Aga_Mazury Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Pierwszy raz usłyszałam o nim gdy dzwoniłam do mojego weta z pytaniem czy nikt nie szuka sznaucerka, którego znalazłam. Wtedy to usłyszałam, że w piątek pod koniec pracy do lecznicy przybłąkał się "mój colak" ale Pan doktor miał cos z kompem i nie mógł do mnie znaleźc numereu tel... colak zbiegł... ja zdziwiona bo mój Synuś w tym czasie grzał wygodnie dopkę (mała to ona nie jest, ale dopka ładnie brzmi ;)) na moim "legowisku"...więc nie mógł mi uciec trzy dni do tyłu... potem będąc w schronisku słyszałam, że ktoś dzwonił, że na stacji Orlenu błąka się colli... i w końcu psiaka ktoś przyprowadził do schroniska...wcześniej wykąpał, przenocował i przyprowadził... Pies ma około roku.w porywach do dwóch, ale raczej młodziak z niego... jest psem fenomenalnie łobuzerskim...w głowie mu tylko zabawa...mizianko, całowanko Pańci czy Pańcia...i uśmiech od ucha do ucha....jest cudowny... kończy mu się właśnie kwarantanna w schronie i przypuszczamy, że poprostu ktoś się go pozbył bo miał z nim urwanie głowy...mój Boże...jak to szczeniak...nie więcej i nie mniej... na mój znak i hasło siad przywarł do ziemi, podawał też łapę....więc Opiekuna miał... cierpi w schronie jak to colak...każdy kto miał colaka wie o czym pisze.. (kazdy pies cierpi...i ne ma co tu pisac, że jest inaczej...no chyba, że trafił z jakiegoś miejsca mrocznego)... tęksni za towarzystwem...za spacerami...w schronie na kwarantannie trzymany jest w łazience:oops: bo nie ma innych pomieszczeń... pokochajcie go....on jest BOSKI kontakt do mnie [email protected] tel. 505222207 Quote
Ulka18 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Aga, masz tylko jedno zdjecie? I czy dalas go na forum collie? Ja bym go dala na allegro, ale musze miec wiecej zdjec. Quote
Tweety Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 ona ma w oczach tę łobuzerkę :evil_lol: Quote
Aga_Mazury Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Tweety napisał(a):ona ma w oczach tę łobuzerkę :evil_lol: Tweety to jest on :eviltong: nie pozbawiaj go męskości :eviltong: Ulka juz kiedyś Ci wspominałam, że niby mam dostęp na forum colaków, ale listu aktywacyjnego do tej pory nie dostałam (jakies pól roku)...i mój nick tam jest ale mnie tam nie ma ;) co do zdjęcia to faktycznie mam jedno...mam jeszcze kilka, ale tam sa tylko kawałki coli ;) ...takie ma przyspieszenie, że go w kadr złapac nie mogę....ale oczywiście będę nadal próbować :) Quote
Ulka18 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Myslalam, ze jestes juz aktywna na kolakowym forum :razz: cos dziwnego, zebys tak dlugo nie mogla sie aktywowac :roll: jesli beda zdjecia chlopak poleci na allegro, ale mysle, ze do tego czasu znajdzie dom na dogomanii....jest chyba popyt na kolaki ostatnio. Quote
Aga_Mazury Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Ulka18 napisał(a):Myslalam, ze jestes juz aktywna na kolakowym forum :razz: cos dziwnego, zebys tak dlugo nie mogla sie aktywowac :roll: jesli beda zdjecia chlopak poleci na allegro, ale mysle, ze do tego czasu znajdzie dom na dogomanii....jest chyba popyt na kolaki ostatnio. nawet pisałam do admina czy moda juz nie pamiętam....ale zostałam "olana" zero odpowiedzi...hmmm...widać mnie tam nie chcą :cool1: :evil_lol: Quote
dusje Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Podnosimy natychmiast tego mlodzienca. Ss dziala w kolakach, dajcie jej znac:lol: Quote
zurdo Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Rozumiem Aga, że pani ze Śląska, mimo zachwytów słanych do mnie, do Ciebie się nie odezwała?:shake: Zawracanie głowy. Mogę do na parę stron z ogłoszeniami powrzucać, i tyle... Ale - jest piękny i młody - szybko znajdzie dom. Quote
Aga_Mazury Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 dusje napisał(a):Podnosimy natychmiast tego mlodzienca. Ss dziala w kolakach, dajcie jej znac:lol: tam już go wkleiłam odrazu jak sie pojawił...nie zakładałam wątku bo liczyłam, że może OPiekun się po niego zjawi:shake: Quote
Aga_Mazury Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 zurdo napisał(a):Rozumiem Aga, że pani ze Śląska, mimo zachwytów słanych do mnie, do Ciebie się nie odezwała?:shake: Zawracanie głowy. Mogę do na parę stron z ogłoszeniami powrzucać, i tyle... Ale - jest piękny i młody - szybko znajdzie dom. nie, nie odezwała się....a mam telefon cały dzień włączony... trudno...widocznie ma miec inny dom nasz....(no właśnie...jakie imię mu damy?)... Quote
Aga_Mazury Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 przypominam młodzienca....... Quote
Aga_Mazury Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Śliczny przypominamy się........:)))))))) Quote
Aga_Mazury Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 taki śliczny pies a nikt Cię nie odwiedza :shake: Quote
zurdo Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 odwiedza, odwiedza, i czeka na dobre wieści. Quote
zurdo Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 San_(jagodowa:) napisał(a):Cuuuuuuudo:lol: To na co czekasz? :cool3: A czy ten kolaczek jest ciągle bezimienny? Quote
Aga_Mazury Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 zurdo napisał(a):To na co czekasz? :cool3: A czy ten kolaczek jest ciągle bezimienny? niom ;) jakoś nic spontanicznie mi do głowy nie przyszło...a i nikt nic nie zaproponował ;) Quote
zurdo Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 No, chłopak taką pielgrzymkę po Ostródzie odbył, że na własne potrzeby (pracuję nad znajomymi, choć to chyba beznadziejna sprawa, dopóki się nie przeprowadzą) nazywam go Kolump , bo co mam mówić - NN? :cool1: Dlatego pytam szefową... Quote
Aga_Mazury Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Kolumb?....fajnie :) a Pajnia mówiła mi dziś o nim Aramis... Kolumb czy Aramis....biegnij na pierwszą stronkę...po miłość bo nikt po Ciebie nie zgłosił się do schronu Quote
San_(jagodowa:) Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 zurdo napisał(a):To na co czekasz? :cool3: Czekam aż: 1) moi rodzice przestaną uważać,że 1 dom= 1 pies i ani grama więcej ;):roll: 2) będę miała własne mieszkanie Quote
zurdo Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 San_(jagodowa:) napisał(a):Czekam aż: 1) moi rodzice przestaną uważać,że 1 dom= 1 pies i ani grama więcej ;):roll: Ach, ci rodzice... A potem nam wmawiają, że kiedyś byli młodzi i szaleni...:stop: :stop: Aga, to nie była literówka, Kolumb jest zdecydowanie za poważny. Chłopie, próbowałam Cię dziś reklamować, ale klient był ciężki. Najważniejszy decydent, 6-latek, stwierdził, że "piesek ma być duuuzy i biały" :niedowia: Quote
Recommended Posts