Jump to content
Dogomania

Czipsy i alkohol czyli dogomaniacki sylwek 2006

Recommended Posts

• Replies 833
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Bazyliszek:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja juz uprzedzam jakby ktos chcial kiedys do mnie wpasc to z okularami przyciemnianymi, bo spojrzenie zabija:evil_lol: A na tym zdjeciu to rozmysla o swoim kochanku Komarze:evil_lol:

Posted

Zdziwiona Kara napisała:

A my gadaliśmy ze soba?:crazyeye:

MOja droga tyś mi się darła do słuchawki:evil_lol:
Zdjęcia !!! Co ich tak mało???

Posted

[quote name='Agga']Zdziwiona Kara napisała:

MOja droga tyś mi się darła do słuchawki:evil_lol:
Zdjęcia !!! Co ich tak mało???

O kurka:roll: A co takiego "mówiłam"?ale wstyd:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
A co do zdjec zrobilismy ich ponad 1000 sumie:cool3:

Posted

komar napisał(a):
no może Gacka do rodzinki wciagnąc??:P

Biedny Gacek:evil_lol:

To co zaciągamy go do rodzinki? Bo uzupełniam drzewko i mam dla niego wolne miejsce:eviltong:

Posted

AgaCzips napisał(a):
Biedny Gacek:evil_lol:

To co zaciągamy go do rodzinki? Bo uzupełniam drzewko i mam dla niego wolne miejsce:eviltong:

Czipsik wez go:cool3: :lol: :lol:

Posted

[quote name='KaRa_TC']O kurka:roll: A co takiego "mówiłam"?ale wstyd:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
A co do zdjec zrobilismy ich ponad 1000 sumie:cool3:

No jak mozna nie pamiętać.

Posted

[quote name='KaRa_TC']A wlasnie tutaj jest zrobione drzewko przez Czipsika
http://img466.imageshack.us/img466/7932/newdrzewkoge9.png

:grins:

[quote name='Babcia KaRa']
Tylko,ze ja wole oddac mojego meza Agatce bo ze zdjec bardzioej do siebie pasuja

sie pra pra pra pra ucieszy jak to przeczyta:roll: I nie Agatkować mi tu proszę:mad:

[quote name='Babica KaRa']
i w ogole zapomniala dac tam kochanke Komara

może lepiej nie,bo jeszcze Carragan puści na niego Malca?:evil_lol:

Posted

No to przegłosowane Gacek jest Czipsowej:evil_lol: bo zdiecia i nie tylko mówią same za siebie (te przytulanki:cool3: ):eviltong: . Bo niby dlaczego miałby być mój?

Posted

KaRa_TC napisał(a):
No to przegłosowane Gacek jest Czipsowej:evil_lol: bo zdiecia i nie tylko mówią same za siebie (te przytulanki:cool3: ):eviltong: .

Też tak myśle;)

Posted

29.12.2006
Wstalismy jak zawsze niby rano ale nie rano:cool3: . Posiedzielismy na necie, porobilismy fotki itp,itp. Mielismy mala smieszna akcje u mnie w pokoju dzieki ktorej Komar przyczasnal mi kota szafa (lepiej nie wnikac w szczegoly:evil_lol: ) a ja sie zaczelam drzec ale nie na Komara lecz na cos innego:eviltong: . Po poludniu pojechalismy do MAKRO na zakupy na sylwka i tak pare rzeczy kupilismy typu picie,jedzonko,fajerwerki:cool3: . I wieczorkiem wyszlismy po kolejna partie ludzi z SASu czyli Miśka i Magdy,Gacka i Chudego:cool3: Moja mama sie wystraszyla jak zobaczyla tych ludzi, ale po godzince juz z Chudym prowadzila dluugasne rozmowy przy fajce:evil_lol: A my popijalismy adwokata, i my kobiety bylismy meczone wzrokiem Gacka i jego pytaniami typu "lubisz pizze? lubisz gołębie?":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i tak siedzielismy do pozna az zasnelismy wszyscy w jednym pokoju na lozku dwie osoby, a reszta zwinieta jeden wielki klebek na ziemi ;)

Posted

KaRa_TC napisał(a):
No to przegłosowane Gacek jest Czipsowej:evil_lol: bo zdiecia i nie tylko mówią same za siebie (te przytulanki:cool3: ):eviltong: . Bo niby dlaczego miałby być mój?

Ja Ci załatwiłam takiego fajnego męża a Ty co?:mad: Komara sie nie słuchaj bo sam mi powiedział, że boi się mieć Gacka za ojca:lol:

KaRa_TC napisał(a):

Mielismy mala smieszna akcje u mnie w pokoju dzieki ktorej Komar przyczasnal mi kota szafa (lepiej nie wnikac w szczegoly:evil_lol: ) a ja sie zaczelam drzec ale nie na Komara lecz na cos innego

a to był ciekawy wątek8) A wszystko przez małe niewinne stworzonko...:roll: :eviltong:

Posted

AgaCzips napisał(a):
Ja Ci załatwiłam takiego fajnego męża a Ty co?:mad: Komara sie nie słuchaj bo sam mi powiedział, że boi się mieć Gacka za ojca:lol:

A ja sie go boje za meza oj boje:evil_lol: A niby no dlaczego ma byc moim mezem co?:razz: :lol:

AgaCzips napisał(a):
a to był ciekawy wątek:cool: A wszystko przez małe niewinne stworzonko...:roll: :eviltong:

Taa ciekawy,a co sie nadenerwowalam,ze ona zamieszka na zawsze ze mna w pokoju:lol:

Posted

AgaCzips napisał(a):
bo szukałaś :eviltong:

Ale nie mogłabym swojej pra( iles tam )wnuczce tego zrobic i odbic faceta:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: