Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']Ja tez po Sylwestrze mówiłem, kto opróżnił te butelki - pewnie wyparowało :evil_lol: kolekcjonerko widoków wlewów :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Sugerujesz że wypiłam?:crazyeye::evil_lol:

Ty się nie śmiej:roll:......w cinquecie to jest jakaś maskara:shake::angryy:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A po co mi pompka w radiu?:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Nie dziwię się, że Ci spryskiwacz nie działa jak nie wiesz gdzie jest pompka :diabloti:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Sugerujesz że wypiłam?:crazyeye::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ty się nie śmiej:roll:......w cinquecie to jest jakaś maskara:shake::angryy:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
może letni wlałaś i Ci zamarzło :diabloti:
to se lejek załatw :eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']Nie dziwię się, że Ci spryskiwacz nie działa jak nie wiesz gdzie jest pompka :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No prawda nie wiem...ale na pewno nie w radiu:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']może letni wlałaś i Ci zamarzło :diabloti:
to se lejek załatw :eviltong:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Nie kupiłam wczoraj na -22 stopnie.......może coś jest nieszczelne bo w zbiorniku sucho:roll: a wlałam pod korek:roll:

Dowciapniś:mad::diabloti:

Już idziesz?!!!!:placz:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Menrzuś']A ja witam z ciemnego już Gdańska :razz:......kujesz tak, że mi tynk spada z sufitu :eviltong:[/quote]
buahahahahah:evil_lol:
ekonomia w 1/3 przyswojona :multi: mam nadzieje ze trafie w pytania :evil_lol::grin: chyba sama nie wiem co pisze :evil_lol:
z geografii fizycznej jest juz ściąga :roll: no ale ruski .. poddaje się :roll: to nie na moje siły :shake:

jescze gastro zostaje ale gastro mam w niedziele to w cholere czasu jeszcze ehehehehe

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No prawda nie wiem...ale na pewno nie w radiu:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Najlepiej pompuje na RMf FM.....tylko jak Doda wyje, to się zacina :diabloti:

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie kupiłam wczoraj na -22 stopnie.......może coś jest nieszczelne bo w zbiorniku sucho:roll: a wlałam pod korek:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Dowciapniś:mad::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Już idziesz?!!!!:placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
TZ oglądnie jutro - teraz trudno bez spryskiwacza jeździć

No a po co są lejki? :eviltong:

Musiałem :shake:

Posted

[quote name='evaxon']buahahahahah:evil_lol:
ekonomia w 1/3 przyswojona :multi: mam nadzieje ze trafie w pytania :evil_lol::grin: chyba sama nie wiem co pisze :evil_lol:
z geografii fizycznej jest juz ściąga :roll: no ale ruski .. poddaje się :roll: to nie na moje siły :shake:

jescze gastro zostaje ale gastro mam w niedziele to w cholere czasu jeszcze ehehehehe[/quote]
To gastrologię też studiujesz? :crazyeye:....boszszsz

:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:hmmmm: przy muzyce o ......lejkach :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Sama widzisz - to co się dzieje w samochodzie Jabłuszkowej, to się nawet filozofom nie śniło :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Sama widzisz - to co się dzieje w samochodzie Jabłuszkowej, to się nawet filozofom nie śniło :evil_lol:[/quote]

[COLOR=Red][B][FONT=Arial]:lol::lol:bo to tylko u Dżapkowej może być ...nawet nie w Erze ;)[/FONT][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=red][B][FONT=Arial]:lol::lol:bo to tylko u Dżapkowej może być ...nawet nie w Erze ;)[/FONT][/B][/COLOR][/quote]

Z Japkową już tak jest ;)

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Zostawiam ślad łapki i uciekam:bluepaw:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[quote] To ja też zostawiam ślad łapki, jak moja idolka :bluepaw:[/quote]

To ja sobie na jakiś czas te łapki skopiuję :razz:

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=red][B][FONT=Arial]:lol::lol:bo to tylko u Dżapkowej może być ...nawet nie w Erze ;)[/FONT][/B][/COLOR][/quote]
Chyba czas Jabłuszkową do reklamy namówić - pobiłaby na głowę Goździkową :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Pewnie dlatego jest Twoją idolką :razz:[/quote]

Dokładnie tak ;)

A czemu tylko dwie łapki skopiowałeś? Trza było całą linię z łapkami :bluepaw:

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Red][B][FONT=Arial]:lol::lol:bo to tylko u Dżapkowej może być ...nawet nie w Erze ;)[/FONT][/B][/COLOR][/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[QUOTE]Chyba czas Jabłuszkową do reklamy namówić - pobiłaby na głowę Goździkową :evil_lol:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Goździkowa to dla mnie pryszcz:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Goździkowa to dla mnie pryszcz:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:-o oj masz pryszcze :roll: biedulka :roll:

:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

:cool1: a Tz dalej przy tym cienkim pracuje, że Ty w weekend przy kompie siedzisz? :cool3: :eviltong:

[SIZE=1][COLOR=lightblue]troche się stęskniłam za Tobą[/COLOR][/SIZE] :roll: :loveu:
[SIZE=1][COLOR=lightblue]ale nie wyobrażaj se za dużo[/COLOR][/SIZE] :diabloti:

Posted

[quote name='jbk']Dokładnie tak ;)

A czemu tylko dwie łapki skopiowałeś? Trza było całą linię z łapkami :bluepaw:[/quote]
:niewiem: bo więcej chyba nie umiał :roll:

:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']:-o oj masz pryszcze :roll: biedulka :roll:

:diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No to są tak zwane zewnętrzne objawy wewnętrznych potrzeb:evil_lol:

Bywa że miewam:evil_lol:

[/B][/COLOR][/FONT][QUOTE]I to mały pryszcz ;-)[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Taki tyci tyci;)[/B][/COLOR][/FONT]