Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-433.gif[/IMG] Jestem....przyleciałam co sił:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]

Iv_ Szczekam na Ciebie;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-433.gif[/IMG] Jestem....przyleciałam co sił:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Iv_ Szczekam na Ciebie;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Ja to z tęsknoty wyję tutaj od dawna :razz:

Witanko :multi::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ja to z tęsknoty wyję tutaj od dawna :razz:

Witanko :multi::loveu:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Qurde a ja myślałam ze to moja pralka wiruje:evil_lol:

Witaj:loveu:

Meeenrzuuuusiuuuuu........:roll: u mnie na blogasku zostawiłam pewne zapytanie......coś mi Ala skiepściła w ustawieniach netu....poczytaj...może ty coś poradzisz:roll: pisssss:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Qurde a ja myślałam ze to moja pralka wiruje:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Witaj:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Doooobra......już okno zamykam :eviltong:
[quote]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Meeenrzuuuusiuuuuu........:roll: u mnie na blogasku zostawiłam pewne zapytanie......coś mi Ala skiepściła w ustawieniach netu....poczytaj...może ty coś poradzisz:roll: pisssss:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
leceM zobaczyć

Posted

[quote name='Menrzuś']Doooobra......już okno zamykam :eviltong:

leceM zobaczyć[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To ty miałeś okno otwarte:crazyeye: Bosszzz a szczenka Ci nie wyszła?[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:roll::evil_lol:

Dzięki:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]To ty miałeś okno otwarte:crazyeye: Bosszzz a szczenka Ci nie wyszła?[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Dzięki:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Tak słońce wali, że sobie otworzyłem
Nie wyszła - Corega dobrze trzyma :evil_lol:

Posted

[quote name='Selket']Za mną nikt nie wyje, nikt na mnie nie szczeka......... Nikt o mnie nie pamięta, nawet słówkiem się nie zapyta....:-? I tak sobie przychodzę tutaj samiutka, mimo iż nikt na mnie nie czeka........:sadCyber::sadCyber::sadCyber:[/quote]
Selketoooooowa :sweetCyb::sweetCyb:............. nareszcie :loveu:

Posted

[quote name='Selket']Za mną nikt nie wyje, nikt na mnie nie szczeka......... Nikt o mnie nie pamięta, nawet słówkiem się nie zapyta....:-? I tak sobie przychodzę tutaj samiutka, mimo iż nikt na mnie nie czeka........:sadCyber::sadCyber::sadCyber:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Goooppia:loveu:.....czekali my kiedy wreszcie przyjdziesz i poprzestawiasz posty:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[QUOTE]Tak słońce wali, że sobie otworzyłem
Nie wyszła - Corega dobrze trzyma :evil_lol:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahahahaha poka:evil_lol::cool3:

No u mnie też słonko ale -3:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Za mną nikt nie wyje, nikt na mnie nie szczeka......... Nikt o mnie nie pamięta, nawet słówkiem się nie zapyta....:-? I tak sobie przychodzę tutaj samiutka, mimo iż nikt na mnie nie czeka........:sadCyber::sadCyber::sadCyber:

Posted

Selketowa, przyszłaś:multi::multi::multi::multi:
Menrzuś, jesteś:multi::multi::multi::multi:
JAbcokowa, pojawiłaś się:multi::multi::multi::multi:
Ala, nadeszłaś:multi::multi::multi::multi:

a Iv gdzie:placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Goooppia:loveu:.....czekali my kiedy wreszcie przyjdziesz i poprzestawiasz posty:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Buhahahahahaha poka:evil_lol::cool3:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No u mnie też słonko ale -3:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Właśnie - znowu się dziewczyna spieszy :roll:

Jak pokaż? Dopiero co przylepiłem :diabloti:

to chyba lepiej niż +3 i deszcz, no nie? Więc nie marudź marudo :eviltong::p

Posted

[quote name='Menrzuś']Właśnie - znowu się dziewczyna spieszy :roll:

Jak pokaż? Dopiero co przylepiłem :diabloti:

to chyba lepiej niż +3 i deszcz, no nie? Więc nie marudź marudo :eviltong::p[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Strasznie....ona ciągle się spieszy.....SELKETKA! Zwolnij troche bo my nie nadążamy:roll:[/COLOR][/FONT][/B]
[COLOR=Green]
[FONT=Century Gothic][B]Bosszz a to już na stałe trzyma.......na zawsze:crazyeye: Jak beton?:evil_lol:

No przecież nie marudzę.....tylko mówię.....skąd ten pomysł:roll:[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Bila']Selketowa, przyszłaś:multi::multi::multi::multi:

a Iv gdzie:placz::placz::placz::placz:[/quote]
Spoko......jeszcze z pół godziny ;)

Czeeeeee Bila :multi::loveu:

I nie skacz tyle, bo fałdki zgubisz :evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']Selketowa, przyszłaś:multi::multi::multi::multi:

a Iv gdzie:placz::placz::placz::placz:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ano:diabloti: Wzięłam TZ-ta sposobem...powiedziałam mu ze coś mi w samochodzie stuka....i poszedł do garażu grzebać:diabloti::evil_lol:

Ciekawe kiedy się skapnie że nic nie stuka:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Strasznie....ona ciągle się spieszy.....SELKETKA! Zwolnij troche bo my nie nadążamy:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[COLOR=green][FONT=Century Gothic][B]Bosszz a to już na stałe trzyma.......na zawsze:crazyeye: Jak beton?:evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No przecież nie marudzę.....tylko mówię.....skąd ten pomysł:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Ach ta dzisiejsza młodzież :diabloti:

Nie no, wieczorem śrubokrętem trzeba podważyć, potem palucha włożyć i szarpnąć :eviltong:

....bo jest pięknista pogoda, a Ty oczkami tylko przewracasz :loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ach ta dzisiejsza młodzież :diabloti:

Nie no, wieczorem śrubokrętem trzeba podważyć, potem palucha włożyć i szarpnąć :eviltong:

....bo jest pięknista pogoda, a Ty oczkami tylko przewracasz :loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No my dziadki z balkonikami nie nadążamy:evil_lol:

Matko.............Piła V:evil_lol:

Ojjj tak zalotnie przewracam:roll::oops::evil_lol:;)
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Spoko......jeszcze z pół godziny ;)

Czeeeeee Bila :multi::loveu:

I nie skacz tyle, bo fałdki zgubisz :evil_lol:[/quote]

Nie bój się:evil_lol:, to mi nie grozi. Musiałabym miesiącami skakać:roll:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ano:diabloti: Wzięłam TZ-ta sposobem...powiedziałam mu ze coś mi w samochodzie stuka....i poszedł do garażu grzebać:diabloti::evil_lol:

Ciekawe kiedy się skapnie że nic nie stuka:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Ty cfffaniaro:evil_lol:. Byle TZ nie przesadził jako Adam Słodowy, bo jeszcze autko nie ruszy:razz:

Posted

[quote name='Selket']Nie wiem :niewiem: Tak jakoś samoistnie to zachodzi:oops:[/quote]

Może ty jakieś postowe bioprądy masz:roll::razz::evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']Ty cfffaniaro:evil_lol:. Byle TZ nie przesadził jako Adam Słodowy, bo jeszcze autko nie ruszy:razz:[/quote]:p:p:p

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Eeeee spoko...........Un jest bardzo uważny....czasem aż za bardzo:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No my dziadki z balkonikami nie nadążamy:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Matko.............Piła V:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ojjj tak zalotnie przewracam:roll::oops::evil_lol:;)[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Jakimi balkonikami? :crazyeye:

przy piciu to nie przeszkadza :evil_lol:

oj ti, ti...... :razz:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ano:diabloti: Wzięłam TZ-ta sposobem...powiedziałam mu ze coś mi w samochodzie stuka....i poszedł do garażu grzebać:diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ciekawe kiedy się skapnie że nic nie stuka:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Twoja jeNdzowatość przechodzi wszystko :evil_lol: