Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ewa&kumpel']A u Was czemu dzisiaj tak pusto??? Jak nigdy...[/quote]
a nie wiem co to sie dzieje:roll:
dodałam fotki to mniej ludzi tu zagląda jak nie było fotek...
jaki morał z tego?nie dodawać fotek:evil_lol:

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Paulina_mickey']a nie wiem co to sie dzieje:roll:
jaki morał z tego?nie dodawać fotek:evil_lol:[/quote]

hehe ogolnie jakos maly ruch dzisiaj na dogomanii w zaprzyjaznionych galeriach:roll: :roll:

Posted

[quote name='Marta_Ares']hehe ogolnie jakos maly ruch dzisiaj na dogomanii w zaprzyjaznionych galeriach:roll: :roll:[/quote]
może dlatego że sobota?może dlatego że wiosna idzie i każdy wybył z domu?
[quote name='Marzenka18']masz słodkiego psiaka. Moja Dora też nie lubi obcych psów. Tylko szczeniaki toleruje.[/QUOTE]Mickey nie toleruje nawet szczeniaków:roll: no chyba że są to suczki mniejsze od niego...bo o inne jest strasznie zazdrosny:roll:

Posted

[quote name='Marzenka18']Dla Dory nie ma różnicy czy to pies czy suczka... Tylko szczeniaki są bezpieczne przy niej.[/quote]
pewnie dlatego że suczka...
a tem mały zazdrośnik jest okropny...jest zazdrony o wszystkie stworzenia futerkowe zaczynając od małego chomika a kończąć na psach...nie wspomne już o moim chłopaku o ktorego tez jest strasznie zazdrosny...z jednej strony to jest strasznie miłe..bo widze jak jest do mnie przywiązane a z drugiej kłopotliwe...:oops:

Posted

[COLOR=Magenta][SIZE=4][FONT=Arial Black]Dobry wieczór Paulinko! :multi:
Mickey jest fantastyczny. :loveu::loveu::loveu:
Buziaczki i mizianka dla niego. :loveu: A jak pięknie nadstawia pyszczek do całowania.
[/FONT][/SIZE][/COLOR]
[IMG]http://i133.photobucket.com/albums/q68/paulina_mickey/PIC_2793.jpg[/IMG]
[B][COLOR=Magenta][SIZE=3][FONT=Arial Black]Pozdrawiam Was serdecznie i życzę kolorowych snów ! [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20quote/goodnight.gif[/IMG]:smilecol::smilecol:[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B]

Posted

no właśnie. Czasem to sprawia za dużo kłopotów. O mojego chłopaka Dora też jest zazdrosna. Bije go kagańcem :p a raz jak byliśmy na spacerze to umorusała się w błocie i przytuliła do jego spodni... Ale był wściekły :evil_lol:

Posted

Jak odwiedza mnie mój chłopak i siedzimy koło siebie to Mickey nagle nabiera na czułości i wskakuje między nas przeważnie do mnie na kolana i za nic w świecie nie chce zejść:evil_lol:
[quote name='marzenna79'][FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=#ff00ff]Dobry wieczór Paulinko! :multi:
Mickey jest fantastyczny. [/COLOR][/SIZE][/FONT]:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]Dobry wieczór i dziekuje za komplement:loveu:

Posted

Hehe Paulina moj robi to samo na szczescie nie wskakuje na kolana ale tez sie miezy nas pcha, ale tez potrafi sie wietnie bawic z moim Tz-tem, te przepychanki, przeciaganie zabawek jest swietne w ich wykonaniu :loveu: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Marta_Ares']Hehe Paulina moj robi to samo na szczescie nie wskakuje na kolana ale tez sie miezy nas pcha, ale tez potrafi sie wietnie bawic z moim Tz-tem, te przepychanki, przeciaganie zabawek jest swietne w ich wykonaniu :loveu: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
on też sie z moim bawi..strasznie go lubi ale jak przychodzi co do czego to wielka zazdrość sie mu włącza:diabloti:

Posted

no no Buster jest chorobliwie zazdrosny. Taki mały a już pokazuje różki :p gryzie Marcina w stopy, zabiera mu buty.. A jak siedzimy koło siebie to warczy i szczeka. Mama czasem jak on tak szczeka to woła do nas, żebyśmy się nie całowali bo psa gorszymy :evil_lol: ale bawić sie z Marcinem lubi i ogólnie go toleruje, dopóki nie zbliża się do mnie :D

Posted

[quote name='Marzenka18']no no Buster jest chorobliwie zazdrosny. Taki mały a już pokazuje różki :p gryzie Marcina w stopy, zabiera mu buty.. A jak siedzimy koło siebie to warczy i szczeka. Mama czasem jak on tak szczeka to woła do nas, żebyśmy się nie całowali bo psa gorszymy :evil_lol: ale bawić sie z Marcinem lubi i ogólnie go toleruje, dopóki nie zbliża się do mnie :D[/quote]
ah te psiaki zazdrośniki:lol:

Posted

[quote name='Paulina_mickey']a nie wiem co to sie dzieje:roll:
jaki morał z tego?nie dodawać fotek:evil_lol:[/quote]
casami za dużo myślisz :eviltong: :eviltong:

[quote name='Marta_Ares']hehe ogolnie jakos maly ruch dzisiaj na dogomanii w zaprzyjaznionych galeriach:roll: :roll:[/quote]
pewnie znowu coś szwankuje :angryy:

Aria tylko na dużo większe psiaki się rzuca :shake: I broni młodszego kolege (4 miesięczny beagle) przed innymi psami. Dzisiaj chciała pogryść ONka bo był zablisko Zefirka :shake: Do większości znajomych nic nie ma, chyba, że przestają ją głaskać. Wtedy znacząco zaczepia łapką, tudzież wkłada łepek pod rękę

Posted

ale rozespany pycholek ...budzą pieska fleszem dają po oczach :mad:

serca nie maja na tym dogo tylko foty im w głowie :evil_lol: ;)

[IMG]http://i133.photobucket.com/albums/q68/paulina_mickey/PIC_2331.jpg[/IMG]

wymiziać Mickusia ode mnie i Armaniego - mocno !!!

Posted

No to dzień dobry wszystkim dogomaniakom.. Wymiziaj Mickusia ;-). Za godzinke u mnie fotki ;-). Zapraszamy [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=49897&page=6[/URL]