Paulina_mickey Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='Ewa&kumpel']A u Was czemu dzisiaj tak pusto??? Jak nigdy...[/quote] a nie wiem co to sie dzieje:roll: dodałam fotki to mniej ludzi tu zagląda jak nie było fotek... jaki morał z tego?nie dodawać fotek:evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='Marzenka18']Ale słodka minka... "...a ty całuj mnie..." [IMG]http://i133.photobucket.com/albums/q68/paulina_mickey/PIC_2793.jpg[/IMG][/quote] hey witamy u nas:multi: :multi: :multi: Quote
Marzenuś Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 masz słodkiego psiaka. Moja Dora też nie lubi obcych psów. Tylko szczeniaki toleruje. Quote
Marta_Ares Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Paulina_mickey']a nie wiem co to sie dzieje:roll: dodałam fotki to mniej ludzi tu zagląda jak nie było fotek... jaki morał z tego?nie dodawać fotek:evil_lol:[/quote] hehe ogolnie jakos maly ruch dzisiaj na dogomanii w zaprzyjaznionych galeriach:roll: :roll: Quote
Paulina_mickey Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='Marta_Ares']hehe ogolnie jakos maly ruch dzisiaj na dogomanii w zaprzyjaznionych galeriach:roll: :roll:[/quote] może dlatego że sobota?może dlatego że wiosna idzie i każdy wybył z domu? [quote name='Marzenka18']masz słodkiego psiaka. Moja Dora też nie lubi obcych psów. Tylko szczeniaki toleruje.[/QUOTE]Mickey nie toleruje nawet szczeniaków:roll: no chyba że są to suczki mniejsze od niego...bo o inne jest strasznie zazdrosny:roll: Quote
Marzenuś Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Dla Dory nie ma różnicy czy to pies czy suczka... Tylko szczeniaki są bezpieczne przy niej. Quote
Marta_Ares Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 moj nie toleruje wiekszych od siebie... bo kilka razy zostal przez nie napadniety:shake: jedynie jak wieksze to suczki chociaz tez potrafi zawarczec:cool1: Quote
Paulina_mickey Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='Marzenka18']Dla Dory nie ma różnicy czy to pies czy suczka... Tylko szczeniaki są bezpieczne przy niej.[/quote] pewnie dlatego że suczka... a tem mały zazdrośnik jest okropny...jest zazdrony o wszystkie stworzenia futerkowe zaczynając od małego chomika a kończąć na psach...nie wspomne już o moim chłopaku o ktorego tez jest strasznie zazdrosny...z jednej strony to jest strasznie miłe..bo widze jak jest do mnie przywiązane a z drugiej kłopotliwe...:oops: Quote
marzenna79 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [COLOR=Magenta][SIZE=4][FONT=Arial Black]Dobry wieczór Paulinko! :multi: Mickey jest fantastyczny. :loveu::loveu::loveu: Buziaczki i mizianka dla niego. :loveu: A jak pięknie nadstawia pyszczek do całowania. [/FONT][/SIZE][/COLOR] [IMG]http://i133.photobucket.com/albums/q68/paulina_mickey/PIC_2793.jpg[/IMG] [B][COLOR=Magenta][SIZE=3][FONT=Arial Black]Pozdrawiam Was serdecznie i życzę kolorowych snów ! [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20quote/goodnight.gif[/IMG]:smilecol::smilecol:[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B] Quote
Marzenuś Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 no właśnie. Czasem to sprawia za dużo kłopotów. O mojego chłopaka Dora też jest zazdrosna. Bije go kagańcem :p a raz jak byliśmy na spacerze to umorusała się w błocie i przytuliła do jego spodni... Ale był wściekły :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Jak odwiedza mnie mój chłopak i siedzimy koło siebie to Mickey nagle nabiera na czułości i wskakuje między nas przeważnie do mnie na kolana i za nic w świecie nie chce zejść:evil_lol: [quote name='marzenna79'][FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=#ff00ff]Dobry wieczór Paulinko! :multi: Mickey jest fantastyczny. [/COLOR][/SIZE][/FONT]:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]Dobry wieczór i dziekuje za komplement:loveu: Quote
Marta_Ares Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Hehe Paulina moj robi to samo na szczescie nie wskakuje na kolana ale tez sie miezy nas pcha, ale tez potrafi sie wietnie bawic z moim Tz-tem, te przepychanki, przeciaganie zabawek jest swietne w ich wykonaniu :loveu: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='Marta_Ares']Hehe Paulina moj robi to samo na szczescie nie wskakuje na kolana ale tez sie miezy nas pcha, ale tez potrafi sie wietnie bawic z moim Tz-tem, te przepychanki, przeciaganie zabawek jest swietne w ich wykonaniu :loveu: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] on też sie z moim bawi..strasznie go lubi ale jak przychodzi co do czego to wielka zazdrość sie mu włącza:diabloti: Quote
Marzenuś Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 no no Buster jest chorobliwie zazdrosny. Taki mały a już pokazuje różki :p gryzie Marcina w stopy, zabiera mu buty.. A jak siedzimy koło siebie to warczy i szczeka. Mama czasem jak on tak szczeka to woła do nas, żebyśmy się nie całowali bo psa gorszymy :evil_lol: ale bawić sie z Marcinem lubi i ogólnie go toleruje, dopóki nie zbliża się do mnie :D Quote
Paulina_mickey Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='Marzenka18']no no Buster jest chorobliwie zazdrosny. Taki mały a już pokazuje różki :p gryzie Marcina w stopy, zabiera mu buty.. A jak siedzimy koło siebie to warczy i szczeka. Mama czasem jak on tak szczeka to woła do nas, żebyśmy się nie całowali bo psa gorszymy :evil_lol: ale bawić sie z Marcinem lubi i ogólnie go toleruje, dopóki nie zbliża się do mnie :D[/quote] ah te psiaki zazdrośniki:lol: Quote
Paulina_mickey Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 wiecie co dziewczynki?ja spadam spać...:sleep2: [FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=blue]DOBRANOC:buzi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Aga K Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 jeszcze nie dobranoc a buzi to i owszem :P witamy :popcorn::popcorn::popcorn: Quote
Marta_Ares Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [SIZE=4][COLOR=Red][FONT=Comic Sans MS][COLOR=Blue]DOBRANOC[/COLOR][/FONT] :* :*[/COLOR][/SIZE] Quote
puchu Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Paulina_mickey']a nie wiem co to sie dzieje:roll: dodałam fotki to mniej ludzi tu zagląda jak nie było fotek... jaki morał z tego?nie dodawać fotek:evil_lol:[/quote] casami za dużo myślisz :eviltong: :eviltong: [quote name='Marta_Ares']hehe ogolnie jakos maly ruch dzisiaj na dogomanii w zaprzyjaznionych galeriach:roll: :roll:[/quote] pewnie znowu coś szwankuje :angryy: Aria tylko na dużo większe psiaki się rzuca :shake: I broni młodszego kolege (4 miesięczny beagle) przed innymi psami. Dzisiaj chciała pogryść ONka bo był zablisko Zefirka :shake: Do większości znajomych nic nie ma, chyba, że przestają ją głaskać. Wtedy znacząco zaczepia łapką, tudzież wkłada łepek pod rękę Quote
ewatr Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 ale rozespany pycholek ...budzą pieska fleszem dają po oczach :mad: serca nie maja na tym dogo tylko foty im w głowie :evil_lol: ;) [IMG]http://i133.photobucket.com/albums/q68/paulina_mickey/PIC_2331.jpg[/IMG] wymiziać Mickusia ode mnie i Armaniego - mocno !!! Quote
goldenka245 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Cześć Paulinko:loveu: Co tam u Ciebie i Mickeya słychać? Quote
tusia. Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 No to dzień dobry wszystkim dogomaniakom.. Wymiziaj Mickusia ;-). Za godzinke u mnie fotki ;-). Zapraszamy [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=49897&page=6[/URL] Quote
Recommended Posts