apple Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Iv_']Cześć :loveu: :loveu: :loveu: Przyszłam zostawić ślad łapek :roll: żeby znowu nie było, że....:roll:.......a potem obrzucanie mnie kalumniami przez takiego Jednego :eviltong: zresztą w ogóle niesłusznymi :obrazic: :roll: oooooooooooo proszę.....[IMG]http://www.animated-gifs.eu/floaties-75x125-fauna/0001.gif[/IMG] :diabloti:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Paczajta jaka delYkatna:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE]Iv_ Ach :splat:zapomniałam................jeszcze uśmiech :roll: oooooooo proszę ............[IMG]http://www.pic4ever.com/images/129fs370785.gif[/IMG] [IMG]http://www.pic4ever.com/images/129fs370785.gif[/IMG] [IMG]http://www.pic4ever.com/images/129fs370785.gif[/IMG][/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]BoWski:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A tak w ogóle to przszłam się poskarżyć na moje auto....nie lubi mnie ostatnio,... dzisiaj sobie pobrudziłam raczki i paznokietki przez gupi spryskiwacz:placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Iv_']cze Efffff :multi: a my ....eeee jedna pracować, a druga szykować się do pracować :diabloti: to czego nie wstałaś? :roll:[/quote] czee:multi: a ja chwilowo bezrobotna jestem :p eeee a bo mnie sie nie chciało :eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A tak w ogóle to przszłam się poskarżyć na moje auto....nie lubi mnie ostatnio,... dzisiaj sobie pobrudziłam raczki i paznokietki przez gupi spryskiwacz:placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Jabcokowa! Przy kierownicy jest taka wajcha, którą jak się przyciąga (lub odpycha) powoduje wylatywanie płynu ze spryskiwaczy... :evil_lol: Quote
apple Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Jabcokowa! Przy kierownicy jest taka wajcha, którą jak się przyciąga (lub odpycha) powoduje wylatywanie płynu ze spryskiwaczy... :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ha! Ha! Ha!:diabloti: jaka ty dowciapna...myślał by kto:eviltong: najpierw trzeba mieć ten płyn[/B][/COLOR][/FONT]:angryy: Quote
Iza i Avanti Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ha! Ha! Ha!:diabloti: jaka ty dowciapna...myślał by kto:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]najpierw trzeba mieć ten płyn[/COLOR][/FONT][/B]:angryy:[/quote] no taaaaaaaaaaaaaa... Zapomniałam, że se ostatnio koronę robilaś... Sztuczna ynteligencja :shake: :loveu: Quote
apple Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Iza i Avanti']no taaaaaaaaaaaaaa... Zapomniałam, że se ostatnio koronę robilaś... Sztuczna ynteligencja :shake: :loveu:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ale kochana.....ja sobie wczoraj wlałam płynu jak mi się skończył- I owszem!- a dzisiaj w zbiorniczku pusto:crazyeye::angryy: Na pewno nie zuzyłam bo po wlaniu spryskalam szybe tylko dwa razy:roll:....gdzieś mi płyn wyparował:angryy:więc dzisiaj znowu musiałam wlać....a miałam koncówkę....a poza tym wlanie płynu do spryskiwacza do cinquecento to jest wyższa szkoła jady[/B][B]:angryy:...widziałam rózne wlewy ale tak nieudolnie zrobionego nigdy:shake::angryy:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ale kochana.....ja sobie wczoraj wlałam płynu jak mi się skończył- I owszem!- a dzisiaj w zbiorniczku pusto:crazyeye::angryy: Na pewno nie zuzyłam bo po wlaniu spryskalam szybe tylko dwa razy:roll:....gdzieś mi płyn wyparował:angryy:więc dzisiaj znowu musiałam wlać....a miałam koncówkę....a poza tym wlanie płynu do spryskiwacza do cinquecento to jest wyższa szkoła jady[/B][B]:angryy:...widziałam rózne wlewy ale tak nieudolnie zrobionego nigdy:shake::angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No to musisz TZ-ta zagonić do auta! :evil_lol: coby dziurawy zbiorniczek naprawił :evil_lol: Quote
apple Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Iza i Avanti']No to musisz TZ-ta zagonić do auta! :evil_lol: coby dziurawy zbiorniczek naprawił :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]tez tak sobie własnie pomyslałam ze nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło..... JUTRO BEDE NA DOGO:multi::multi::multi::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ale jak ja dzisiaj do domu dojade.........chyba po omacku:placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]tez tak sobie własnie pomyslałam ze nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło..... JUTRO BEDE NA DOGO:multi::multi::multi::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ale jak ja dzisiaj do domu dojade.........chyba po omacku:placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Chyba, że pomyśli, że go w konia robisz :roll: i nie zejdzie :evil_lol: Quote
apple Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Chyba, że pomyśli, że go w konia robisz :roll: i nie zejdzie :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]NIE NO NIE MA TAKIEJ OPCJI...NIE ZNASZ MOJEJ SIŁY RAŻENIA:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]NIE NO NIE MA TAKIEJ OPCJI...NIE ZNASZ MOJEJ SIŁY RAŻENIA:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Czy Twoja siła rażenia równa się zasięgowi ramion? :evil_lol: Quote
apple Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Czy Twoja siła rażenia równa się zasięgowi ramion? :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Baaa żeby tylko:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Baaa żeby tylko:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Buuuuuuuuuuuuhahahahaha :evil_lol: Quote
apple Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Buuuuuuuuuuuuhahahahaha :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Widzę ze wiesz cos na ten temat:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Widzę ze wiesz cos na ten temat:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicho Quote
apple Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Iza i Avanti']ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicho[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Do kogo ty to mówisz...weź się zastanów kobieto! Przeciez to jest ponad moje siły:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Iv_']Ach :splat:zapomniałam................jeszcze uśmiech :roll: oooooooo proszę ............[IMG]http://www.pic4ever.com/images/129fs370785.gif[/IMG] [IMG]http://www.pic4ever.com/images/129fs370785.gif[/IMG] [IMG]http://www.pic4ever.com/images/129fs370785.gif[/IMG][/quote] Dzieńdoberek :sweetCyb::sweetCyb: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:hand: bereczek [/B][/COLOR][/FONT][/quote] witankooooo :multi: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Bila']Kurczaki:roll:, chyba też nałapkuję, bo i naczej :mad::mad::mad: Menrzusiu:loveu::mdrmed::grins:[/quote] Biluś :multi::cunao: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='evaxon']witam z rana :cool3: miłam wstac o 9 i sie uczyć :grin: buahahahhaaha taaaa co u was??:razz::evil_lol:[/quote] A ja witam z ciemnego już Gdańska :razz:......kujesz tak, że mi tynk spada z sufitu :eviltong: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Iv_']Biluś :loveu: a nałapkowałam :cool1: żebym później takich tekstów nie widziała jak ten :roll:...... więc jakby coś to łapeczek mam na .....zaś :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote] No właśnie - mam nadzieję, że ostatni to był raz jak podglądałaś przez dziurkę od klucza, a nie od razu weszłaś :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Jabcokowa! Przy kierownicy jest taka wajcha, którą jak się przyciąga (lub odpycha) powoduje wylatywanie płynu ze spryskiwaczy... :evil_lol:[/quote] Jabłuszkowa to ma w radiu taką małą pompkę :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ale kochana.....ja sobie wczoraj wlałam płynu jak mi się skończył- I owszem!- a dzisiaj w zbiorniczku pusto:crazyeye::angryy: Na pewno nie zuzyłam bo po wlaniu spryskalam szybe tylko dwa razy:roll:....gdzieś mi płyn wyparował:angryy:więc dzisiaj znowu musiałam wlać....a miałam koncówkę....a poza tym wlanie płynu do spryskiwacza do cinquecento to jest wyższa szkoła jady[/B][B]:angryy:...widziałam rózne wlewy ale tak nieudolnie zrobionego nigdy:shake::angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ja tez po Sylwestrze mówiłem, kto opróżnił te butelki - pewnie wyparowało :evil_lol: kolekcjonerko widoków wlewów :diabloti: Quote
apple Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Menrzuś']Jabłuszkowa to ma w radiu taką małą pompkę :diabloti:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A po co mi pompka w radiu?:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts