Lorien:) Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Estera napisał(a):;) Powiedz mi tylko czy nie zapomniałam w podpisie o żadnym psiaku? Wypisałam wszystkie, które mają wątki? Nie, nie zapomnialas sa wszystkie!:lol: :loveu:Dziękuję Ci bardzo!:loveu: Quote
Estera Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Lorien:) napisał(a):Nie, nie zapomnialas sa wszystkie!:lol: :loveu:Dziękuję Ci bardzo!:loveu: uffff...kamień z serca :lol: Ale byłby wstyd :evil_lol: Przestań mi ciotka dziękować. Bo się obrażę :evil_lol: :loveu: Quote
Lorien:) Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 :buzi::modla::laugh2_2: Dziękuję Ci lupe za te bannery! są śliczne!:) Quote
Lorien:) Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Jak zapewne wszyscy wiemy, co dzisiaj za święto!:cool3: Specjalnie dla Gajuni tulipanek z okazji Dnia Kobiet! (co prawda Gaja to pies, ale płci żeńskiej, więc ładny gest nie zaszkodzi):loveu::lol: Wszystkiego najlepszego również dla wszyskich Pań!;) Quote
Estera Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 czy Gaja ma gdzieś ogłoszenia? (Ale ze mnie leniwiec.... ) Quote
Lorien:) Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Estera --> Ty leniwiec??:crazyeye: To prędzej ja... od początku wątku nie kiwnęłam palcem żeby zrobić Gajce ogłoszenia... Nie, na razie nie była wystawiana nigdzie... Quote
Estera Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Lorien- oj Ty na pewno leniwcem nie jesteś. Co tydzień jesteś w schronisku i się psiakami zajmujesz. A ja? ehhh Gaja w internecie: http://www.eoferty.com.pl/id30314.html http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=10832 http://www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?rid=1&aid=476429&cid=161 może jej się poszczęści w końcu? Quote
wobie Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Gajuniu ale z Ciebie ... słodziudka psinka !!! hopsaj na pierwsza stronkę!!! Quote
Lorien:) Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Gaja przeniesiona na wybieg przy budach. Jest taka smutna... Wciąż tylko siedzi i patrzy gdzieś w dal i nie ma pojęcia co ma z sobą zrobić.. To wywnioskowałam przy mojej ostatniej wizycie w schronisku:-( Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 "EEeeee... ciotka, ale tak często to nie podnoś :cool3: Gdzieś w jakimś wątku była prośba aby podnośić raz na dzeiń, bo później oprócz "hopek" Nic w wątku znaleźć nie mozna ;-)" A gdzie to jest napisane ???????????????????? Sunia biedulka jest- a jak zachowuje sie do innych zwierzat???? Quote
Estera Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Ania+Milva i Ulver napisał(a):"EEeeee... ciotka, ale tak często to nie podnoś :cool3: Gdzieś w jakimś wątku była prośba aby podnośić raz na dzeiń, bo później oprócz "hopek" Nic w wątku znaleźć nie mozna ;-)" A gdzie to jest napisane ???????????????????? Gdzieś kiedyś czytałam na administracji. Teraz jest sonda czy hopać, czy nie. Wiem, ze moderatorzy hopania bardzo nie lubią :cool3: Quote
lupe Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='lupe'] to ja przypomne, ze Gaja autografy rozdaje...prosze brac kto ma miejsce w podpisie !!!!:razz: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Myślałam,ze juz jest cos postanowoine...tak dyskusja sie toczy, ale nic nie wynika nowego:) Zawsze mozna swój hop wykasować i watek bedzie czytelny:) Podnoszę śliczną suńkę!!!!Ma piękne imię!!!!!!!!!! Quote
Lorien:) Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Gaja ogolnie w boksie nie wykazuje agresji do innych psów, praktycznie je ignoruje. Quote
Estera Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Myślałam,ze juz jest cos postanowoine...tak dyskusja sie toczy, ale nic nie wynika nowego:) Zawsze mozna swój hop wykasować i watek bedzie czytelny:) dokładnie dyskusja trwa,nic nowego nie wiemy. modzi są na nie, userzy aby hopki były dozwolone :lol: Ja osobiście raz na jakiś czas przeglądam swoje posty i "hopki" usuwam ;) Quote
agnieszka30 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 A co tam hopki!!! Ależ ona kochana:loveu: :loveu: :loveu: Jak prosi pięknie!!! Wcale nie rasowiec, a jaka przekochana, nie sądziłam że zakocham się w takim psie...myślałam że mnie inne typy inspirują. Quote
Lorien:) Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 to się bardzo cieszymy, że Gaja oczarowała kolejną osobę:cool3::lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Gaja na pierwszej stronie szukamy domku:) Quote
Estera Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Gajuniu kochana, może po świętach ktoś Cię w końcu pokocha? Quote
Lorien:) Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 A Gajunia wciąż na wybiegu przy budzie. Jest smutna i nawet już nie podchodzi do siatki jak się ją woła:-( Quote
wobie Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 :-( biedulka Gajunia!! nie poddawaj się!! nie daj się!!! GAJUNIU!! Quote
Lorien:) Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Gaja miała dwa dni temu szanse na domek, bo panie nie były że tak powiem "wybredne", zależało im na sympatycznym psiaku, warunki z tego co słychać dobre by miała, ale gdy po nią poszłam żeby panią pokazać to Gaja schowała się gdzieś w budzie i nie chciała sie pokazac:angryy::angryy::angryy:!!:-(:-(:-( No i szansa przepadła, inny piesek za to poszedł... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 :(:(Szkoda,ze tak wyszło......Gaja już tyle czasu w schronie-pewnie w pewien sposób uważa go za dom...skąd ma wiedzieć ,że za jego murami może ją czekać ciepły i kochający domek...... Quote
Recommended Posts