halbina Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 no co... sam zaćząłeś wyzywać mnie od... :angryy: leperzysta... :eviltong: giertychista :eviltong: abewuwiec :eviltong: Quote
Imbirka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 halbina napisał(a):pijanistka! :evil_lol: :roflt::roflt::roflt:dobre :happy1: Danusia12 napisał(a):boszszsz......:evil_lol: no coooo? gości miałam:cool3: Quote
Menrzuś Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Dzisiaj Imbirka ma urodzinki Wystrzału.....marzeń Szumu w głowie......myśli słodkości......w ustach radości......w oczach :evil_lol: Wszystkiego Dobrego )* Quote
Menrzuś Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='halbina']no co... sam zaćząłeś wyzywać mnie od... :angryy: leperzysta... :eviltong: giertychista :eviltong: abewuwiec :eviltong: Peace plizzzzzzz Quote
Imbirka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 WOW... MENRZUSIU, WIELKIE DZIĘKI :buzi: Quote
Menrzuś Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Aaaaaa....no wiesz.....yyyyyyyy.....noooooooo :oops: Quote
Menrzuś Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Że też ta emotka musi byc różowa :diabloti: Quote
Imbirka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Danusia12 napisał(a):Aaaaaa....no wiesz.....yyyyyyyy.....noooooooo :oops: dobra, dobra... myślałby kto, że taki wstydliwy jesteś:cool3::eviltong: Quote
halbina Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Choć nie mogę Cię dziś uścisnąć osobiście, wyznam tu wszystko jasno i kwieciście. Gdy znajomi i rodzina będą tłoczyć się z kwiatami, ja połączę się z Tobą tymi oto życzeniami: niech się spełni, co wyśnione, niech nastanie spokój ducha. Miej przez lata niezliczone, uśmiech od ucha do ucha. 100 lat! 100 lat!, czyli to będzie 200 lat... niech żyje, żyje naaaaam! Niech żyje naaaaam!!! Wszystkiego wymarzonego! Quote
Imbirka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='Danusia12']Że też ta emotka musi byc różowa :diabloti: RÓŻOWY KOLOR JEST ŚLICZNY:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Menrzuś Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Imbirka napisał(a):dobra, dobra... myślałby kto, że taki wstydliwy jesteś:cool3::eviltong: No przecież jestem :oops::razz: Quote
Imbirka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='halbina']Choć nie mogę Cię dziś uścisnąć osobiście, wyznam tu wszystko jasno i kwieciście. Gdy znajomi i rodzina będą tłoczyć się z kwiatami, ja połączę się z Tobą tymi oto życzeniami: niech się spełni, co wyśnione, niech nastanie spokój ducha. Miej przez lata niezliczone, uśmiech od ucha do ucha. 100 lat! 100 lat!, czyli to będzie 200 lat... niech żyje, żyje naaaaam! Niech żyje naaaaam!!! Wszystkiego wymarzonego! Halbinko, dziękuję bardzo:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Bodziulka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Danusia12 napisał(a):Czy Ty mi sugerujesz, że ja .....Bodziulka.....na odległość ????? :crazyeye: :razz::cool3::evil_lol: Quote
Imbirka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Danusia12 napisał(a):No przecież jestem :oops::razz: jakoś do tej pory tego nie zauważyłam:cool3: Quote
Menrzuś Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Bodziulka napisał(a)::razz::cool3::evil_lol: Cicho!!!! :razz::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Imbirka napisał(a):jakoś do tej pory tego nie zauważyłam:cool3: Okurary se zmień :evil_lol: Quote
halbina Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Trudno znaleźć fotkę z "Argonkiem", ale znalazłam... :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Wszelkie prawa zastrzeżone :mad::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Solenizantka chyba nam padła z wrażenia :evil_lol::diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 halbina napisał(a):Trudno znaleźć fotkę z "Argonkiem", ale znalazłam... :evil_lol: To jest IMBIR przecież :eviltong: Quote
Imbirka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Dzięki dziewczyny:multi::multi::multi::multi::multi: hehe, imprezke robimy u Menrzusia? Quote
Menrzuś Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Imprezki poza domem są najlepsze :p I czemu tylko dziewczynom dziękujesz? :placz::placz::placz: Quote
halbina Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Danusia12 napisał(a):To jest IMBIR przecież :eviltong: no... Inka to na pewno nie jest :eviltong: Quote
Recommended Posts