Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sunia2000 napisał(a):
Tydzień temu nie miał imienia, nic nie mial w karcie-jutro będę w schronie to wypytam:)

Byłoby fajnie :) A jak jest no name to się coś wymyśli :D
Idę najpierw ogarnąć wątki moich uciechowskich potworów a potem zajmę się tymi ;)

Posted

[quote name='Zosia123']Dane uzupełnię

Boks nr:
68

Nr schroniskowy:
Nr na szyi:
W schronisku od:
Imię: ...
Opis: Mieszaniec owczarka niemieckiego długowłosego, prawie cały czarny, śliczny!!!

Adoptowany:)

Posted

[quote name='Zosia123']Dane uzupełnię

Boks nr:
71

Nr schroniskowy:
Nr na szyi: 1948
W schronisku od:
Opis: Owczarek niemiecki, rudy. Okropnie zdenerwowany, szczeka i chce koniecznie wyjść z klatki i odnaleźć swojego pana... :(
Nie jest agresywny, jest tylko okropnie zdenerwowany tym, że się zgubił... :(

Adoptowany:)

Posted

To, że psy uciekają od nowych właścicieli to jeszcze jestem w stanie zrozumiec, ale żeby schronisko nie upilnowało:shake: Nie mam spisanego psa o tych nr, a dziś aktualizowałam wszystkie duże psy, więc chyba nawiał z kwarantanny lub z izolatki

Posted

Albo ktoś go adoptował razem z numerkiem, nie zdjął i ...pies mu zwiał :)
osobiście pozbawiłam schronisko kilku numerków :D - dopiero oglądając zdjęcia z przejęcia psa przez właściciela widziałam, że numerek dynda na szyi już nieschroniskowca.

Posted

Figura i wielkość on, ale pysk koondelkowaty :) - bardzo grzeczny, w samochodzie posłuszny, usiadł elegancko obok drugiego psa, jechał spokojnie, widac, ze starszy, pysk siwy, zęby fatalne, ale czysty i na bank nie głodny, zabawowy, wesoły, towarzyski.

Posted

Boks nr: 71
Nr schroniskowy:
Nr na szyi: 1948
W schronisku od:
Opis: Owczarek niemiecki, rudy. Okropnie zdenerwowany, szczeka i chce koniecznie wyjść z klatki i odnaleźć swojego pana...

Piesek ma cudowny domek pod Rawiczem:)
Fajnie sie zaadoptował i skradł serce właścicielce:)
Duży dom z ogrodem:) Na ogrodzie lekkie ADHD :) Ale w domu aniołek :)
pozdrawiam

Posted

Dzięki alvina :) Powodzenia chlopaczku! :)

A tutaj biedny stareńki dobek z izolatki, oddany wczoraj przez właścicielkę...
Pogryzienia na pyszczku jak też wychudzenie podobno wina hoteliku... :(

Posted

Wczoraj Zosiu jak pytałaś czy jest coś nowego to odp, że nie, bo ten owczarek wydał mi się znajomy. Dziś spr, był już u nas, został adoptowany i dość szybko zwrócony, konkretnie wczoraj trafił z powrotem do schronu. Ma 5 lat. Nie dowiedziałam się jaki powod zwrotu bo nie było dziś osoby która go przyjmowała.

Posted

sunia2000 napisał(a):
Wczoraj Zosiu jak pytałaś czy jest coś nowego to odp, że nie, bo ten owczarek wydał mi się znajomy. Dziś spr, był już u nas, został adoptowany i dość szybko zwrócony, konkretnie wczoraj trafił z powrotem do schronu. Ma 5 lat. Nie dowiedziałam się jaki powod zwrotu bo nie było dziś osoby która go przyjmowała.

A ja sierota oczywiście nie poszłam do biura go spisać...