Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']Ja tam widzę tylko parę oczu i pełno piegów :roll:......chyba cUś ze mną jest nie ten teges:placz:

:evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahahahahahahahahaha rewelka:roflt::roflt::roflt:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Biedne dziewcze....a ktoż Ci taki goopot naopowiadał.....prawdziwa najjaśniejsza GWIAZDA jest tylko jedna i to jestem[/B][/COLOR][/FONT]
[SIZE=7][FONT=Comic Sans MS][COLOR=red]JA![/COLOR][/FONT][/SIZE]:diabloti:

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A oto dowód[/B][/COLOR][/FONT]
[IMG]http://sswdob.republika.pl/grafiki/ocet020913b.jpg[/IMG][/quote]

Phi:roll: Sama doszłam do jakież konstuktywnego wniosku, ze to[SIZE=5][COLOR=lime] [B][I][U][FONT=Comic Sans MS]JA jestem tą GWIAZDĄ NAJ, NAJ[/FONT][/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE]:loveu:

A swoją drogą cóż to za syfek Ci się przykleił z lewego boku????:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

I skoro chcesz się licytować to moja droga to JA błyszczę najlepiej a Tylko ćmisz obok mnie:diabloti::diabloti::diabloti:

[IMG]http://www.racjonalista.pl/img/news/271205choinkastars2.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Selket']Nas wczoraj trafił:roll: Ale powiem Ci, że jak myślę o kwiatkach czy cukierkach to niestety, ale kojarzą mi się tak jak Tobie z NIĄ:roll: Szkoda takich dobrych cukierków i kwiatków, no ale........[/quote]

Ale te pomysły skąd:shake::shake::shake:, kuna ja bym rok myślała i bym czegoś takiego nie wymyśliła:angryy:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Dobra kochani muszę uciekać:roll: Już czas i pora na telesfora:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]karolka weź ty sie policytuj z Iv:razz::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]PAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ptasiorki:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Pa Menrzusiu:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Czymnij się cieeeeepłoooooooo:multi::loveu:

Posted

[quote name='Iv_']Witam z samego rana szczebiocące Cioteczki i Wujaszka :loveu:

:roll:[/quote]

Cześć, wreszcie jesteś:multi::multi::multi::loveu::loveu::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Buhahahahahahahahahahaha rewelka:roflt::roflt::roflt:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Ale trzeba przyznać, że w tym jednym oku to ma błysk :razz::multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']Widzę że już czytałaś. I po co Ci to było? Ja mam luzik :multi:[/quote]

To ubieraj podkolanówki:cool3::cool3:. A Appelka getry:cool3::cool3:

Posted

[quote name='Bila']Ale te pomysły skąd:shake::shake::shake:, kuna ja bym rok myślała i bym czegoś takiego nie wymyśliła:angryy:[/quote]
Widać jesteśmy myślącymi inaczej - witaj w klubie :evil_lol::multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale trzeba przyznać, że w tym jednym oku to ma błysk :razz::multi:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bo łypie na mnie:diabloti:

Paaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Bo łypie na mnie:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Paaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
A ja myślałem, że na mnie.....no cóż - jakoś to przeżyję :-(

Paaaaaaaaa :multi::loveu:

Posted

[quote name='jbk']Cześć gwiazdy, gwiazdki i gwiazdeczki, i cześć barchanowy Menrzusiu ;)[/quote]
Witankooooo :multi::loveu:

Podobają Ci się te barchanki.....co? :razz::evil_lol:
Zazdrość zżera, no nie? :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Aaaa tam - jeszcze się zniewolisz i rzucając na mnie nałęczkę krzykniesz: "Mój ci on....mój" :diabloti:[/quote]

Kuna, a skąd ja ci nałeczkę wezmę:???::???:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ojjjj Selketko Selketko.............bidulina:glaszcze: Juz siebie na zdjęciach nie poznaje....to nie syfek....to mój giermuś......czyli TY Koffana:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A tak poza tym to co mi tu jakieś brudne okna focisz:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
A no tak :splat: Przeca to JA, robię Ci krecią robotę i odbieram Ci blask, który na mnie jaśnieje bardzie:diabloti:
To jest odbicie mego gwiazdorstwa:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ja tam widzę tylko parę oczu i pełno piegów :roll:......chyba cUś ze mną jest nie ten teges:placz:

Co??????????????????????? :obrazic: :obrazic: :obrazic:

Posted

[quote name='Bila']No jak se cykniesz fotę w podkolanówach, to będę zniewolona

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
Mam tylko jedną kartę do aparatu - co będzie jak tego nie przetrzyma? :shake:

Śmigam na spacerki :hand::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']no to doopa z tego zniewolenia :placz:

No jak se cykniesz fotę w podkolanówach, to będę zniewolona

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: