Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aga K']no już, mam wpisane bez myślników
cały numer
i co ?
i znów że niby jestem niedostępna
i tak będzie czy jestem czy nie jestem dostępna
ja mam dosyć :angryy::angryy::angryy::angryy:..........[/quote]
jesteś nie dopsępna...ja Cie przynajmniej nie widze:diabloti:

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aga K']zawsze jestem na niedostępnym na forach :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:
a teraz nie moge uruchoimić tego ...................[/quote]
mam dokladnie to samo :angryy:

Posted

dokładnie
a ja mam jeszcze jeden nr
odkopałam go
wuuęc PROSZE PISAĆ NARAZIE NA TEN
Paulinko, dostałam twoją wiadomość niby ba tamten nr ale już u jako innego użytkownika
porąbane to wszystko
radze zmienić nr gg poprostu
no, i zaraz estem dostępna :oops::oops::oops::oops::angryy::angryy::angryy::angryy:
a na tamtym mam wszystko :angryy::angryy::angryy: i miałam go od 2 klat :oops::oops:uuuuuuuuhh

Posted

[quote name='Aga K']dokładnie
a ja mam jeszcze jeden nr
odkopałam go
wuuęc PROSZE PISAĆ NARAZIE NA TEN
Paulinko, dostałam twoją wiadomość niby ba tamten nr ale już u jako innego użytkownika
porąbane to wszystko
radze zmienić nr gg poprostu
no, i zaraz estem dostępna :oops::oops::oops::oops::angryy::angryy::angryy::angryy:
a na tamtym mam wszystko :angryy::angryy::angryy: i miałam go od 2 klat :oops::oops:uuuuuuuuhh[/quote]
no właśnie sie zastanawiałam dlaczego tu podałaś inny nr a do mnie odezwałaś sie z innego...:evil_lol:

Posted

[quote name='Ewa&kumpel']Czesc.
Wpadłam, a tu takie puchy. Co się dzieje???[/quote]
witam:D
właścicielki ni ma to nikt nie zagląda:evil_lol:
boshe nie zaczełam sie nawet jeszcze na serio uczyć do matury a już nie wyrabiam z czasem...ale jestem zadowolona z siebie bo zaczełam pisac moją prezentacje:D
pewnie jak oddam do spr. to okaże sie że sporo trzeba będzie zmienić no ale przynajmniej teraz mam świadomość że coś zaczełam robic:D:evil_lol:

Posted

[quote name='ß@$!@']leniuszek się przemienił w pracusia! :-oszok! :diabloti::evil_lol:[/quote]
to nie moja wina że mam mature nie długo:D
wiecie przez 4 lata nie robilam prawie nic(nie tylko ja z resztą)albo może inaczej...nie przemęczałam sie zbytnio to w końcu trzeba zacząć:diabloti:
jak to mowią lepiej późno niż wcale:evil_lol:

Posted

Heh, co racja to racja tez musze sie przylozyc do nauki bo poznij w gim. nic nie bede umiala :-(, i bedzie latwiej chcialabym juz maj zeby bylo po testach echhhh :-(. Wymiziaj Mickusia :D :D :D :D :D :D :D

Posted

[quote name='Matinka']Heh, co racja to racja tez musze sie przylozyc do nauki bo poznij w gim. nic nie bede umiala :-(, i bedzie latwiej chcialabym juz maj zeby bylo po testach echhhh :-(. Wymiziaj Mickusia :D :D :D :D :D :D :D[/quote]
najgorsze testy to są z gim do licemu czy technikum ja sie tego bałam najbardziej:eviltong:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Kuurde ale nagadane okropelnie, ja to normalnie nie mam ostatnio czasu na DGM i wszedzie zaległości okropne....[/quote]
ja zrobiłam tak, że te wątki subryskrypowane w których i tak nie odpisuje (np. "skojarzenia") po prostu usunęłam z listy :)

Posted

ja też :p ale dopiero od niedawna :) bo pousówałam niektóre, bo były straszliwie nudne, niektóre zostały zamknięte a ja nie pisze po innych wątkach dlatego spokojnie się wyrabiam :D

Posted

ja już teraz też sie wyrabiam :D:D:D
bo nie mam ponad półrocznych zaległości :eviltong::eviltong::eviltong:
a poza tym te off topic idą na smamym końcu jak mam wolny czas :eviltong::eviltong: