Paulina_mickey Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='Aga K']no już, mam wpisane bez myślników cały numer i co ? i znów że niby jestem niedostępna i tak będzie czy jestem czy nie jestem dostępna ja mam dosyć :angryy::angryy::angryy::angryy:..........[/quote] jesteś nie dopsępna...ja Cie przynajmniej nie widze:diabloti: Quote
Aga K Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 zawsze jestem na niedostępnym na forach :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: a teraz nie moge uruchoimić tego ................... Quote
a_ga.isk Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Aga K']zawsze jestem na niedostępnym na forach :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: a teraz nie moge uruchoimić tego ...................[/quote] mam dokladnie to samo :angryy: Quote
Aga K Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 dokładnie a ja mam jeszcze jeden nr odkopałam go wuuęc PROSZE PISAĆ NARAZIE NA TEN Paulinko, dostałam twoją wiadomość niby ba tamten nr ale już u jako innego użytkownika porąbane to wszystko radze zmienić nr gg poprostu no, i zaraz estem dostępna :oops::oops::oops::oops::angryy::angryy::angryy::angryy: a na tamtym mam wszystko :angryy::angryy::angryy: i miałam go od 2 klat :oops::oops:uuuuuuuuhh Quote
Hebulka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 A gdzie foteczki naszego przystojniaka :mad: :lol: ?? Quote
Ewa&kumpel Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Czesc. Wpadłam, a tu takie puchy. Co się dzieje??? Quote
Paulina_mickey Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='Aga K']dokładnie a ja mam jeszcze jeden nr odkopałam go wuuęc PROSZE PISAĆ NARAZIE NA TEN Paulinko, dostałam twoją wiadomość niby ba tamten nr ale już u jako innego użytkownika porąbane to wszystko radze zmienić nr gg poprostu no, i zaraz estem dostępna :oops::oops::oops::oops::angryy::angryy::angryy::angryy: a na tamtym mam wszystko :angryy::angryy::angryy: i miałam go od 2 klat :oops::oops:uuuuuuuuhh[/quote] no właśnie sie zastanawiałam dlaczego tu podałaś inny nr a do mnie odezwałaś sie z innego...:evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='Ewa&kumpel']Czesc. Wpadłam, a tu takie puchy. Co się dzieje???[/quote] witam:D właścicielki ni ma to nikt nie zagląda:evil_lol: boshe nie zaczełam sie nawet jeszcze na serio uczyć do matury a już nie wyrabiam z czasem...ale jestem zadowolona z siebie bo zaczełam pisac moją prezentacje:D pewnie jak oddam do spr. to okaże sie że sporo trzeba będzie zmienić no ale przynajmniej teraz mam świadomość że coś zaczełam robic:D:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 leniuszek się przemienił w pracusia! :-oszok! :diabloti::evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='ß@$!@']leniuszek się przemienił w pracusia! :-oszok! :diabloti::evil_lol:[/quote] to nie moja wina że mam mature nie długo:D wiecie przez 4 lata nie robilam prawie nic(nie tylko ja z resztą)albo może inaczej...nie przemęczałam sie zbytnio to w końcu trzeba zacząć:diabloti: jak to mowią lepiej późno niż wcale:evil_lol: Quote
tusia. Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Heh, co racja to racja tez musze sie przylozyc do nauki bo poznij w gim. nic nie bede umiala :-(, i bedzie latwiej chcialabym juz maj zeby bylo po testach echhhh :-(. Wymiziaj Mickusia :D :D :D :D :D :D :D Quote
Paulina_mickey Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='Matinka']Heh, co racja to racja tez musze sie przylozyc do nauki bo poznij w gim. nic nie bede umiala :-(, i bedzie latwiej chcialabym juz maj zeby bylo po testach echhhh :-(. Wymiziaj Mickusia :D :D :D :D :D :D :D[/quote] najgorsze testy to są z gim do licemu czy technikum ja sie tego bałam najbardziej:eviltong: Quote
Paulina_mickey Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='Samturia']dobrywecer :)[/quote] good morning:evil_lol: Quote
Bewarka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 dzień doberek w tak słoneczny dzionek :D jak tam u was? Hę? :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Kuurde ale nagadane okropelnie, ja to normalnie nie mam ostatnio czasu na DGM i wszedzie zaległości okropne.... Quote
Bewarka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Kuurde ale nagadane okropelnie, ja to normalnie nie mam ostatnio czasu na DGM i wszedzie zaległości okropne....[/quote] ja zrobiłam tak, że te wątki subryskrypowane w których i tak nie odpisuje (np. "skojarzenia") po prostu usunęłam z listy :) Quote
Aga K Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 też o tym myślałam, ale po co ?? ;) czasem sie tam coś napisze ;) ja już nie mam zaległości - nio, te taakie codzienne ;) Quote
Bewarka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 ja też :p ale dopiero od niedawna :) bo pousówałam niektóre, bo były straszliwie nudne, niektóre zostały zamknięte a ja nie pisze po innych wątkach dlatego spokojnie się wyrabiam :D Quote
Aga K Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 ja już teraz też sie wyrabiam :D:D:D bo nie mam ponad półrocznych zaległości :eviltong::eviltong::eviltong: a poza tym te off topic idą na smamym końcu jak mam wolny czas :eviltong::eviltong: Quote
DiDDlina85 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 dzien dobry w to cieplutkie i słoneczne popołudnia:] Quote
Recommended Posts