Izabela124. Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='Czarna_Owieczka']Tak, widz ;)[/quote]To mam nadzieję, ze się spotkamy:razz: Tylko nie mam pojęcia jak wyglądasz:lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 widziałaś się już z forumową Izą13, tak? a ona mnie widziała, to jak tym razem do mnie podejdzie, to się jakoś znajdziemy ;) Quote
Izabela124. Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='Czarna_Owieczka']widziałaś się już z forumową Izą13, tak? a ona mnie widziała, to jak tym razem do mnie podejdzie, to się jakoś znajdziemy ;)[/quote]Tak widziałyśmy sie już nawet klka razy:cool3: No to ok;) Quote
Iza. Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='Czarna_Owieczka']widziałaś się już z forumową Izą13, tak? a ona mnie widziała, to jak tym razem do mnie podejdzie, to się jakoś znajdziemy ;)[/quote] Tym razem jak Cie zobacze to na pewno podejdę, albo Izę wyśle jak się będę stydała :diabloti: [url]http://img389.imageshack.us/img389/1765/96800072xr2.jpg[/url] Ale sliczne :loveu::loveu::loveu: Cudne ma oczka :loveu: Quote
agaciaaa Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [url]http://img389.imageshack.us/img389/1765/96800072xr2.jpg[/url] cudny :loveu::loveu: Quote
Izabela124. Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='Iza13']Tym razem jak Cie zobacze to na pewno podejdę, albo Izę wyśle jak się będę stydała :diabloti: [/quote]Widac ja od brudnej roboty:shake::eviltong: Ja na pewno podejdę tylko pwoiesz mi która to czarna owieczka:evil_lol: Quote
Ewa3 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Dziewczyny to zajdzie tez do nas;) Ania wie jak wygladam;) Quote
Iza. Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='Ewa3']Dziewczyny to zajdzie tez do nas;) Ania wie jak wygladam;)[/quote] O ile znajdziemy Anię ; ) A jakbyśmy nie znalazły to istnieje jeszcze szansa, ze poznamy Cię po psach :cool3: Quote
Ewa3 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 hehe sobota z labem, niedziela z erdelem;) kto szuka ten znajdzie;)) Jak poszedl egzamin?? Quote
Czarna_Owieczka Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Znajdziemy sie ;) egzamin ? ....nie pytajcie :placz: Quote
Iza. Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='Ewa3']hehe sobota z labem, niedziela z erdelem;) kto szuka ten znajdzie;)) Jak poszedl egzamin??[/quote] Będziemy Was szukać ; ) ja 87pkt Jak u Ciebie ? [quote name='Czarna_Owieczka'] egzamin ? ....nie pytajcie :placz:[/quote] Mów, mów pewnie nie jest źle ; ) Quote
akodirka Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 ok, wiec, skoro sie was tak duzo pospotyka, to moze zapomnicie o mnie :P musialam edytowac, bo prawie bym sie zdemaskowala :P Ewa, Iza bedzie miala 133 pkt. i mowi, ze sie do biol-chemu do xi nie dostanie... to co my mamy powiedziec, nie? A jak nie znajdziecie Ewy, to ja ja wam wydam :evil_lol: tylko, na poczatu, bedziecie musialy mnie odnalesc :P i jeszcze raz edytuje: Iza, po piesiu, po piesiu, chyba po kilerze, a nie piesku :evil_lol: ten pies, ktory bedzie mordowal myszy albo maskotki - to bedzie pies Izy :evil_lol: Quote
akodirka Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='Izabela124.']Ej no mój piesek jest bradzo spkojny :P[/QUOTE] Tak, tak, wystarczy wejsc do jego galerii :diabloti: Quote
Izabela124. Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='akodirka']Tak, tak, wystarczy wejsc do jego galerii :diabloti:[/quote]haha bardzo smieszne:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Czarna_Owieczka Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Zabieracie ze sobą swoje "cztery łapy" ? Zaraz się okaże że ja moją owce będę musiała przyciągnąć.....na pieszczoty :diabloti: Quote
Izabela124. Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='Czarna_Owieczka']Zabieracie ze sobą swoje "cztery łapy" ? Zaraz się okaże że ja moją owce będę musiała przyciągnąć.....na pieszczoty :diabloti:[/quote]Ja swoja bestię biorę:razz: Ty swoje też weź:multi: Quote
akodirka Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='Czarna_Owieczka']Zabieracie ze sobą swoje "cztery łapy" ? Zaraz się okaże że ja moją owce będę musiała przyciągnąć.....na pieszczoty :diabloti:[/QUOTE] To moze znow ja odpowiem :evil_lol: Iza od misia nie bierze psa. Iza od Bobika bierze Bobika. Ja biore tylko aparat. Ewa bierze po psie w kazdym dniu. :evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Ja biorę aparat, w tym tygodniu intensywnie szukam akumulatorów :cool3: i biorę sobie drugie śniadanie bo ja bez jedzenia to jak , jak, jak agility bez hopek :lol: [COLOR=Black] [B]Wiecie może gdzie kupie akumulatory kodaka Ni - MH KAA2HR lub Ni - MH typu AA ? Albo gdzie w białym jest jakiś sklep z akcesoriami fotograficznymi ? [/B][/COLOR] Quote
Izabela124. Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='Czarna_Owieczka']Ja biorę aparat, w tym tygodniu intensywnie szukam akumulatorów :cool3: i biorę sobie drugie śniadanie bo ja bez jedzenia to jak , jak, jak agility bez hopek :lol: [COLOR=Black] [B]Wiecie może gdzie kupie akumulatory kodaka Ni - MH KAA2HR lub Ni - MH typu AA ? Albo gdzie w białym jest jakiś sklep z akcesoriami fotograficznymi ? [/B][/COLOR][/quote]Ja na pewno biorę jedzenie, bo przecież zostaje na dwa dni Quote
Czarna_Owieczka Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Przyniesiemy wam coś na śniadanie :cool3: Quote
akodirka Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='Czarna_Owieczka']Ja biorę aparat, w tym tygodniu intensywnie szukam akumulatorów :cool3: i biorę sobie drugie śniadanie bo ja bez jedzenia to jak , jak, jak agility bez hopek :lol: [COLOR=Black] [B]Wiecie może gdzie kupie akumulatory kodaka Ni - MH KAA2HR lub Ni - MH typu AA ? Albo gdzie w białym jest jakiś sklep z akcesoriami fotograficznymi ? [/B][/COLOR][/QUOTE] Moze tutaj beda? [url]http://www.bialystokonline.pl/katalog.php?gid=09&catid=305&id=9200&strona=1[/url] [url]http://www.bialystokonline.pl/katalog.php?gid=09&catid=305&id=1765&strona=1[/url] a na np. allegro sprawdzalas? Quote
Recommended Posts