Bewarka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='Samturia']no nie... ja sie załamie kobieto...[/QUOTE] długo już czekamy :lol: co jest :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Cześć BasiU! :) A czemu psiaki miałyby sie gryźć jak to pies i suczka? Super, że byłyście na spacerze, czekam na zdjęcia ;) Quote
basia bonnie Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Więc słuchajcie! 1 fota jest juz u galerii gordiego :p a potem będą foty bonki :eviltong: hehe, a potem będzie filmik :razz: tylko powiedzcie nam jak sie daje filmik na jakąś stronke? :roll: hehe, ale i tak goldenka bedzie dawała:eviltong: w galerii gordiego jestem na fotce z nim i bonnie :eviltong::eviltong::p:p :roll::oops: ale ja wyszłam.... haha! LoL jak chcecie zobaczyć to [URL="http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=31531&page=24"][SIZE=3][B]>>KLIK!!<<[/B][/SIZE][/URL] Quote
basia bonnie Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='aneta_w']A jaaaki filmik ?? :cool3: ;)[/quote] Hihi, jak Bonka i Gordek gonią :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 jak goldenka245 da go na jakąś stronke :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Dobcia Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Cześć Basiu:lol: Tylko 1 fotka?:mad:Ale fajna:cool3: Quote
basia bonnie Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 cześć,cześć, cześć:roll: jasne, ze bedzie więcej fot:cool1::evil_lol:;):razz::p:eviltong::multi::cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Cześć :) no no nagadane ze szok a fotek jak nie było tak ne ma..... :( Quote
basia bonnie Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Witajcie Kochani. Więc nie wiem kiedy foty, bo Karolina ma mi je na gg dać... a jak ona jest to mnie nie ma jak ja jestem jej nie ma...:placz: no i wiecie... no, ale moze napisze coś w imieniu Bonki. A więc [FONT=System]Przybijcie łapki! Witajcie moi czworonożni kumple:evil_lol:! Dziś rano sie obudziłam i oczywiście poszłam na poranną toalete[/FONT]. [FONT=System]Potem ta moja pancia poszła gdzieś jak co rano...:angryy::multi: i zostałam z tą dużą. Później moja pancia przyszła bawiłyśmy sie, ale potem ona znów poszła do tego takiego dużego... z ekranem:-( Później pojechała z dużą panią gdzieś tym takim brum brum:eviltong:. Potem wszyscy przyjechali i..... tak sie cieszyłam, goniłam,skakałam i w końcu pancia dała mi ciasteczko:loveu::loveu::loveu: mmmmmmmmm.... pycha!! i nagle zapięła mi szelki smycz i poszłyśmy do Gordaska. Troszke się nam źle było bawić, więc potem pancia mnie wzięła na sznurek:angryy:;), ale za to dostałam aż 2 ciastka!! :multi::multi::loveu::loveu: super! potem przyszłyśmy, poszłam znów do piwnicy (do ToB'a :evil_lol::evil_lol::evil_lol:) z dużą i paliłyśmy w piecu, no, a teraz siedze w pokoju drapie coś bawie sie i merdam ogonkiem. Papap moji przyjaciele 3mcie sie! Przybijcie łapy!:multi::eviltong::p:razz:;):loveu::evil_lol::cool3::Dog_run:[/FONT] Quote
basia bonnie Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 jeszcze Wam pokaże co mi Samturia zrobiła:loveu::loveu::loveu: [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/062face636e5e5b9.html"]>>KLIK<<[/URL] Quote
Samturia Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 oh... nieee ja sie pod ziemie zapadne... Quote
basia bonnie Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 czemu? przecież to jest supppppppper!!!!!! :loveu: super super super od SAMTURI SUPERRRRRRRRRRRR mrrrrrrrrrrrrrrrrr.... :razz::loveu::loveu::loveu: Quote
Xiara Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='ß@$!@']jeszcze Wam pokaże co mi Samturia zrobiła:loveu::loveu::loveu: [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/062face636e5e5b9.html"]>>KLIK<<[/URL][/quote] O, jakie fajne :) Quote
basia bonnie Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 hehe, to Samturia zrobiła! Super:loveu::evil_lol: Quote
Xiara Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='ß@$!@']hehe, to Samturia zrobiła! Super:loveu::evil_lol:[/quote] Nie ma takich, też chcę :mad: :cool3: Samturia, gdzie jesteś? :diabloti: Quote
basia bonnie Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Jak poprosisz ładnie Samturie to może Ci zrobi :roll:;) hehe, ale musisz ładnie:evil_lol: heh, super to robi! Samturia to jedna z najlepszych! :cool1: Quote
Xiara Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='ß@$!@']Jak poprosisz ładnie Samturie to może Ci zrobi :roll:;) hehe, ale musisz ładnie:evil_lol: heh, super to robi! Samturia to jedna z najlepszych! :cool1:[/quote] Jak nie najlepsza :eviltong: Quote
basia bonnie Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 no! LoL! haha! zaraz nowe foty chyba dam, z przedwczoraj! :cool1::evil_lol: Quote
Xiara Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='ß@$!@']no! LoL! haha! zaraz nowe foty chyba dam, z przedwczoraj! :cool1::evil_lol:[/quote] To czekam na fotki! :cool3: Quote
basia bonnie Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 no! macie foty! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: haha! ale ja wyszłam :oops: :evil_lol::mad: normalnie...:angryy::mad::diabloti::evil_lol: ... i tu też ja:angryy::diabloti::evil_lol: o boze jak ja wyglądam.... :angryy: Quote
Recommended Posts