Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Micky na tym filmiku jest świetny ;) Jak Ty go nauczyłaś komend bezgłosowych? Ciągle mu ogon chodzi :)

Ciężko nauczyć psa turlać się? Mi się udało tylko z czołganiem :roll:[/quote]
on umie i z glosem i bez...i jeszcze w sumie zależy jaka bo nie wszystkie zrobi bez mówienia...Mickey jak był malutki to był baaardzo pojętny i w sumie szybko go tego nauczyłam...zajeło mi to jakies 3 popołudnia...a tak perfekt to umiał juz po tygodniu...:evil_lol:
a co czołgania to tez kiedyś go tego uczyłam ale chyba zapomniał:roll:

Posted

dobry :)
Zdolne masz psisko :) My sie dopiero uczymy...
A może nauczysz go tego? [URL]http://www.szkoleniepsow.fora.pl/viewtopic.php?t=482&highlight=zabawy[/URL]

Posted

[quote name='puchu']dobry :)
Zdolne masz psisko :) My sie dopiero uczymy...
A może nauczysz go tego? [URL]http://www.szkoleniepsow.fora.pl/viewtopic.php?t=482&highlight=zabawy[/URL][/quote]
a wiesz że kiedyś chciałm go tego nauczyć:eviltong:
ale jakoś przeszła mi ochota...poza tym on juz nie jest tak entuzjastycznie nastawiony do uczenia sie...

Posted

[quote name='Tina.Sara']dzień dobry :D[/quote]
a witam:D
ale masz suuuper ten banerek:multi:

A dziś rano (w sumie to jakąś godzinke temu) kiedy sie obudziłam, zbaczyłam nie tylko Mickey leżącego jak zawsze obok mnie ale i żółwice...spała ze mną na łóżku:evil_lol:
Mikus jak zawsze gdy tylko spostrzegł że nie śpie już nie dał mi chwili spokoju tylko:wstawaj pańciu na polko trzeba iść. Biegał skakał po mnie aż musiałam wstac...mały symulant jeden:mad:

Posted

[quote name='Paulina_mickey']a witam:D
ale masz suuuper ten banerek:multi:

A dziś rano w sumie to jakąś godzinke temu kiedy sie obudziłam, zbaczyłam nie tylko Mickey leżącego jak zawsze obok mnie ale i żółwice...spała ze mną na łóżku:evil_lol:
Mikus jak zawsze gdy tylko spostrzegł że nie śpie już nie dał mi chili spokoju tylko:wstawaj pańciu na polko trzeba iść. Biegał skakał po mnie aż musiałam wstac...mały symulant jeden:mad:[/quote]

jeszcze raz ktoś mi powie że mam super banerek to go palne :cool3:

no to ciekawie miałaś :evil_lol:

Posted

[quote name='Tina.Sara']jeszcze raz ktoś mi powie że mam super banerek to go palne :cool3:[/quote]
A właśnie, zapomniałam Ci powiedzieć, że masz super bannerek :diabloti:

(nie bij :evil_lol:)

Posted

[quote name='Paulina_mickey']a witam:D
A dziś rano (w sumie to jakąś godzinke temu) kiedy sie obudziłam, zbaczyłam nie tylko Mickey leżącego jak zawsze obok mnie ale i żółwice...spała ze mną na łóżku:evil_lol:
Mikus jak zawsze gdy tylko spostrzegł że nie śpie już nie dał mi chwili spokoju tylko:wstawaj pańciu na polko trzeba iść. Biegał skakał po mnie aż musiałam wstac...mały symulant jeden:mad:[/quote]
hihiiiiiiiii spac z zolwiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: