Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie wiem dlaczego nie było widać zdjęć Artu - ja je widzę, nawet nie będąc zalogowanym na stronie., mimo to dodałam jeszcze raz, mam nadzieję, że teraz będzie już ok.

Czy nowa sunia i psi staruszek mają imiona?

A Ashley mi jakoś umknęła...w jakim ona jest wieku? 

Posted
50 minut temu, słodkokwaśna napisał:

Nie mogłam wejść na Artu i jeden pan też...

A co do Ashley to ma ok roku.

Nowa sunia Delfa i dziadzio Veniu.

Dziwne...a teraz możesz ? Dodałam zdjęcia jeszcze raz i raz jeszcze zalinkowalam...mi wchodzi :( 

to jutro dodam w pełni Delfe i Venia - dziś trafili na stronę bez swoich podstron. Ale jutro przed południem będą już w pełni na stronie :)

mlody śpi...też idę spać, ostatnio mamy ciężkie noce i wczesne wstawanie, chyba Janek wie, że mama wraca od 15 lipca do pracy i trza ją na to przygotować ^^ ten czas strasznie ucieka 

Posted

Adopcji niet:(

Dziadziu Veniu już czuje się dobrze i nawet odmłodniał:) został nawet zaszczepiony, ale najważniejsze łapka jest na chodzie!!!!:)

U Delfy guz, to może być duża przepuklina...wet sprawdzi ją przed sterylką. Zaczęła jeść:)

Nowe piesy:)

Urocza prawie onka ok 3 miesięczna, bardzo kochana, ale lekko strachliwa. Jeszcze chudzina, nawet po kilku dniach przekarmiania.Imię Arna!

Obok niej sunia Antolka ok 7-8 miesięczna, słodka i wesoła.

I jeszcze Lutek ok roczny, też do schrupania.

Same piękniochy!

IMG_5313 (800x533).jpg

IMG_5319 (800x533).jpg

IMG_5320 (800x658).jpg

IMG_5322 (800x533).jpg

IMG_5327 (800x533).jpg

Posted

Ojej zakochałam się w tej owczarce ...a tu brak miejsca :( no ale ślicznotka szybko znajdzie dom ;) Antolka i Lutek też super :)

my w trakcie remontu...z małym dzieckiem to idzie jak po gruzie...ale do końca tygodnia może skończymy.

Ale psiaki jutro wylądują na stronie :) postaram się jakoś rano już je dodać, najpóźniej wczesnym popołudniem. 

dobrze że Dafne i Veni już się "zadomowili" teraz tylko fajnie jakby znalazł się dom :( 

Posted

Edytko dziś przepiękne zdjęcia przepięknych panien wylądują na stronie. Wczoraj nie dałam rady dokopać się do laptopa....niech ten remont się skończy ^°

Dafne jest piękna...na zdjęciach przynajmniej taka dostojna, spokojna, stateczna panna.

Posted
1 godzinę temu, słodkokwaśna napisał:

Delfa Marzenko..:)i rzeczywiście taka jest.

oczywiście, że Delfa...gdzie mam głowę :D pisałam z komórki i mi tak wyszło....zaraz będą zdjęcia na stronie :)