekonomia w 1/3 przyswojona :multi: mam nadzieje ze trafie w pytania :evil_lol::grin: chyba sama nie wiem co pisze :evil_lol: z geografii fizycznej jest juz ściąga :roll: no ale ruski .. poddaje się :roll: to nie na moje siły :shake: jescze gastro zostaje ale gastro mam w niedziele to w cholere czasu jeszcze ehehehehe[/quote] To gastrologię też studiujesz? :crazyeye:....boszszsz :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: przy muzyce o ......lejkach :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:hmmmm: przy muzyce o ......lejkach :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Sama widzisz - to co się dzieje w samochodzie Jabłuszkowej, to się nawet filozofom nie śniło :evil_lol: Quote
apple Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Zostawiam ślad łapki i uciekam:bluepaw:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 To ja też zostawiam ślad łapki, jak moja idolka :bluepaw: Quote
Alicja Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 [quote name='Menrzuś']Sama widzisz - to co się dzieje w samochodzie Jabłuszkowej, to się nawet filozofom nie śniło :evil_lol:[/quote] [COLOR=Red][B][FONT=Arial]:lol::lol:bo to tylko u Dżapkowej może być ...nawet nie w Erze ;)[/FONT][/B][/COLOR] Quote
jbk Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 [quote name='Alicja'][COLOR=red][B][FONT=Arial]:lol::lol:bo to tylko u Dżapkowej może być ...nawet nie w Erze ;)[/FONT][/B][/COLOR][/quote] Z Japkową już tak jest ;) Quote
Menrzuś Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Zostawiam ślad łapki i uciekam:bluepaw:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote] To ja też zostawiam ślad łapki, jak moja idolka :bluepaw:[/quote] To ja sobie na jakiś czas te łapki skopiuję :razz: Quote
Menrzuś Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 [quote name='Alicja'][COLOR=red][B][FONT=Arial]:lol::lol:bo to tylko u Dżapkowej może być ...nawet nie w Erze ;)[/FONT][/B][/COLOR][/quote] Chyba czas Jabłuszkową do reklamy namówić - pobiłaby na głowę Goździkową :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 [quote name='jbk']Z Japkową już tak jest ;)[/quote] Pewnie dlatego jest Twoją idolką :razz: Quote
jbk Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 [quote name='Menrzuś']Pewnie dlatego jest Twoją idolką :razz:[/quote] Dokładnie tak ;) A czemu tylko dwie łapki skopiowałeś? Trza było całą linię z łapkami :bluepaw: Quote
apple Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B][FONT=Arial]:lol::lol:bo to tylko u Dżapkowej może być ...nawet nie w Erze ;)[/FONT][/B][/COLOR][/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [QUOTE]Chyba czas Jabłuszkową do reklamy namówić - pobiłaby na głowę Goździkową :evil_lol:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Goździkowa to dla mnie pryszcz:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 [quote name='apple']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Goździkowa to dla mnie pryszcz:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :-o oj masz pryszcze :roll: biedulka :roll: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Iv_ Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 :cool1: a Tz dalej przy tym cienkim pracuje, że Ty w weekend przy kompie siedzisz? :cool3: :eviltong: [SIZE=1][COLOR=lightblue]troche się stęskniłam za Tobą[/COLOR][/SIZE] :roll: :loveu: [SIZE=1][COLOR=lightblue]ale nie wyobrażaj se za dużo[/COLOR][/SIZE] :diabloti: Quote
Iv_ Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 [quote name='jbk']Dokładnie tak ;) A czemu tylko dwie łapki skopiowałeś? Trza było całą linię z łapkami :bluepaw:[/quote] :niewiem: bo więcej chyba nie umiał :roll: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
apple Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 [quote name='Iv_']:-o oj masz pryszcze :roll: biedulka :roll: :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No to są tak zwane zewnętrzne objawy wewnętrznych potrzeb:evil_lol: Bywa że miewam:evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][QUOTE]I to mały pryszcz ;-)[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Taki tyci tyci;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts