Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']Tyś chyba zgoopŁa :crazyeye:....ja bym też się wściekł :roll:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Naprawdę:crazyeye::roll::hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]
Wpadam teraz bo potem niestety nie dam rady.

[SIZE=5]
Koffane Ptasiorki życzę Wam fantastycznej zabawy Sylwestrowej:multi::loveu:[/SIZE]

Ino się nie spijcie bo jutro was to wszystkich chce widzieć:evil_lol:

Smigam paaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Naprawdę:crazyeye::roll::hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Wpadam teraz bo potem niestety nie dam rady.[/COLOR][/FONT][/B]

[B][SIZE=5][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Koffane Ptasiorki życzę Wam fantastycznej zabawy Sylwestrowej:multi::loveu:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ino się nie spijcie bo jutro was to wszystkich chce widzieć:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Smigam paaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
No i poooooooszła :roll:

Baw się dobrze :multi::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Jakoś tak goopio mówią :eviltong:......takich w futrach to gonią na ulicy :evil_lol:[/quote]

A ja zawsze myślałam, że o psie futra chodzi ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']No to nie wiem.....może za często je zdejmowałaś do focenia?[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]raz ino zdjęłam .... schowałam do torby na aparat :grins:

Witam Wsiech obecnych :multi::loveu::multi:, nieobecnych:roll: i ukrywających się :evil_lol: w Sylwestrowy dzionek :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]Witam Wsiech obecnych :multi::loveu::multi:, nieobecnych:roll: i ukrywających się :evil_lol: w Sylwestrowy dzionek :cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

To są tacy, co się ukrywają?

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]raz ino zdjęłam .... schowałam do torby na aparat :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]Witam Wsiech obecnych :multi::loveu::multi:, nieobecnych:roll: i ukrywających się :evil_lol: w Sylwestrowy dzionek :cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
:evil_lol:.....jakoś mi się to "ino" dziwnie kojarzy :lol:

Taaaaaa.....ukrywających się to na samym końcu, bo czemu niby się maja ukrywać.

Witankooooo :multi::loveu:

Posted

[quote name='Selket']Cześć:loveu::loveu::loveu:
od wczoraj czuję się jakbym miała "dom uciech" w pokoju:roll: 5 świnek morskich w tym jedna w wielkiej rujce i dwie w mniejszej:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]
Ciekawe jak Ciebie nazwać w tym "domu uciech"? :diabloti:

Czeeeeeee:multi::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Sylwa jest największym zmarźluchem - chłopakom jak widzę, to ta temperatura jeszcze nie przeszkadza :p[/quote]

To pewnie masz dla niej wdzianko jakieś?

Posted

Cześć:loveu::loveu::loveu:
od wczoraj czuję się jakbym miała "dom uciech" w pokoju:roll: 5 świnek morskich w tym jedna w wielkiej rujce i dwie w mniejszej:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']:evil_lol:.....jakoś mi się to "ino" dziwnie kojarzy :lol:

Taaaaaa.....ukrywających się to na samym końcu, bo czemu niby się maja ukrywać.

Witankooooo :multi::loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no nie wiem dlaczemi ,,INO '' dziwnie się kojarzy :roll:... najważniejsze że nie zgubiłam :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:cool1: VIPy się nie świecą na zielono :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Łatwo VIPa wyczaić - jak narazie to chyba ostatnio tylko jeden się tu wypowiadał czasami :p

Posted

[quote name='Menrzuś']Łatwo VIPa wyczaić - jak narazie to chyba ostatnio tylko jeden się tu wypowiadał czasami :p[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
ja znam paru VIPów ;)...tu raczej chyba nie bywają ...

[SIZE=1]
nie wiem może jestem niesprawiedliwa ....ale czegoś tu nie rozumię ...albo ja taka tempa albo jak :roll:[/SIZE]
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/9-letni-bokser-roki-trafi-do-schroniska-pomocy-127699/index2.html#post11515160[/url]
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]ja znam paru VIPów ;)...tu raczej chyba nie bywają ...[/COLOR][/FONT][/B]

[B][SIZE=1][FONT=Arial][COLOR=red]nie wiem może jestem niesprawiedliwa ....ale czegoś tu nie rozumię ...albo ja taka tempa albo jak :roll:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=red][URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/9-letni-bokser-roki-trafi-do-schroniska-pomocy-127699/index2.html#post11515160[/URL][/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Wiem, wiem - była tylko jedna, którą ja znam

Ja też coraz mniej rozumiem.....to takie przedmiotowe traktowanie....