Martika&Aischa Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Dzień dobry Misiaczku :) [INDENT]Ciocie proszę zajrzyjcie moze macie jakis pomysl... [URL="http://www.dogomania.pl/threads/217532-Kulej%C4%85ca-i-wyg%C5%82odzona-ONka-TRzeba-j%C4%85-zabra%C4%87-z-ulicy"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2175...%C4%87-z-ulicy[/COLOR][/URL] [/INDENT] Quote
Iljova Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Cześć Misiaczku mam nadzieje że nie narozrabiał dzisiaj żaden z Was .... Quote
Igiełka Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Witajcie Ciotki i Witajcie psiaki:) Iljova bądzmy dobrej myśli może psie chłopaki byli dzisiaj wyjątkowo grzeczni :) Quote
DONnka Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 [B]Ciociu Caragh[/B], mam namiar na domek dla ONka w Jaworznie :) Słać na PW ??? Całuje słodki nochal Misia :loveu: Quote
Justa&Zwierzaki Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Wpadam w biegu sie przywitać z Misiaczkiem :) Quote
Caragh Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 [quote name='DONnka'][B]Ciociu Caragh[/B], mam namiar na domek dla ONka w Jaworznie :) Słać na PW ??? Całuje słodki nochal Misia :loveu:[/QUOTE] Heh, no słać, słać... A sprawdzony jakiś?? [quote name='Justa&Zwierzaki']Wpadam w biegu sie przywitać z Misiaczkiem :)[/QUOTE] Witamy :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Marycha35 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Ściskam serdecznie Pańcię obecną Misiula i jego samego:) Za domek kciukaczę, ale błagam Dziewczynki sprawdźcie, do 7 pokolenia;) Takie się kwasy słyszy, że trzeba uważać, gdzie słodziak trafi! Quote
Caragh Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 Domek odstąpiliśmy ONusiowi w większej potrzebie :thumbs: Właśnie wróciliśmy od weta :) Misiek gruczoły ma wyleczone [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/sweetCyberM.gif[/IMG] Właśnie został odrobaczony, w piątek dostanie szczepień full-pakiet :) No i... no i będzie gotowy do adopcji... A sprawdzanie domku, to co najmniej do 10 pokolenia ;) A propo strony formalnej, czy któraś z Cioteczek wie, czy wątki, na których się kasy nie zbiera, ale są w dziale PwP muszą mieć rozliczenia?? Bo zupełnie się nie orientuję jak to jest :oops: Misiak, Rex, Kitek i Ja pozdrawiamy Wszystkie Cioteczki, które interesuje los Misia :loveu: :loveu: :loveu: Quote
DONnka Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 [quote name='Caragh'][B]Domek odstąpiliśmy ONusiowi w większej potrzebie :thumbs:[/B] Misiak, Rex, Kitek i Ja pozdrawiamy Wszystkie Cioteczki, które interesuje los Misia :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE] Potwierdzam :) Namiary na domek przekazałam dla Reksa z mojego podpisu :) Własnie sprawdzamy, czy się nada Trzymajcie kciuki :) Miziam Miska- szczęściarza za uszkiem :loveu: Dobrze, że już zdrowy :multi: Quote
Caragh Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 [quote name='DONnka']Potwierdzam :) Namiary na domek przekazałam dla Reksa z mojego podpisu :) Własnie sprawdzamy, czy się nada [B]Trzymajcie kciuki :)[/B] Miziam Miska- szczęściarza za uszkiem :loveu: Dobrze, że już zdrowy :multi:[/QUOTE] Oczywiście, że trzymamy :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Marycha35 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Przyłączam się:) A dla zdrowego Misia ślicznoty buziale from Łódź;) Quote
Caragh Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 [quote name='Marycha35']Przyłączam się:) A dla zdrowego Misia ślicznoty buziale from Łódź;)[/QUOTE] Misio dziękuje! On uwielbia mizianka aż do niemożliwości :D Mógłby sie miziać i miziać i... aha! miziać :D Quote
Martika&Aischa Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Całusy w mokry nochalek przesyłamy Misiorkowi:calus::calus::calus: Quote
Caragh Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Całusy w mokry nochalek przesyłamy Misiorkowi:calus::calus::calus:[/QUOTE] A Cioteczka to ma szlaban na wirtualne całusy i mizianka :diabloti: Cioteczka koniecznie w realu musi Misiaka wymiziać :diabloti::diabloti: Quote
Martika&Aischa Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 [quote name='Caragh']A Cioteczka to ma szlaban na wirtualne całusy i mizianka :diabloti: Cioteczka koniecznie w realu musi Misiaka wymiziać :diabloti::diabloti:[/QUOTE] Ciocia z największą przyjemnością wyściskałabym kochany pycholek Misiorka:loveu::loveu::loveu: Tylko czasu ciągle brak :shake::-(:placz: Quote
Justa&Zwierzaki Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Odemnie tez całuski Misiaczku masz :) Quote
Caragh Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Ciocia z największą przyjemnością wyściskałabym kochany pycholek Misiorka:loveu::loveu::loveu: Tylko czasu ciągle brak :shake::-(:placz:[/QUOTE] No to znaleźć godzinke dla Misia. Nie wiem w jakiej dzielnicy Sosnowca mieszkasz, ale z dworca busem 20 minutek sie do mnie jedzie :D A nawet jakby trochę dłużej, dla Misia się postarać o trochę wolnego czasu :D [quote name='Justa&Zwierzaki']Odemnie tez całuski Misiaczku masz :)[/QUOTE] Misio wycałowany :) Quote
Martika&Aischa Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Ciocia będę się starała dojechać i osobiście wycałować chłopaka:lol: Quote
Caragh Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Cioteczki kochane... Nie dość że się ze śmiercią Tatusia [*] jakoś godzę, to jeszcze dzisiaj mnie okradli :( Wszystkie dokumenty, kupa kasy, telefon... wszystko przepadło... Mam takiego doła, że nie wiem, czy dam rade zaglądać na dogo :( Misio ściska wszystkie Cioteczki Quote
Igiełka Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 [quote name='Caragh']Cioteczki kochane... Nie dość że się ze śmiercią Tatusia [*] jakoś godzę, to jeszcze dzisiaj mnie okradli :( Wszystkie dokumenty, kupa kasy, telefon... wszystko przepadło... Mam takiego doła, że nie wiem, czy dam rade zaglądać na dogo :( Misio ściska wszystkie Cioteczki[/QUOTE] Cioteczko to straszne czym prędzej wybierz się i zgłoś zaistaniałą sytuację do odpowiednich służb- koniecznie przejdz się przedewszystkim do banku i zastrzeż wszystkie swoje karty- Jestem tam z Wami wiem że to trudne ale dacie radę- no co za hieny chodzą po ulicach. Caragh a w jakich dokładnie okolicznościach to się stało? Serdecznie Pozdrawiamy Misia i miziamy za uszkiem Quote
DONnka Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 [quote name='Iljova']Okradli ją przed klatką do domu :([/QUOTE] Znaczy wyrwali torebkę i uciekli, tak ??? Mnie kiedyś też facet próbował wyrwać torebkę, ale miałam przewagę, bo był pijany albo naćpany i ledwo trzymał się na nogach. Nie puściłam i tak się szarpaliśmy aż wreszcie to on odpuścił i chwiejnym krokiem odmaszerował... Głowa do góry Caragh :loveu::buzi: Najważniejsze, że Tobie krzywdy żadnej nie zrobili !!! Zrób tak jak radzi Igiełka, zastrzeż karty i zgłoś na Policję kradzież dokumentów!!! To ważne, żeby ktoś na Twoje konto nie nabrał np. kredytów !!! Przytul się do swoich Miziaków i posłuchaj rytmu ich serc :) Mnie to zawsze wycisza i uspokaja :) Quote
Iljova Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Wczoraj do późna była na policji składać zeznania. Dobrze że dzwoniłam do mojej koleżanki która mieszka na tym samym osiedlu, bo niewie jak wróciłaby do domu a tak ta moja koleżanka i jeszcze jedna pojechały i czekały na nią , później odwiozły ją do domu. Wyrwali jej torebkę w której miała też telefon z bezcennymi zdjęciami swojego tatusia :( Quote
Marycha35 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Caragh mocno ściskam, głowa do góry, nie martw się!!!! Ważne, że Tobie śmiecie nic nie zrobili!!! Będzie lepiej, Misio Cię wycałuje i reszt stadka:) My też oczywiście:):):) Quote
Igiełka Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Caragh mocno trzymamy kciuki Wszyscy za Ciebie-dasz radę i także wirtualnie przytulam :) Quote
Recommended Posts