KaRa_ Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 komar napisał(a):no może Gacka do rodzinki wciagnąc??:P co to na tych zdjeciach sie działo;D Oj trzeba,trzeba wciagnąć:evil_lol: :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Bazyliszek:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja juz uprzedzam jakby ktos chcial kiedys do mnie wpasc to z okularami przyciemnianymi, bo spojrzenie zabija:evil_lol: A na tym zdjeciu to rozmysla o swoim kochanku Komarze:evil_lol: Quote
Agga Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Zdziwiona Kara napisała: A my gadaliśmy ze soba?:crazyeye: MOja droga tyś mi się darła do słuchawki:evil_lol: Zdjęcia !!! Co ich tak mało??? Quote
KaRa_ Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='Agga']Zdziwiona Kara napisała: MOja droga tyś mi się darła do słuchawki:evil_lol: Zdjęcia !!! Co ich tak mało??? O kurka:roll: A co takiego "mówiłam"?ale wstyd:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A co do zdjec zrobilismy ich ponad 1000 sumie:cool3: Quote
AgaCzips Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 komar napisał(a):no może Gacka do rodzinki wciagnąc??:P Biedny Gacek:evil_lol: To co zaciągamy go do rodzinki? Bo uzupełniam drzewko i mam dla niego wolne miejsce:eviltong: Quote
KaRa_ Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 AgaCzips napisał(a):Biedny Gacek:evil_lol: To co zaciągamy go do rodzinki? Bo uzupełniam drzewko i mam dla niego wolne miejsce:eviltong: Czipsik wez go:cool3: :lol: :lol: Quote
Agga Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='KaRa_TC']O kurka:roll: A co takiego "mówiłam"?ale wstyd:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A co do zdjec zrobilismy ich ponad 1000 sumie:cool3: No jak mozna nie pamiętać. Quote
KaRa_ Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='Agga']No jak mozna nie pamiętać. A bo bylo glosno to mi sie zpaomnialo:eviltong: :lol: Quote
KaRa_ Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 A wlasnie tutaj jest zrobione drzewko przez Czipsika http://img466.imageshack.us/img466/7932/newdrzewkoge9.png Tylko,ze ja wole oddac mojego meza Agatce bo ze zdjec bardzioej do siebie pasuja:evil_lol: i w ogole zapomniala dac tam kochanke Komara:evil_lol: Quote
AgaCzips Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='KaRa_TC']A wlasnie tutaj jest zrobione drzewko przez Czipsika http://img466.imageshack.us/img466/7932/newdrzewkoge9.png :grins: [quote name='Babcia KaRa'] Tylko,ze ja wole oddac mojego meza Agatce bo ze zdjec bardzioej do siebie pasuja sie pra pra pra pra ucieszy jak to przeczyta:roll: I nie Agatkować mi tu proszę:mad: [quote name='Babica KaRa'] i w ogole zapomniala dac tam kochanke Komara może lepiej nie,bo jeszcze Carragan puści na niego Malca?:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Bazyliszek uzyje swojego spojrzenia i Maleństwa nie będzie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
komar Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 oj nie pisac tu takich rzeczy bo jakas wojna wybuchnie:D... ale ja jestem za tym żeby Gacka oddac Czipsikowi;d Quote
KaRa_ Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 No to przegłosowane Gacek jest Czipsowej:evil_lol: bo zdiecia i nie tylko mówią same za siebie (te przytulanki:cool3: ):eviltong: . Bo niby dlaczego miałby być mój? Quote
rose Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 KaRa_TC napisał(a):No to przegłosowane Gacek jest Czipsowej:evil_lol: bo zdiecia i nie tylko mówią same za siebie (te przytulanki:cool3: ):eviltong: . Też tak myśle;) Quote
KaRa_ Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Czipsy i alkohol:evil_lol: zdjecie zwane przez nas artystycznym:razz: Skupieni dogomaniacy przed kompem usmiech bazyliszka Quote
rose Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='KaRa_TC'] Skupieni dogomaniacy przed kompem A co to takie tam na koszulce u Komara?:eviltong: Quote
KaRa_ Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 rose napisał(a):A co to takie tam na koszulce u Komara?:eviltong: czipsik:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 29.12.2006 Wstalismy jak zawsze niby rano ale nie rano:cool3: . Posiedzielismy na necie, porobilismy fotki itp,itp. Mielismy mala smieszna akcje u mnie w pokoju dzieki ktorej Komar przyczasnal mi kota szafa (lepiej nie wnikac w szczegoly:evil_lol: ) a ja sie zaczelam drzec ale nie na Komara lecz na cos innego:eviltong: . Po poludniu pojechalismy do MAKRO na zakupy na sylwka i tak pare rzeczy kupilismy typu picie,jedzonko,fajerwerki:cool3: . I wieczorkiem wyszlismy po kolejna partie ludzi z SASu czyli Miśka i Magdy,Gacka i Chudego:cool3: Moja mama sie wystraszyla jak zobaczyla tych ludzi, ale po godzince juz z Chudym prowadzila dluugasne rozmowy przy fajce:evil_lol: A my popijalismy adwokata, i my kobiety bylismy meczone wzrokiem Gacka i jego pytaniami typu "lubisz pizze? lubisz gołębie?":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i tak siedzielismy do pozna az zasnelismy wszyscy w jednym pokoju na lozku dwie osoby, a reszta zwinieta jeden wielki klebek na ziemi ;) Quote
AgaCzips Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 KaRa_TC napisał(a):No to przegłosowane Gacek jest Czipsowej:evil_lol: bo zdiecia i nie tylko mówią same za siebie (te przytulanki:cool3: ):eviltong: . Bo niby dlaczego miałby być mój? Ja Ci załatwiłam takiego fajnego męża a Ty co?:mad: Komara sie nie słuchaj bo sam mi powiedział, że boi się mieć Gacka za ojca:lol: KaRa_TC napisał(a): Mielismy mala smieszna akcje u mnie w pokoju dzieki ktorej Komar przyczasnal mi kota szafa (lepiej nie wnikac w szczegoly:evil_lol: ) a ja sie zaczelam drzec ale nie na Komara lecz na cos innego a to był ciekawy wątek8) A wszystko przez małe niewinne stworzonko...:roll: :eviltong: Quote
KaRa_ Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 AgaCzips napisał(a):Ja Ci załatwiłam takiego fajnego męża a Ty co?:mad: Komara sie nie słuchaj bo sam mi powiedział, że boi się mieć Gacka za ojca:lol: A ja sie go boje za meza oj boje:evil_lol: A niby no dlaczego ma byc moim mezem co?:razz: :lol: AgaCzips napisał(a):a to był ciekawy wątek:cool: A wszystko przez małe niewinne stworzonko...:roll: :eviltong: Taa ciekawy,a co sie nadenerwowalam,ze ona zamieszka na zawsze ze mna w pokoju:lol: Quote
AgaCzips Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 KaRa_TC napisał(a):A niby no dlaczego ma byc moim mezem co?:razz: :lol: bo szukałaś :eviltong: Quote
KaRa_ Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 AgaCzips napisał(a):bo szukałaś :eviltong: Ale nie mogłabym swojej pra( iles tam )wnuczce tego zrobic i odbic faceta:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Zawsze można tak zrobić aby to przeczytał i obejrzał fotki:evil_lol: Quote
Recommended Posts