Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Więc słuchajcie! 1 fota jest juz u galerii gordiego :p
a potem będą foty bonki :eviltong: hehe, a potem będzie filmik :razz: tylko powiedzcie nam jak sie daje filmik na jakąś stronke? :roll: hehe, ale i tak goldenka bedzie dawała:eviltong: w galerii gordiego jestem na fotce z nim i bonnie :eviltong::eviltong::p:p :roll::oops: ale ja wyszłam.... haha! LoL
jak chcecie zobaczyć to [URL="http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=31531&page=24"][SIZE=3][B]>>KLIK!!<<[/B][/SIZE][/URL]

Posted

Witajcie Kochani. Więc nie wiem kiedy foty, bo Karolina ma mi je na gg dać... a jak ona jest to mnie nie ma jak ja jestem jej nie ma...:placz: no i wiecie... no, ale moze napisze coś w imieniu Bonki. A więc
[FONT=System]Przybijcie łapki!
Witajcie moi czworonożni kumple:evil_lol:! Dziś rano sie obudziłam i oczywiście poszłam na poranną toalete[/FONT]. [FONT=System]Potem ta moja pancia poszła gdzieś jak co rano...:angryy::multi: i zostałam z tą dużą. Później moja pancia przyszła bawiłyśmy sie, ale potem ona znów poszła do tego takiego dużego... z ekranem:-( Później pojechała z dużą panią gdzieś tym takim brum brum:eviltong:. Potem wszyscy przyjechali i..... tak sie cieszyłam, goniłam,skakałam i w końcu pancia dała mi ciasteczko:loveu::loveu::loveu: mmmmmmmmm.... pycha!! i nagle zapięła mi szelki smycz i poszłyśmy do Gordaska. Troszke się nam źle było bawić, więc potem pancia mnie wzięła na sznurek:angryy:;), ale za to dostałam aż 2 ciastka!! :multi::multi::loveu::loveu: super! potem przyszłyśmy, poszłam znów do piwnicy (do ToB'a :evil_lol::evil_lol::evil_lol:) z dużą i paliłyśmy w piecu, no, a teraz siedze w pokoju drapie coś bawie sie i merdam ogonkiem.
Papap moji przyjaciele 3mcie sie! Przybijcie łapy!:multi::eviltong::p:razz:;):loveu::evil_lol::cool3::Dog_run:[/FONT]

Posted

[quote name='ß@$!@']jeszcze Wam pokaże co mi Samturia zrobiła:loveu::loveu::loveu:
[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/062face636e5e5b9.html"]>>KLIK<<[/URL][/quote]
O, jakie fajne :)

Posted

[quote name='ß@$!@']hehe, to Samturia zrobiła! Super:loveu::evil_lol:[/quote]
Nie ma takich, też chcę :mad: :cool3:
Samturia, gdzie jesteś? :diabloti:

Posted

[quote name='ß@$!@']Jak poprosisz ładnie Samturie to może Ci zrobi :roll:;) hehe, ale musisz ładnie:evil_lol: heh, super to robi! Samturia to jedna z najlepszych! :cool1:[/quote]
Jak nie najlepsza :eviltong:

Posted

no! macie foty! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: haha! ale ja wyszłam :oops: :evil_lol::mad: normalnie...:angryy::mad::diabloti::evil_lol:
...
i tu też ja:angryy::diabloti::evil_lol: o boze jak ja wyglądam.... :angryy: