xmartix Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 to ja Monia wyślę to na maila Karolinie, dzięki Karola i Monia za tekst, jest lepszy od mojego. ja mam dla Czili 200 zł ale trzymam na sterylkę, jeszcze dozbieram z innej zbiórki szkolnej i ciachniemy dziewczynę Quote
karolina175 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Narazie zrobilam suni ogloszenia na 20 portalach... Niestety dzisiaj juz nie mam sily na dodanie na wszystkie portale;) Jutro ciag dalszy, jak bedzie juz na wszystkich to wkleje na watek :) Quote
xmartix Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 Gonia dostala z bazarku od Zosi123 31 zl, ode mnie za dwa m-ce 40 zl, inne wplaty spisze w piatek w tym tyg placimy za fakture za hotel jeszcze nikt nie dzwoni po Gonie, mam nadzieje ze niebawem ktos zadzwoni :) Quote
xmartix Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 nie zapominajcie o suni na razie nikt nie dzwoni Quote
maja602 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Okres przedświąteczny i pewnie dlatego. Quote
kora78 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 kurka, do mnie dotad ludzie dzwonia o labkowata suke, ktora juz w ds. mimo bliskosci swiat. az dziwne, bo rok temu w grudniu byla padaka totalna. Quote
xmartix Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Kora odsyłaj do naszych dziewczyn co pomagają w schronie, u nas jest wiele labkowatych Quote
kora78 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 u mnie jest nowa labkowata jedna, wiec cos moze dla niej sie znajdzie :) jakby nie to posle do Was. a kto tam od takich suk jest? Quote
xmartix Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 Gonia dostała od Słomki22 20 zł, dziękujemy ja spisu wpłat nie zrobiłam, ale w pn bedę w biurze, dowiem się tez czy faktura została zapłacona dzwoniłam do hoteliku, sunia zachowuje się dobrze, w kojcu nadal się kręci, ale poza już właściwie nie. W kojcu nadal się załatwia, zupełnie nie wie że to na spacerach trzeba robić. Nauczyła się siad, podaj łapę, waruj. Już dobrze chodzi na smyczy, nie okręca się, idzie po jednej stronie. Ponieważ poczuła się kochana to zaczęła bronić domu :cool3: troszkę powarkiwała na pracowników remontowych. Gonia jest zakochana we właścicielce hoteliku :) Poza tym jest grzeczna, miła, przytulaśna. Niestety pomimo zwiększonej porcji jedzenia, nie przytyła za wiele. Tabletki na robaki zostały jej podane. Ustaliłam z Adelą że jeszcze przed świętami zrobimy jej badania krwi i kału i zobaczymy ci jak, jak będzie dobrze to po świętach sterylizujemy (na sterylkę kasę mam uzbieraną z pewnej zbiórki) Quote
monika083 Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 z mojego bazarku bedzie 65 zl na Gonie, Kurcze, ciekawe jak ona zachowywalaby sie w domu/mieszkaniu.Czy by sie tez zalatwiala, w hoteliku nie ma mozliwosci uczenia czystsci a szkoda, bo to duzy plus przy adopcji. Quote
xmartix Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 tak, załatwiała się jak była w mieszkaniu u tych znajomych Adeli, do tego wyła. dzięki za bazar Quote
Slomka22 Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Marta jako, że Czar jest już spłacony to mogę 10pln zadeklarować od stycznia na Gonię/Czilę Poki co tylko tyle, jak znajde chwile czasu /co nie jest latwe :(/ to pogrzebię za czymś na bazarek Quote
xmartix Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 super, dzięki wielkie!!! :) ja mam rzeczy na bazar ale czasu brak, może teraz po świętach haj będę miała wolne to posiedzę nad bazarem Quote
kora78 Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 z bazarami chyba juz nie ma co zaczynac. kazdy sie splucze na swieta, po swietach nie beda nic kupowac chyba. ew zrobic teraz jakis szybkosciowy na 2-3 dni,zeby poszlo jako prezenty na swieta. ja tak dedukuje, bo tez mysle o bazarach roznych. Quote
xmartix Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 słuchajcie Gonia nadal chuda. Trzeba zrobić badanie kału i krwi i sterylizację. Cena sterylizacji uzależniona jest od tego czy chcemy na fakturę to (wtedy wpłacalibyśmy na konto TOZ) czy bez faktury (na czyjeś prywatne a potem przelejemy do weta). Cena z fakturą: 300 zł, a bez 200 zł. Co i jak robimy? Quote
monika083 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 jesli chodzi o mnie to bylabym za tansza sterylka, bo kasy przeciez nie ma. Ale to i tak przed strylka najpierw badania trzeba zrobic.. Quote
xmartix Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 uzupełniłam pierwszy post o nowe wpłaty i wpisałam że zapłacono za hotel za pierwszy m-c Quote
xmartix Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 dziewczyny napiszcie co myślicie bo bez wpłat na prywatne konto nie uzbieramy kasy na sterylkę (w wersji bez faktury) ja mogę podać swoje konto potrzeba nam 200 zł na sterylkę + chyba 50 zł za badania Quote
kora78 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 lepiej bez faktury, bo stowka piechota nie chodzi. ale bez faktury nie dostaniecie dofinansowania ze sterylkowej skarbonki, itp. dowiedzcie sie najpierw, czy jest szansa w sterylkowej, albo kundelkowej, albo jakiejs innej skarpecie. jest tez cos z 4 lapami, czy bracmi mniejszymi ,czy cos. oni tez dokladaja do sterylek. jesli dolozy ktos 50proc to z 300zl musicie znalezc na dogo 150zl. jesli nie doplaca to musicie znalezc 200zl. 50zl roznicy. Quote
xmartix Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 a nie wiem właśnie, chyba zrobimy tę sterylkę na fakturę, eh po Sylwestrze zadzwonię do hoteliku i dowiem się co i jak, miała mieć w tym tyg sunia robione badania krwi i kału Quote
Recommended Posts