pinczerka_i_Gizmo Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Micky na tym filmiku jest świetny ;) Jak Ty go nauczyłaś komend bezgłosowych? Ciągle mu ogon chodzi :) Ciężko nauczyć psa turlać się? Mi się udało tylko z czołganiem :roll: Quote
Paulina_mickey Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Micky na tym filmiku jest świetny ;) Jak Ty go nauczyłaś komend bezgłosowych? Ciągle mu ogon chodzi :) Ciężko nauczyć psa turlać się? Mi się udało tylko z czołganiem :roll:[/quote] on umie i z glosem i bez...i jeszcze w sumie zależy jaka bo nie wszystkie zrobi bez mówienia...Mickey jak był malutki to był baaardzo pojętny i w sumie szybko go tego nauczyłam...zajeło mi to jakies 3 popołudnia...a tak perfekt to umiał juz po tygodniu...:evil_lol: a co czołgania to tez kiedyś go tego uczyłam ale chyba zapomniał:roll: Quote
puchu Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 dobry :) Zdolne masz psisko :) My sie dopiero uczymy... A może nauczysz go tego? [URL]http://www.szkoleniepsow.fora.pl/viewtopic.php?t=482&highlight=zabawy[/URL] Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [I]Cześć :D ale gauły jesteście wredne no.... z Puchu nagadane 2 strony a fotek jak nie było tak nie ma... :mad:[/I] Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 A bo ja taka wredna jestem :diabloti: Quote
Paulina_mickey Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='puchu']dobry :) Zdolne masz psisko :) My sie dopiero uczymy... A może nauczysz go tego? [URL]http://www.szkoleniepsow.fora.pl/viewtopic.php?t=482&highlight=zabawy[/URL][/quote] a wiesz że kiedyś chciałm go tego nauczyć:eviltong: ale jakoś przeszła mi ochota...poza tym on juz nie jest tak entuzjastycznie nastawiony do uczenia sie... Quote
Paulina_mickey Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='Xiara']Cześć ;) Co u was?[/quote] heeeej:D u nas wszystko oki Mickey własnie śpi... Quote
Paulina_mickey Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Cześc przyszłam sie pozegnać :buzi:[/quote] paaaa cioteczko:buzi: Quote
Xiara Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Przyszłam jeszcze tylko powiedziec dobranoc ;) A więc DOBRANOC :D Quote
Paulina_mickey Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='Xiara']Przyszłam jeszcze tylko powiedziec dobranoc ;) A więc DOBRANOC :D[/quote] DOBRANOC:D ja tez spadam za chwilke lulu... Quote
Ewa&kumpel Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Nie zdążyłam się przywitac,to chociaż się pożegnam... [CENTER][SIZE=5][COLOR=Blue]DOBRANOCKA... :laola: [/COLOR][/SIZE][/CENTER] Quote
Paulina_mickey Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 [quote name='Tina.Sara']dzień dobry :D[/quote] a witam:D ale masz suuuper ten banerek:multi: A dziś rano (w sumie to jakąś godzinke temu) kiedy sie obudziłam, zbaczyłam nie tylko Mickey leżącego jak zawsze obok mnie ale i żółwice...spała ze mną na łóżku:evil_lol: Mikus jak zawsze gdy tylko spostrzegł że nie śpie już nie dał mi chwili spokoju tylko:wstawaj pańciu na polko trzeba iść. Biegał skakał po mnie aż musiałam wstac...mały symulant jeden:mad: Quote
Tina.Sara Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Paulina_mickey']a witam:D ale masz suuuper ten banerek:multi: A dziś rano w sumie to jakąś godzinke temu kiedy sie obudziłam, zbaczyłam nie tylko Mickey leżącego jak zawsze obok mnie ale i żółwice...spała ze mną na łóżku:evil_lol: Mikus jak zawsze gdy tylko spostrzegł że nie śpie już nie dał mi chili spokoju tylko:wstawaj pańciu na polko trzeba iść. Biegał skakał po mnie aż musiałam wstac...mały symulant jeden:mad:[/quote] jeszcze raz ktoś mi powie że mam super banerek to go palne :cool3: no to ciekawie miałaś :evil_lol: Quote
DiDDlina85 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Dzien doberek w ten piekny sobotni dzionek:) Quote
Paulina_mickey Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 [quote name='Tina.Sara']jeszcze raz ktoś mi powie że mam super banerek to go palne :cool3: no to ciekawie miałaś :evil_lol:[/quote] ale on jest na prawde śliczny:D strasznie mi sie podobają te oczka:cool3: Quote
Paulina_mickey Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 [quote name='DiDDlina85']Dzien doberek w ten piekny sobotni dzionek:)[/quote] dzien dobry:D Quote
Xiara Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Tina.Sara']jeszcze raz ktoś mi powie że mam super banerek to go palne :cool3:[/quote] A właśnie, zapomniałam Ci powiedzieć, że masz super bannerek :diabloti: (nie bij :evil_lol:) Quote
Marta_Ares Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Witam Kochani:D Co u was kiedy foteczki??:eviltong: Quote
Rinuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Paulina_mickey']a witam:D A dziś rano (w sumie to jakąś godzinke temu) kiedy sie obudziłam, zbaczyłam nie tylko Mickey leżącego jak zawsze obok mnie ale i żółwice...spała ze mną na łóżku:evil_lol: Mikus jak zawsze gdy tylko spostrzegł że nie śpie już nie dał mi chwili spokoju tylko:wstawaj pańciu na polko trzeba iść. Biegał skakał po mnie aż musiałam wstac...mały symulant jeden:mad:[/quote] hihiiiiiiiii spac z zolwiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts