Menrzuś Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='Bila']za to ty nie zdejmujesz wcale, bo zdjęć nie ma:mad::razz:[/quote] Mówi ta co zalewa net fotkami Biszkopta :evil_lol: Jutro coś wymyślę ;) Quote
apple Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='Menrzuś']Tyś chyba zgoopŁa :crazyeye:....ja bym też się wściekł :roll:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Naprawdę:crazyeye::roll::hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Wpadam teraz bo potem niestety nie dam rady. [SIZE=5] Koffane Ptasiorki życzę Wam fantastycznej zabawy Sylwestrowej:multi::loveu:[/SIZE] Ino się nie spijcie bo jutro was to wszystkich chce widzieć:evil_lol: Smigam paaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Naprawdę:crazyeye::roll::hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Wpadam teraz bo potem niestety nie dam rady.[/COLOR][/FONT][/B] [B][SIZE=5][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Koffane Ptasiorki życzę Wam fantastycznej zabawy Sylwestrowej:multi::loveu:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ino się nie spijcie bo jutro was to wszystkich chce widzieć:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Smigam paaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] No i poooooooszła :roll: Baw się dobrze :multi::loveu: Quote
jbk Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='Menrzuś']Jutro coś wymyślę ;)[/quote] Jak to mówią - jutro będzie futro ;) Quote
Menrzuś Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='jbk']Jak to mówią - jutro będzie futro ;)[/quote] Jakoś tak goopio mówią :eviltong:......takich w futrach to gonią na ulicy :evil_lol: Quote
jbk Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='Menrzuś']Jakoś tak goopio mówią :eviltong:......takich w futrach to gonią na ulicy :evil_lol:[/quote] A ja zawsze myślałam, że o psie futra chodzi ;) Quote
Menrzuś Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='jbk']A ja zawsze myślałam, że o psie futra chodzi ;)[/quote] Moje nie mają futra, tylko gęsty zarost :diabloti: Quote
jbk Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='Menrzuś']Moje nie mają futra, tylko gęsty zarost :diabloti:[/quote] Na szczęście, bo zimno cosik ;) Quote
Alicja Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='Menrzuś']No to nie wiem.....może za często je zdejmowałaś do focenia?[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]raz ino zdjęłam .... schowałam do torby na aparat :grins: Witam Wsiech obecnych :multi::loveu::multi:, nieobecnych:roll: i ukrywających się :evil_lol: w Sylwestrowy dzionek :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Witam Wsiech obecnych :multi::loveu::multi:, nieobecnych:roll: i ukrywających się :evil_lol: w Sylwestrowy dzionek :cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] To są tacy, co się ukrywają? Quote
Menrzuś Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]raz ino zdjęłam .... schowałam do torby na aparat :grins:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Witam Wsiech obecnych :multi::loveu::multi:, nieobecnych:roll: i ukrywających się :evil_lol: w Sylwestrowy dzionek :cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] :evil_lol:.....jakoś mi się to "ino" dziwnie kojarzy :lol: Taaaaaa.....ukrywających się to na samym końcu, bo czemu niby się maja ukrywać. Witankooooo :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='jbk']Na szczęście, bo zimno cosik ;)[/quote] Sylwa jest największym zmarźluchem - chłopakom jak widzę, to ta temperatura jeszcze nie przeszkadza :p Quote
Menrzuś Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='Selket']Cześć:loveu::loveu::loveu: od wczoraj czuję się jakbym miała "dom uciech" w pokoju:roll: 5 świnek morskich w tym jedna w wielkiej rujce i dwie w mniejszej:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] Ciekawe jak Ciebie nazwać w tym "domu uciech"? :diabloti: Czeeeeeee:multi::loveu: Quote
jbk Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='Menrzuś']Sylwa jest największym zmarźluchem - chłopakom jak widzę, to ta temperatura jeszcze nie przeszkadza :p[/quote] To pewnie masz dla niej wdzianko jakieś? Quote
Menrzuś Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='jbk']To pewnie masz dla niej wdzianko jakieś?[/quote] Zeżarła by :shake:....nie znosi żadnych przymuszeń :shake: Quote
Alicja Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='jbk']To są tacy, co się ukrywają?[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:cool1: VIPy się nie świecą na zielono :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Cześć:loveu::loveu::loveu: od wczoraj czuję się jakbym miała "dom uciech" w pokoju:roll: 5 świnek morskich w tym jedna w wielkiej rujce i dwie w mniejszej:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='Menrzuś']:evil_lol:.....jakoś mi się to "ino" dziwnie kojarzy :lol: Taaaaaa.....ukrywających się to na samym końcu, bo czemu niby się maja ukrywać. Witankooooo :multi::loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no nie wiem dlaczemi ,,INO '' dziwnie się kojarzy :roll:... najważniejsze że nie zgubiłam :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:cool1: VIPy się nie świecą na zielono :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Łatwo VIPa wyczaić - jak narazie to chyba ostatnio tylko jeden się tu wypowiadał czasami :p Quote
Alicja Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='Menrzuś']Łatwo VIPa wyczaić - jak narazie to chyba ostatnio tylko jeden się tu wypowiadał czasami :p[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] ja znam paru VIPów ;)...tu raczej chyba nie bywają ... [SIZE=1] nie wiem może jestem niesprawiedliwa ....ale czegoś tu nie rozumię ...albo ja taka tempa albo jak :roll:[/SIZE] [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/9-letni-bokser-roki-trafi-do-schroniska-pomocy-127699/index2.html#post11515160[/url] [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='Selket']Zapowietrzylam się :obrazic:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]ja znam paru VIPów ;)...tu raczej chyba nie bywają ...[/COLOR][/FONT][/B] [B][SIZE=1][FONT=Arial][COLOR=red]nie wiem może jestem niesprawiedliwa ....ale czegoś tu nie rozumię ...albo ja taka tempa albo jak :roll:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red][URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/9-letni-bokser-roki-trafi-do-schroniska-pomocy-127699/index2.html#post11515160[/URL][/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Wiem, wiem - była tylko jedna, którą ja znam Ja też coraz mniej rozumiem.....to takie przedmiotowe traktowanie.... Quote
Menrzuś Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='Selket']Zapowietrzylam się :obrazic:[/quote] Cudnie wyglądasz tak z samego rana :multi::multi: Quote
Selket Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='Menrzuś']Ciekawe jak Ciebie nazwać w tym "domu uciech"? :diabloti: Czeeeeeee:multi::loveu:[/quote] Zapowietrzylam się :obrazic: Quote
Menrzuś Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Muszę już śmigać, bo z Gackiem na kontrolę jadę. Jakby co, to [B]Szampańskiej nocy....i Szczęśliwego Nowego Roku :loveu:[/B] Quote
Recommended Posts