Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to ja Monia wyślę to na maila Karolinie, dzięki Karola i Monia za tekst, jest lepszy od mojego.

ja mam dla Czili 200 zł ale trzymam na sterylkę, jeszcze dozbieram z innej zbiórki szkolnej i ciachniemy dziewczynę

• Replies 451
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gonia dostala z bazarku od Zosi123 31 zl, ode mnie za dwa m-ce 40 zl, inne wplaty spisze w piatek
w tym tyg placimy za fakture za hotel

jeszcze nikt nie dzwoni po Gonie, mam nadzieje ze niebawem ktos zadzwoni :)

Posted

Gonia dostała od Słomki22 20 zł, dziękujemy
ja spisu wpłat nie zrobiłam, ale w pn bedę w biurze, dowiem się tez czy faktura została zapłacona

dzwoniłam do hoteliku, sunia zachowuje się dobrze, w kojcu nadal się kręci, ale poza już właściwie nie. W kojcu nadal się załatwia, zupełnie nie wie że to na spacerach trzeba robić.
Nauczyła się siad, podaj łapę, waruj. Już dobrze chodzi na smyczy, nie okręca się, idzie po jednej stronie. Ponieważ poczuła się kochana to zaczęła bronić domu :cool3: troszkę powarkiwała na pracowników remontowych. Gonia jest zakochana we właścicielce hoteliku :) Poza tym jest grzeczna, miła, przytulaśna.
Niestety pomimo zwiększonej porcji jedzenia, nie przytyła za wiele. Tabletki na robaki zostały jej podane.
Ustaliłam z Adelą że jeszcze przed świętami zrobimy jej badania krwi i kału i zobaczymy ci jak, jak będzie dobrze to po świętach sterylizujemy (na sterylkę kasę mam uzbieraną z pewnej zbiórki)

Posted

z mojego bazarku bedzie 65 zl na Gonie,
Kurcze, ciekawe jak ona zachowywalaby sie w domu/mieszkaniu.Czy by sie tez zalatwiala, w hoteliku nie ma mozliwosci uczenia czystsci a szkoda, bo to duzy plus przy adopcji.

Posted

Marta jako, że Czar jest już spłacony to mogę 10pln zadeklarować od stycznia na Gonię/Czilę
Poki co tylko tyle, jak znajde chwile czasu /co nie jest latwe :(/ to pogrzebię za czymś na bazarek

Posted

z bazarami chyba juz nie ma co zaczynac. kazdy sie splucze na swieta, po swietach nie beda nic kupowac chyba.
ew zrobic teraz jakis szybkosciowy na 2-3 dni,zeby poszlo jako prezenty na swieta.
ja tak dedukuje, bo tez mysle o bazarach roznych.

Posted

słuchajcie
Gonia nadal chuda. Trzeba zrobić badanie kału i krwi i sterylizację. Cena sterylizacji uzależniona jest od tego czy chcemy na fakturę to (wtedy wpłacalibyśmy na konto TOZ) czy bez faktury (na czyjeś prywatne a potem przelejemy do weta). Cena z fakturą: 300 zł, a bez 200 zł. Co i jak robimy?

Posted

dziewczyny napiszcie co myślicie bo bez wpłat na prywatne konto nie uzbieramy kasy na sterylkę (w wersji bez faktury)
ja mogę podać swoje konto
potrzeba nam 200 zł na sterylkę + chyba 50 zł za badania

Posted

lepiej bez faktury, bo stowka piechota nie chodzi. ale bez faktury nie dostaniecie dofinansowania ze sterylkowej skarbonki, itp. dowiedzcie sie najpierw, czy jest szansa w sterylkowej, albo kundelkowej, albo jakiejs innej skarpecie.
jest tez cos z 4 lapami, czy bracmi mniejszymi ,czy cos. oni tez dokladaja do sterylek.
jesli dolozy ktos 50proc to z 300zl musicie znalezc na dogo 150zl. jesli nie doplaca to musicie znalezc 200zl. 50zl roznicy.

Posted

a nie wiem właśnie, chyba zrobimy tę sterylkę na fakturę, eh
po Sylwestrze zadzwonię do hoteliku i dowiem się co i jak, miała mieć w tym tyg sunia robione badania krwi i kału