Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']widziałaś się już z forumową Izą13, tak? a ona mnie widziała, to jak tym razem do mnie podejdzie, to się jakoś znajdziemy ;)[/quote]Tak widziałyśmy sie już nawet klka razy:cool3: No to ok;)

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']widziałaś się już z forumową Izą13, tak? a ona mnie widziała, to jak tym razem do mnie podejdzie, to się jakoś znajdziemy ;)[/quote]

Tym razem jak Cie zobacze to na pewno podejdę, albo Izę wyśle jak się będę stydała :diabloti:

[url]http://img389.imageshack.us/img389/1765/96800072xr2.jpg[/url]
Ale sliczne :loveu::loveu::loveu:
Cudne ma oczka :loveu:

Posted

[quote name='Iza13']Tym razem jak Cie zobacze to na pewno podejdę, albo Izę wyśle jak się będę stydała :diabloti:

[/quote]Widac ja od brudnej roboty:shake::eviltong: Ja na pewno podejdę tylko pwoiesz mi która to czarna owieczka:evil_lol:

Posted

[quote name='Ewa3']Dziewczyny to zajdzie tez do nas;)
Ania wie jak wygladam;)[/quote]

O ile znajdziemy Anię ; )
A jakbyśmy nie znalazły to istnieje jeszcze szansa, ze poznamy Cię po psach :cool3:

Posted

[quote name='Ewa3']hehe sobota z labem, niedziela z erdelem;) kto szuka ten znajdzie;))

Jak poszedl egzamin??[/quote]

Będziemy Was szukać ; )

ja 87pkt
Jak u Ciebie ?

[quote name='Czarna_Owieczka']

egzamin ? ....nie pytajcie :placz:[/quote]

Mów, mów pewnie nie jest źle ; )

Posted

ok, wiec, skoro sie was tak duzo pospotyka, to moze zapomnicie o mnie :P

musialam edytowac, bo prawie bym sie zdemaskowala :P

Ewa, Iza bedzie miala 133 pkt. i mowi, ze sie do biol-chemu do xi nie dostanie... to co my mamy powiedziec, nie?

A jak nie znajdziecie Ewy, to ja ja wam wydam :evil_lol: tylko, na poczatu, bedziecie musialy mnie odnalesc :P

i jeszcze raz edytuje:
Iza, po piesiu, po piesiu, chyba po kilerze, a nie piesku :evil_lol: ten pies, ktory bedzie mordowal myszy albo maskotki - to bedzie pies Izy :evil_lol:

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']Zabieracie ze sobą swoje "cztery łapy" ?
Zaraz się okaże że ja moją owce będę musiała przyciągnąć.....na pieszczoty :diabloti:[/quote]Ja swoja bestię biorę:razz: Ty swoje też weź:multi:

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']Zabieracie ze sobą swoje "cztery łapy" ?
Zaraz się okaże że ja moją owce będę musiała przyciągnąć.....na pieszczoty :diabloti:[/QUOTE]

To moze znow ja odpowiem :evil_lol:
Iza od misia nie bierze psa.
Iza od Bobika bierze Bobika.
Ja biore tylko aparat.
Ewa bierze po psie w kazdym dniu.
:evil_lol:

Posted

Ja biorę aparat, w tym tygodniu intensywnie szukam akumulatorów :cool3: i biorę sobie drugie śniadanie bo ja bez jedzenia to jak , jak, jak agility bez hopek :lol:

[COLOR=Black]
[B]Wiecie może gdzie kupie akumulatory kodaka Ni - MH KAA2HR lub Ni - MH typu AA ?
Albo gdzie w białym jest jakiś sklep z akcesoriami fotograficznymi ?
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']Ja biorę aparat, w tym tygodniu intensywnie szukam akumulatorów :cool3: i biorę sobie drugie śniadanie bo ja bez jedzenia to jak , jak, jak agility bez hopek :lol:

[COLOR=Black]
[B]Wiecie może gdzie kupie akumulatory kodaka Ni - MH KAA2HR lub Ni - MH typu AA ?
[/B][/COLOR][/quote]Ja na pewno biorę jedzenie, bo przecież zostaje na dwa dni

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']Ja biorę aparat, w tym tygodniu intensywnie szukam akumulatorów :cool3: i biorę sobie drugie śniadanie bo ja bez jedzenia to jak , jak, jak agility bez hopek :lol:

[COLOR=Black]
[/B][/COLOR][/QUOTE]

Moze tutaj beda? [url]http://www.bialystokonline.pl/katalog.php?gid=09&catid=305&id=9200&strona=1[/url] [url]http://www.bialystokonline.pl/katalog.php?gid=09&catid=305&id=1765&strona=1[/url]

a na np. allegro sprawdzalas?