Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Paulina_mickey']No czasem mu się zdarza podnieść nogę ale to sporadycznie jeszcze:diabloti:[/quote]

to tak jak moj fafel :)
mysle, ze ten psiak bedzie tak siusial do konca :)
moj albo tak albo tak - do wyboru heheh

Dobranoc ;)

Posted

Są fotki:multi:
[URL]http://i307.photobucket.com/albums/nn304/MiQsA/P1150485.jpg[/URL] jaki on śliczny:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
wymiziaj go ode mnie:calus:

Posted

Witanko:calus:
nie macie czasami ochoty na ... pączusia :eviltong:
[url=http://www.paczekdlaciebie.pl/271003]Pączek dla Ciebie - Kaya93 przesyła Ci pysznego pączka.[/url] smacznego :cool3:

Posted

[quote name='Kaya93']Witanko:calus:
nie macie czasami ochoty na ... pączusia :eviltong:
[URL="http://www.paczekdlaciebie.pl/271003"]Pączek dla Ciebie - Kaya93 przesyła Ci pysznego pączka.[/URL] smacznego :cool3:[/quote]
No ba, na pączka zawsze i wszędzie!!!:loveu:

Posted

No hej Wam, dzięki za pąkole, na pewno je skonsumujemy. Co prawda Mickey ich nie lubi ale ja i Milo:diabloti:

Pamiętacie Tofika? Psiaka mojej babci?
Jakiś tydzien temu pogryzły go psy:-(
Jak to pani wet stwierdziła, chciały go wykastrować...
Monia(moja sis) jeździła z nim do weta i bardzo dobrze zrobiła, bo dziś pewnie by go już nie było. Z resztą i tak jeszcze nie wiadomo czy mu przejdzie. Bo jak była z nim wczoraj to pani pow. że ma przepuklinę i jak się mu to nie zmniejszy to trzeba będzie operować:-(
Tak bardzo mi go szkoda, bo widać, że go boli.
Bardzo wazne jest aby wyzdrowiał, raz ze względu na samego jego a dwa ze względu na moja babcię, która od śmierci wujka mieszka sama, i jak się mu tak...No nawet nie będę kończyć, w każdym razie gdyby go tak zabraklo to już by została całkiem sama...

Posted

Hey Kotek.
Straszmnie mi przykro z powodu psiulka :roll:
Wierze w to, ze wyzdrowieje ze wzgledu na babcie i dla wlasnego siebie :)
Skoro tyle juz przeszedl to wytrzyma, wierze ze sie wylize bo jest dzielny chopak.
Paulinko, a moze jakies srodki przeciwbolowe ??
niechce sie wtracac, tylko tak sie zastanawiam .

Mam cos dla was :)
[URL]http://img27.imageshack.us/img27/6310/paczkimt5.jpg[/URL]
buzialki dla was i glaski dla psiunow

Posted

Dostaje środki przeciwbulowe, ale widocznie tak go jeszcze boli, że nawet one nie pomagają. A wcześniej dostawał jeszcze antybiotyk i coś na wzmocnienie.

a dla wszystkich odwiedzających nas, też pączek na poczęstunek ;):loveu:

[IMG]http://nicalbonic.blox.pl/resource/paczk_tlo.jpg[/IMG]

Smacznego

Posted

[quote name='Paulina_mickey']A bierzcie ile chcecie :diabloti:

A tak sobie myslę, że fotki to wstawię już jak wrócę do Lublina(czyli w niedzielę )-na reszcie :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]

A gdzie cię wywiało ? :roll:

Posted

[quote name='Paulina_mickey']A bierzcie ile chcecie :diabloti:

A tak sobie myslę, że fotki to wstawię już jak wrócę do Lublina(czyli w niedzielę )-na reszcie :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]

O cos mi sie widzi , ze sie Lubliniaką robisz :evil_lol:
jeszcze napisz do domu do Lublina :eviltong:;).... i kształć tu dzieci człowieku ...

a paczek smaczny kosztowałam :p

Posted

[quote name='ewatr']O cos mi sie widzi , ze sie Lubliniaką robisz :evil_lol:
jeszcze napisz do domu do Lublina :eviltong:;).... i kształć tu dzieci człowieku ...

a paczek smaczny kosztowałam :p[/quote]
Hehe a wiesz, ż zwykle tak mówię:evil_lol:

Jak jestem tam to od czasu do czasu chciała bym przyjechać i tutaj, ale jak jestem tu to ZAWSZE chciała bym jechać już tam :evil_lol:

Poza tym jak mawiał mój nauczyciel jeszcze z gimnazjum "Tarnobrzeg, to miasto umarłych" czyli zero perspektyw, zero dobrej pracy...

W Lublinie czuję się znacznie lepiej:cool3:

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Hehe a wiesz, ż zwykle tak mówię:evil_lol:

Jak jestem tam to od czasu do czasu chciała bym przyjechać i tutaj, ale jak jestem tu to ZAWSZE chciała bym jechać już tam :evil_lol:

Poza tym jak mawiał mój nauczyciel jeszcze z gimnazjum "Tarnobrzeg, to miasto umarłych" czyli zero perspektyw, zero dobrej pracy...

W Lublinie czuję się znacznie lepiej:cool3:[/quote]

To wracaj do Lublina! :evil_lol:

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Ja teraz mam tak jakby ferie, bo zaliczyłam wszystko za pierwszym podejściem to sobie mogłam do domu wrócić, do Tarnobrzega.
A no wracam wracam tylko,że w niedziele dopiero.
Mikuś oczywiście również:diabloti:[/quote]

Kurczę, wiesz co? Tylko ja za bardzo nie rozumiem. :roll:
Ty mieszkasz w Tarnobrzegu, studiujesz tam, czy jak? nie wiem. :roll:

Posted

[quote name='NUTELLASTELLA']Kurczę, wiesz co? Tylko ja za bardzo nie rozumiem. :roll:
Ty mieszkasz w Tarnobrzegu, studiujesz tam, czy jak? nie wiem. :roll:[/quote]
Hehe ja pochodze z Tarnobrzega, tu jest mój dom rodzinny.
A studiuję w Lublinie :cool3:

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Hehe ja pochodze z Tarnobrzega, tu jest mój dom rodzinny.
A studiuję w Lublinie :cool3:[/quote]

aa. A ja myślałam, że w Lublinie mieszkasz, a w Tarnobrzegu coś studiujesz albo coś. A co studiujesz? ;)

Posted

[CENTER][quote name='NUTELLASTELLA']aa. A ja myślałam, że w Lublinie mieszkasz, a w Tarnobrzegu coś studiujesz albo coś. A co studiujesz? ;)[/QUOTE]

[SIZE="2"][FONT="Century Gothic"]Zootechnike :diabloti: Bo ja już kiedyś pytałam :D:cool3:[/FONT][/SIZE][/CENTER]