Mike i Morgan Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Cudne foteczki :loveu: Szkoda tylko że Milo tak szybko zmarzł i trzeba było go nieść później pod kurtka:diabloti: Quote
Aga K Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='Paulina_mickey']No czasem mu się zdarza podnieść nogę ale to sporadycznie jeszcze:diabloti:[/quote] to tak jak moj fafel :) mysle, ze ten psiak bedzie tak siusial do konca :) moj albo tak albo tak - do wyboru heheh Dobranoc ;) Quote
Kaya93 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Są fotki:multi: [URL]http://i307.photobucket.com/albums/nn304/MiQsA/P1150485.jpg[/URL] jaki on śliczny:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: wymiziaj go ode mnie:calus: Quote
Paulina_mickey Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 No hej dziewczyny, dzięki za odwiedzinki :diabloti: Quote
Kaya93 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Witanko:calus: nie macie czasami ochoty na ... pączusia :eviltong: [url=http://www.paczekdlaciebie.pl/271003]Pączek dla Ciebie - Kaya93 przesyła Ci pysznego pączka.[/url] smacznego :cool3: Quote
Paulina_mickey Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 [quote name='Kaya93']Witanko:calus: nie macie czasami ochoty na ... pączusia :eviltong: [URL="http://www.paczekdlaciebie.pl/271003"]Pączek dla Ciebie - Kaya93 przesyła Ci pysznego pączka.[/URL] smacznego :cool3:[/quote] No ba, na pączka zawsze i wszędzie!!!:loveu: Quote
Aga&Ganja Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Przyszłam z nową dostawą pączusiów :diabloti::diabloti: [IMG]http://i44.tinypic.com/2ceojly.jpg[/IMG] Quote
Paulina_mickey Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 No hej Wam, dzięki za pąkole, na pewno je skonsumujemy. Co prawda Mickey ich nie lubi ale ja i Milo:diabloti: Pamiętacie Tofika? Psiaka mojej babci? Jakiś tydzien temu pogryzły go psy:-( Jak to pani wet stwierdziła, chciały go wykastrować... Monia(moja sis) jeździła z nim do weta i bardzo dobrze zrobiła, bo dziś pewnie by go już nie było. Z resztą i tak jeszcze nie wiadomo czy mu przejdzie. Bo jak była z nim wczoraj to pani pow. że ma przepuklinę i jak się mu to nie zmniejszy to trzeba będzie operować:-( Tak bardzo mi go szkoda, bo widać, że go boli. Bardzo wazne jest aby wyzdrowiał, raz ze względu na samego jego a dwa ze względu na moja babcię, która od śmierci wujka mieszka sama, i jak się mu tak...No nawet nie będę kończyć, w każdym razie gdyby go tak zabraklo to już by została całkiem sama... Quote
Aga K Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Hey Kotek. Straszmnie mi przykro z powodu psiulka :roll: Wierze w to, ze wyzdrowieje ze wzgledu na babcie i dla wlasnego siebie :) Skoro tyle juz przeszedl to wytrzyma, wierze ze sie wylize bo jest dzielny chopak. Paulinko, a moze jakies srodki przeciwbolowe ?? niechce sie wtracac, tylko tak sie zastanawiam . Mam cos dla was :) [URL]http://img27.imageshack.us/img27/6310/paczkimt5.jpg[/URL] buzialki dla was i glaski dla psiunow Quote
Paulina_mickey Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Dostaje środki przeciwbulowe, ale widocznie tak go jeszcze boli, że nawet one nie pomagają. A wcześniej dostawał jeszcze antybiotyk i coś na wzmocnienie. a dla wszystkich odwiedzających nas, też pączek na poczęstunek ;):loveu: [IMG]http://nicalbonic.blox.pl/resource/paczk_tlo.jpg[/IMG] Smacznego Quote
Aga K Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 nio ja mimo tego, ze dzis zezarlam az 3 paczusie to siem poczestuje heheh nielicze tych paczusiow watkowych :diabloti: Paula - glaski dla psiulka Quote
Paulina_mickey Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 A bierzcie ile chcecie :diabloti: A tak sobie myslę, że fotki to wstawię już jak wrócę do Lublina(czyli w niedzielę )-na reszcie :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Aga&Ganja Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Paulina_mickey']A bierzcie ile chcecie :diabloti: A tak sobie myslę, że fotki to wstawię już jak wrócę do Lublina(czyli w niedzielę )-na reszcie :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] A gdzie cię wywiało ? :roll: Quote
Aga K Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 dobrze, ze niewywialo zagramanice :) i ze moze na dogo siedziec i z nami byc :diabloti: Dobranoc :) Quote
ewatr Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Paulina_mickey']A bierzcie ile chcecie :diabloti: A tak sobie myslę, że fotki to wstawię już jak wrócę do Lublina(czyli w niedzielę )-na reszcie :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] O cos mi sie widzi , ze sie Lubliniaką robisz :evil_lol: jeszcze napisz do domu do Lublina :eviltong:;).... i kształć tu dzieci człowieku ... a paczek smaczny kosztowałam :p Quote
Paulina_mickey Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 [quote name='ewatr']O cos mi sie widzi , ze sie Lubliniaką robisz :evil_lol: jeszcze napisz do domu do Lublina :eviltong:;).... i kształć tu dzieci człowieku ... a paczek smaczny kosztowałam :p[/quote] Hehe a wiesz, ż zwykle tak mówię:evil_lol: Jak jestem tam to od czasu do czasu chciała bym przyjechać i tutaj, ale jak jestem tu to ZAWSZE chciała bym jechać już tam :evil_lol: Poza tym jak mawiał mój nauczyciel jeszcze z gimnazjum "Tarnobrzeg, to miasto umarłych" czyli zero perspektyw, zero dobrej pracy... W Lublinie czuję się znacznie lepiej:cool3: Quote
Aga&Ganja Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Paulina_mickey']Hehe a wiesz, ż zwykle tak mówię:evil_lol: Jak jestem tam to od czasu do czasu chciała bym przyjechać i tutaj, ale jak jestem tu to ZAWSZE chciała bym jechać już tam :evil_lol: Poza tym jak mawiał mój nauczyciel jeszcze z gimnazjum "Tarnobrzeg, to miasto umarłych" czyli zero perspektyw, zero dobrej pracy... W Lublinie czuję się znacznie lepiej:cool3:[/quote] To wracaj do Lublina! :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Ja teraz mam tak jakby ferie, bo zaliczyłam wszystko za pierwszym podejściem to sobie mogłam do domu wrócić, do Tarnobrzega. A no wracam wracam tylko,że w niedziele dopiero. Mikuś oczywiście również:diabloti: Quote
Aga&Ganja Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Paulina_mickey']Ja teraz mam tak jakby ferie, bo zaliczyłam wszystko za pierwszym podejściem to sobie mogłam do domu wrócić, do Tarnobrzega. A no wracam wracam tylko,że w niedziele dopiero. Mikuś oczywiście również:diabloti:[/quote] Kurczę, wiesz co? Tylko ja za bardzo nie rozumiem. :roll: Ty mieszkasz w Tarnobrzegu, studiujesz tam, czy jak? nie wiem. :roll: Quote
Paulina_mickey Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 [quote name='NUTELLASTELLA']Kurczę, wiesz co? Tylko ja za bardzo nie rozumiem. :roll: Ty mieszkasz w Tarnobrzegu, studiujesz tam, czy jak? nie wiem. :roll:[/quote] Hehe ja pochodze z Tarnobrzega, tu jest mój dom rodzinny. A studiuję w Lublinie :cool3: Quote
Aga&Ganja Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Paulina_mickey']Hehe ja pochodze z Tarnobrzega, tu jest mój dom rodzinny. A studiuję w Lublinie :cool3:[/quote] aa. A ja myślałam, że w Lublinie mieszkasz, a w Tarnobrzegu coś studiujesz albo coś. A co studiujesz? ;) Quote
LadyK Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [CENTER][quote name='NUTELLASTELLA']aa. A ja myślałam, że w Lublinie mieszkasz, a w Tarnobrzegu coś studiujesz albo coś. A co studiujesz? ;)[/QUOTE] [SIZE="2"][FONT="Century Gothic"]Zootechnike :diabloti: Bo ja już kiedyś pytałam :D:cool3:[/FONT][/SIZE][/CENTER] Quote
Recommended Posts