stonka1125 Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 [quote name='rita60'] Jak tu słodko wygląda...szkoda,że nie zgadza się z innymi psiakami...ale to już taki charakter...oj Basiku...[/QUOTE] Bo on jest słodki, wariat ale słodki :) Jak rano się widzimy to szaleje jak wariat i nawet nakrzyczeć na niego nie mozna tak się cieszy, od razu robi siad i czeka na coś smacznego. Myslałam żeby mu kupić kong i wtykać smaczki, trochę by mu zeszło na dziamaniu ale się boję, ze będzie miała taka misje jak na kość wędzona i nikogo do kibla nie wpuści :/ Może jakiś sznurki, szarpaki, tego nie da sie tak szybko zniszczyć, bo gumowe zabawki zmarnuje w sekundzie, gumowe to tylko na dwór do rzucania raczej. Quote
rita60 Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 No, z tym niewpuszczeniem to kibelka,mogłoby być niefajnie:evil_lol:;) Quote
piechcia15 Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 to będą robić do wiaderka:D:) nie no żarty na bok:) jeśli uważasz ze z kongiem będzie tak samo jak z kością to kupmy mu sznur. Masz tam gdzieś pod ręką taki sklep czy trzeba kupić w internecie? tylko trzeba będzie sprawdzać mu uzębienie co jakiś czas:) bo ja mam takie doświadczenie ze sznurami ze te strzępki wchodzą psom między zęby i przeszkadzają:) Quote
piescofajnyjest Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 melduje sie u Basika po przerwie.... Basiku, ale z ciebie hultaj!!!! Quote
Akrum Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 pytałam jeszcze w hoteliku uMilki, ale niestety póki co wszystkie kojce zajęte, a po drugie Ewa napisała, że u niej psiaki mają wiecznie ze sobą kontakt wzrokowy i wszystkie mieszkają w kojcach zewnętrznych, więc mógłby być nieszczęśliwy i wiecznie zły. Kurcze, już nie wiem gdzie pytać... wszystkie DT zapsione, wszędzie gdzie pytałam, nikt nie ma możliwości wzięcia Basika tak, by go izolować. Jedyne rozwiązania - musimy się sprężyć i ogłaszać, ogłaszać i ogłaszać, na różne województwa, może w końcu ktoś wypatrzy chłopaka? Quote
storozak Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Dziewczynki ja ruszam na urlop - pierwszy od kilku lat... Mam nadzieję, że Basio znajdzie w tym czasie dom, ale gdyby jednak nie to wykupię kolejną porcję ogłoszeń. Dbajcie o Basia!! Quote
rita60 Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Odpoczywaj cioteczko,bedziemy dbać o terierka. Quote
piescofajnyjest Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 oczywiscie, ze bedziemy!!! milego urlopu;) Quote
piechcia15 Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 zaglądam do Basia:( cisza w telefonie jest strasznie smutna:( teraz w niedzielę mamy akcję promocyjną schronisko i adopcje. Basik wisi w galerii zdjęć na pierwszym miejscu. Quote
piescofajnyjest Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 zeby tylko ktos sie zakochal!!!! tak jak my..... Quote
Akrum Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 oj Basik, Basik... coś się zasiedziałeś i odzewu z ogłoszeń brak... Quote
rita60 Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Witaj Basiku,rzeczywiście zasiedziałeś się troszkę,no ale to nie twoja wina,że nie ma chętnych na takiego fajnego terierka... Quote
docha Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 deklaracja 10 zł za wrzesień przelana. Quote
Agula99 Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Oj z tymi terierkami to problem wszędzie...:shake: Quote
piescofajnyjest Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 ze wszystkimi problem ostatnio...:( Quote
rita60 Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 [quote name='Agula99']Oj z tymi terierkami to problem wszędzie...:shake:[/QUOTE] Właśnie nie wiem dlaczego,może ludzie boją się ich żywotności i temperamentu... Quote
piescofajnyjest Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 lepiej sie nie zastanawiac nad ludzmi i ich obawami....bo to jest studnia bez dna;) Quote
piechcia15 Posted September 13, 2012 Author Posted September 13, 2012 czy macie pomysł gdzie jeszcze można by przenieść Basika?:( Quote
Akrum Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 a pisałyście do michelle04 [COLOR=#000000]pod Dzierżoniowem. Hotelik domowy, cena przystępna, kilka zgodnie żyjących psów w miarę blisko, ogród, super dobre podejście do zwierzaków itd[/COLOR] w/w info mam z innego wątku. sama tam nie byłam i psiaka też nigdy nie miałam. Info o niej można zasięgnąć u [COLOR=#000000]Giselle04 oraz iwstar58[/COLOR] Quote
rita60 Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Jestem Basiku...szkoda,że brak mi pomysłu gdzie cię umieścić:roll: Quote
piescofajnyjest Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 ja polecam Michelle, choc tez psiaka tam nie mialam, ale kibicuje staruszkowi Bastusiowi z hoteliku i kibicowalam Lali i Kukisiowi-zostali adoptowani:))) Quote
piechcia15 Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 jutro postaram się do niej napisać, naświetlić Basikową sytuację. Dziś już nie mam siły i litery mi się mylą :) Quote
stonka1125 Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Basik trochę czasu codziennie spędza w swoim "miejscu dziennego pobytu" :) W sumie jest zadowolony ale wyraźnie daje znac jak chce wracać do domu. Jest to o tyle wygodne że moge sobie spokojnie posprzatać i nawet wypuścic inne psy w tym czasie. No czyli u Basika bez większych zmian. Quote
piechcia15 Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 czyli w tym kojcu który był kiedyś dla niego a zajęły go inne psy? dobrze, że stopniowo poznaje to miejsce:) Jutro mamy ta psią imprezę, na której zbierzemy mnóstwo kasiurki:) więc kupimy mu dużo gryzaków i zabawek więc będzie miał zajęcie:) Quote
rita60 Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Witaj mały...mam nadzieję,że jesteś grzeczny i nie demolujesz już cioci łazienki... Quote
Recommended Posts