Aga K Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Justys ja nie miałam ostatnim razem żadnych wątków w panelu, hmmmm.... może pod koniec października bo potem zaczeła sie na poważnie nauka na studiach i forum pozostało tylko w myślach :razz::razz: Quote
Bewarka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 ja kiedyś nie byłam przez pół miesiąca i w godzinke się wyrobiłam...a czasem cały dzień siedze i nie moge wyrobić :lol: Quote
Aga K Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 ja i wyrobienie sie w godzinke ? oooo niieeeeeeeeeeeeeeeeeee, nie z moim wzrokiem, nie z moim kompem i z moim refleksem :/:/:/ Quote
Bewarka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 no wtedy nie bylam taka "aktywna" :) teraz napweno bym się nie wyrobiła...nigdy!!! Quote
Aga K Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 heh, no ja na począsiu to jeszcze w gry sobie grałam forumowskie, a tyeraz ? mowy nie ma, chyba że nie będzie topików do odpowiadania to wtedy ;) Quote
Bewarka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 ja tylko od czasu do czasu...bo normalnie to nadrobić niemoge :roll: ostatnio powiedziałam sobie, że już do żadnej galerii nie będe zaglądać :p ale coś mi się to nie widzi...:) Quote
Paulina_mickey Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Hey Wam ale nagadane:multi: :evil_lol: ja wpadłam na chwilke powiedziec dobranoc:buzi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Cześć :buzi: nawiązując do wcześniejszego tematu to ja nie miałam jeszcze nigdy takiej sytuacji ze miałam 0 wątków subskrybcjach zawsze mam powyżej 50.... Quote
Bewarka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 a ja właśnie mam tylko ten i "skojarzenia" :D wyrobiłam się :) Quote
Ewa&kumpel Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Ja tam nie wiem o czym mowa, ale co tam... Czesc... Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='justys95']a ja właśnie mam tylko ten i "skojarzenia" :D wyrobiłam się :)[/quote] to ile masz wątków w subskrybcjach ?:cool3: Quote
Bewarka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']to ile masz wątków w subskrybcjach ?:cool3:[/QUOTE] razem? 149 :) Quote
Paulina_mickey Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 ja tez nie wiem o co biega kojarze tylko niektóre słowa:evil_lol: Witam wszystkich:multi: łeee minki mi pozmieniali:roll: Quote
Paulina_mickey Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='Aga K']hheeeeeeeejjjjooooooooooooooooooo !!! :buzi:[/quote] witam witam:buzi: Quote
Paulina_mickey Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='Aga K']i o zdrowie siem pytam ;)[/quote] zdróffko ciągle takie samoczyli jeszcze nie wyzdrowiałam od ferii:roll: katar mam ciągle jak nie wiem co ale tak to spoko:evil_lol: [quote name='Marzenka18']Hej, jak tam kochany Mickey? :loveu:[/QUOTE]Witam:D Mickey śpi bo był ze mną na małym spacerku po mieście:diabloti: Quote
Paulina_mickey Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='Aga K']niioooo to wymęczyłaś seska ;)[/quote] nooo teraz śpi jak zabity:evil_lol: Quote
Aga K Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 hhehehehehehe :loveu::loveu::loveu: witaj ucholku :P Quote
Recommended Posts