Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iv_']:loveu: kocham makowiec, taki tradycyjny w strucli domowej :multi: miałam 3 sztuki :roll: teraz mam mniej :shake:

a na bigosik zapraszam do mnie :multi: ugotowałam olbrzymi gar :evil_lol: i jest mniamniuśny :razz:[/quote]

Ja też uwielbiam makowiec:loveu:, no mam taki pyszny, że się nie mogę powstrzymać:lol:. Bigosik Iv na pewno masz mniamniuśny, ale jak ja dołożę do tego, co już w siebie wrzuciłam, jeszcze bigosik, to normalnie nie wyjdę z chaty, bo biodrami w drzwiach utknę:roll:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bila']Ja czerwuniastą:cool3: i szlafroczek tez w tym kolorze, zdobyczny, spod choinki:multi:[/quote]
zdobyczny? :crazyeye: to musiałaś ciężką walkę stoczyć pod tą choinką :diabloti: :multi: :evil_lol:

jakoś nie widze Menrzusia w czerwonej piżamce :roll:
ale Ty Bilusia na pewno wyglądasz w takiej twarzowo :cool1: :lol:

Posted

[quote name='Bila']Ja na początku, jak pękał, to leciałam kupić następny, potem, jak coraz bardziej finansowo rzęziłam:angryy:, bo to duże kołnierze trzeba było kupować, to się wkurzyłam zakupiłam plaster i zlepiałam, i te się najdłużej trzymały[/quote]
Ale ten kołnierz to już ledwo dycha, nawet z plastrami....chyba ze 2 kupię :roll:

Posted

[quote name='Iv_']ja nie myślę, ja wiem :roll: widziałam już to i owo w necie :cool3: tych gołych w kamerce np :p[/quote]
Ale macie tematy :eviltong:....świntuchy normalnie :evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']U mnie w zastraszającym tempie:angryy: znika makowiec:angryy:, a na jutro mam zraziki:roll:[/quote]
:loveu: kocham makowiec, taki tradycyjny w strucli domowej :multi: miałam 3 sztuki :roll: teraz mam mniej :shake:

a na bigosik zapraszam do mnie :multi: ugotowałam olbrzymi gar :evil_lol: i jest mniamniuśny :razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ja bym tą lodówkę łańcuchem opasał :diabloti:....ale tam jeszcze tyyyyle dobroci :roll:[/quote]

Mój Bilbo wykończony, te zapachy, nieustający ślinotok, ciągle coś żuję, a on patrzy takim błagalnym wzrokiem. Chyba też lodówę potraktuję łańcuchem:evil_lol:

Posted

[quote name='Iv_']to pohamuj swoją wyobraźnię :eviltong: żeby zbyt daleko nie wybiegła :evil_lol:

no oddycham :roll: miarowo, spokojnie, płytko :roll: i mam postanowienie, że jutro nic nie jem już :placz:
ale zobaczymy co jutro powiem jak otworzę lodówkę :diabloti:[/quote]
Ja bym tą lodówkę łańcuchem opasał :diabloti:....ale tam jeszcze tyyyyle dobroci :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ja mam taką w nie różowe słonie :shake:[/quote]
:mdleje: boszsszsz nie ma takiej piżamki :placz: nigdzie :placz:
przetrząsnęłam cały net :mad: i znajomych też prosiłam, że gdy spotkają taką to ja poprosze za każde pieniądze :cool1: :evil_lol:

Posted

[quote name='Iv_']zdobyczny? :crazyeye: to musiałaś ciężką walkę stoczyć pod tą choinką :diabloti: :multi: :evil_lol:

jakoś nie widze Menrzusia w czerwonej piżamce :roll:
ale Ty Bilusia na pewno wyglądasz w takiej twarzowo :cool1: :lol:[/quote]
Zdecydowanie czerwień do mnie nie pasuje......w Bili zdecydowanie lepiej bedzie ;)

Posted

[quote name='Iv_']:cool3: przesadzasz :eviltong:, albo masz drzwi za wąskie :roll: jakiś niestandart chyba :razz:

:diabloti:[/quote]

Standardowe, niestety:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Bila']Wiesz różnie mówią o połączeniach fioletu z czerwienią, ale mnie się podoba ten szlafroczek i jaki cieplutki i powiem Wam, że jeszcze dostałam konweniujący fioletowy golfik:lol::cool3:[/quote]
poka :razz: wklej fotke jak sie konweniujesz :evil_lol:

Posted

[quote name='Iv_']:mdleje: boszsszsz nie ma takiej piżamki :placz: nigdzie :placz:
przetrząsnęłam cały net :mad: i znajomych też prosiłam, że gdy spotkają taką to ja poprosze za każde pieniądze :cool1: :evil_lol:[/quote]
Wiedziałem, że na Tobie można polegać :loveu:
To tylko takie dziecięce, niespełnione marzenia

Posted

[quote name='Bila']Ja też uwielbiam makowiec:loveu:, no mam taki pyszny, że się nie mogę powstrzymać:lol:. Bigosik Iv na pewno masz mniamniuśny, ale jak ja dołożę do tego, co już w siebie wrzuciłam, jeszcze bigosik, to normalnie nie wyjdę z chaty, bo biodrami w drzwiach utknę:roll:[/quote]
:cool3: przesadzasz :eviltong:, albo masz drzwi za wąskie :roll: jakiś niestandart chyba :razz:

:diabloti:

Posted

[quote name='Bila']Ja też uwielbiam makowiec:loveu:, no mam taki pyszny, że się nie mogę powstrzymać:lol:. Bigosik Iv na pewno masz mniamniuśny, ale jak ja dołożę do tego, co już w siebie wrzuciłam, jeszcze bigosik, to normalnie nie wyjdę z chaty, bo biodrami w drzwiach utknę:roll:[/quote]
Olejem sie nasmaruje i sie przepchnie....spoko ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']Tylko bez jakiś niecenzuralnych póz :diabloti:[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Nie będzie fotek, bo ni mom aparatu:lol::multi::evil_lol:.
A poza tym nie chce mi się do foty robić na fioletowe bóstwo:evil_lol::mdrmed:, a tak byście się wystraszyli, bo ja dzisiaj jakas taka nie do pokazania w towarzystwie:roll:

Posted

[quote name='Iv_']w telefonie też nie? :hmmmm: teraz każdy tel. ma aparat :eviltong:

:diabloti:[/quote]

Telefon mam,ale kabelka do zgrania fot ni mom:multi::multi::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Wiedziałem, że na Tobie można polegać :loveu:
To tylko takie dziecięce, niespełnione marzenia[/quote]
:glaszcze: marzenia czasem się spełniają, a ja jestem wytwała jak się zaprę :p :razz:

Posted

[quote name='Bila']Mój Bilbo wykończony, te zapachy, nieustający ślinotok, ciągle coś żuję, a on patrzy takim błagalnym wzrokiem. Chyba też lodówę potraktuję łańcuchem:evil_lol:[/quote]
I kluczyk od kłódki za okno :evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']Ni mom aparatu:multi::multi::multi::multi::evil_lol:[/quote]
w telefonie też nie? :hmmmm: teraz każdy tel. ma aparat :eviltong:

:diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']przesadzasz :eviltong: ja jestem większa od Ciebie i wszędzie się mieszczę :evil_lol: [SIZE=1](jeszcze)[/SIZE] :roll:[/quote]

Oj, nie wiem, to Biba zdjęcia stare i ja na nich też wagowo przeterminowana:shake: