AgaCzips Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='komar'] no no no, co za przystojniak na tym zdjęciu:cool3: :loveu: ps.jest tu ich jeszcze kilku ;) Quote
KaRa_ Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Wiadomo u mnie sami przystojniacy są:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Bogarka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Ile tam jest stopni? Komarowi nie było zimno w nogi (chodzi mi o zdjecie pt. Tanczacy z wilkami) tutaj teraz jest strasznie zimno Quote
KaRa_ Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Bogarka napisał(a):Ile tam jest stopni? Komarowi nie było zimno w nogi (chodzi mi o zdjecie pt. Tanczacy z wilkami) tutaj teraz jest strasznie zimno Tego dnia akurat troszke zimno bylo:eviltong: Ale z Komara to gorący facet:lol: :lol: :lol: Quote
Agga Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Kochani ja widze, że wam tam za dobrze jest zwłaszcza w pieleszach spiworowych. :evil_lol: Chcecie żebym już wogóle wzrok straciła??? Poprosze zdjęcia ostrzejsze:eviltong: Komar z tego zdjecia się teraz wytłumacz. Dlaczego moja wnuczka jest bita???? Bawcie się dalej tak ładnie. I czekamy na nową porcję zdjęć. Quote
KaRa_ Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Wszyscy śpią po imprezie u Bigosowej to ja wkleje pare zdjęć bo ze mnie to ranny ptaszek:eviltong: i ladnie zmniejszonych bo przeze mnie a nie Komara:evil_lol: Czipsowa z swoim ukochanym (czytac z Britem nie Komarem:evil_lol: ) Ktoś się schował A to co? skarpeteczki Czipsowej:evil_lol: poskromiony pitbull vel bazyliszek:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ewa,Komar i oczywiscie Ja;) i Era Quote
KaRa_ Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Szykowanie jedzonka Gacek Czipsy i alkohol pozujemy do zdjecia kogo ladniejsza skarpeteczka? zabawy telefonamy i aparatami Komar z Era Quote
Patikujek Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Ale fajowo się bawicie, oby tak dalej :D A kto jest na tej fotce bo nie znam chyba???? Quote
KaRa_ Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='Patikujek_Zabrze']Ale fajowo się bawicie, oby tak dalej :D A kto jest na tej fotce bo nie znam chyba???? Oczywiście,że fajowo:cool3: wczoraj zostawilismy u Bigosa niezly balagan tyle puszek i butelek:evil_lol: A na fotce jest Rose osba czytająca DGM, a obok Gacek kumpel Komara;) Bo to toć jest dokładniej sylwester dogomaniacko-saski:lol: Quote
Agga Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 MIło znowu widziec swoje dziecko. Ekhm ekhm synuś CO to za pokładanie sie ??? Swietnie zawsze wiedziałam ze szybko się potrafisz ululać. Komarku co za podobizna Quote
Bogarka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Ja tez nie znam wszystkich Szczesliwego Nowego Roku!!! Quote
Alicja Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Szampańskiej Zabawy i wypijcie zdrowie tych co w Polsce:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Właśnie wstaliśmy:eviltong: i niedlugo dluuuuuga relacja i fooooty:cool3: Quote
Agga Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Kara ro ty jestes wstanie do wstawania czy ktoś inny pisał za ciebie? Z dzisiejszego tel w nocy jakos cieżko się gadało:diabloti: Quote
KaRa_ Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='Agga']Kara ro ty jestes wstanie do wstawania czy ktoś inny pisał za ciebie? Z dzisiejszego tel w nocy jakos cieżko się gadało:diabloti: A my gadaliśmy ze soba?:crazyeye: Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 A my gadaliśmy ze soba? A moze tak się upiłaś na sylwestrze że już tego nie pamiętasz :evil_lol:. Bardzo ładny piesek :loveu:. PS . Wpadnijcie do nas do galeri :loveu:. Quote
Patikujek Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Tatusiu uważaj bo ci gały wyskoczą :D:D:D:evil_lol: Czekam na tą relacje (krótką dostałam jak do mnie dzwonili:evil_lol: i chcę usłyszeć szczegóły:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Nie chciałabyś znać szczegółów z tej imprezy oj nie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale powiem,że było świetnie chociaż troche film sie urwał:eviltong: Quote
KaRa_ Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 SAS Gacek,Komar i Misiek rozbieramy:evil_lol: ktos tu jeszcze chce byc rozbierany? piweczko Czipsowa sie chowa;) Misiek Oblegany komar:evil_lol: i nowy rok:multi: Quote
Patikujek Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 OOO jaka fajowa imreza, a jacy chłopacy chętni do rozbierania:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']OOO jaka fajowa imreza, a jacy chłopacy chętni do rozbierania:evil_lol: Wiadomo,ze chetni jak takie sliczne panie rozbieraly:evil_lol: Wszyscy razem czyli nasza cala ekipa dzisiaj rano Quote
komar Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 no ja juz wróciłem;)... niebawem wrzuce fotki z podrózy;) a jak bede mial natchnienie to napisze co nieco z relacji;) Quote
komar Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 oto i pożadek w samochodzie skupion mina kierowcy a tu przyspieszamy;) a z tyłu jedzie Misiek i widoczki Quote
Recommended Posts