Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry Misiaczku :)

[INDENT]Ciocie proszę zajrzyjcie moze macie jakis pomysl...

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/217532-Kulej%C4%85ca-i-wyg%C5%82odzona-ONka-TRzeba-j%C4%85-zabra%C4%87-z-ulicy"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2175...%C4%87-z-ulicy[/COLOR][/URL]
[/INDENT]

• Replies 523
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='DONnka'][B]Ciociu Caragh[/B], mam namiar na domek dla ONka w Jaworznie :)
Słać na PW ???

Całuje słodki nochal Misia :loveu:[/QUOTE]
Heh, no słać, słać... A sprawdzony jakiś??

[quote name='Justa&Zwierzaki']Wpadam w biegu sie przywitać z Misiaczkiem :)[/QUOTE]
Witamy :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Ściskam serdecznie Pańcię obecną Misiula i jego samego:) Za domek kciukaczę, ale błagam Dziewczynki sprawdźcie, do 7 pokolenia;) Takie się kwasy słyszy, że trzeba uważać, gdzie słodziak trafi!

Posted

Domek odstąpiliśmy ONusiowi w większej potrzebie :thumbs:

Właśnie wróciliśmy od weta :) Misiek gruczoły ma wyleczone [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/sweetCyberM.gif[/IMG] Właśnie został odrobaczony, w piątek dostanie szczepień full-pakiet :) No i... no i będzie gotowy do adopcji...

A sprawdzanie domku, to co najmniej do 10 pokolenia ;)

A propo strony formalnej, czy któraś z Cioteczek wie, czy wątki, na których się kasy nie zbiera, ale są w dziale PwP muszą mieć rozliczenia?? Bo zupełnie się nie orientuję jak to jest :oops:

Misiak, Rex, Kitek i Ja pozdrawiamy Wszystkie Cioteczki, które interesuje los Misia :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Caragh'][B]Domek odstąpiliśmy ONusiowi w większej potrzebie :thumbs:[/B]

Misiak, Rex, Kitek i Ja pozdrawiamy Wszystkie Cioteczki, które interesuje los Misia :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE]

Potwierdzam :)
Namiary na domek przekazałam dla Reksa z mojego podpisu :)
Własnie sprawdzamy, czy się nada
Trzymajcie kciuki :)
Miziam Miska- szczęściarza za uszkiem :loveu:
Dobrze, że już zdrowy :multi:

Posted

[quote name='DONnka']Potwierdzam :)
Namiary na domek przekazałam dla Reksa z mojego podpisu :)
Własnie sprawdzamy, czy się nada
[B]Trzymajcie kciuki :)[/B]
Miziam Miska- szczęściarza za uszkiem :loveu:
Dobrze, że już zdrowy :multi:[/QUOTE]
Oczywiście, że trzymamy :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

[quote name='Marycha35']Przyłączam się:) A dla zdrowego Misia ślicznoty buziale from Łódź;)[/QUOTE]

Misio dziękuje! On uwielbia mizianka aż do niemożliwości :D Mógłby sie miziać i miziać i... aha! miziać :D

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Całusy w mokry nochalek przesyłamy Misiorkowi:calus::calus::calus:[/QUOTE]
A Cioteczka to ma szlaban na wirtualne całusy i mizianka :diabloti: Cioteczka koniecznie w realu musi Misiaka wymiziać :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Caragh']A Cioteczka to ma szlaban na wirtualne całusy i mizianka :diabloti: Cioteczka koniecznie w realu musi Misiaka wymiziać :diabloti::diabloti:[/QUOTE]

Ciocia z największą przyjemnością wyściskałabym kochany pycholek Misiorka:loveu::loveu::loveu: Tylko czasu ciągle brak :shake::-(:placz:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Ciocia z największą przyjemnością wyściskałabym kochany pycholek Misiorka:loveu::loveu::loveu: Tylko czasu ciągle brak :shake::-(:placz:[/QUOTE]
No to znaleźć godzinke dla Misia. Nie wiem w jakiej dzielnicy Sosnowca mieszkasz, ale z dworca busem 20 minutek sie do mnie jedzie :D A nawet jakby trochę dłużej, dla Misia się postarać o trochę wolnego czasu :D

[quote name='Justa&Zwierzaki']Odemnie tez całuski Misiaczku masz :)[/QUOTE]
Misio wycałowany :)

Posted

Cioteczki kochane...
Nie dość że się ze śmiercią Tatusia [*] jakoś godzę, to jeszcze dzisiaj mnie okradli :( Wszystkie dokumenty, kupa kasy, telefon... wszystko przepadło... Mam takiego doła, że nie wiem, czy dam rade zaglądać na dogo :(

Misio ściska wszystkie Cioteczki

Posted

[quote name='Caragh']Cioteczki kochane...
Nie dość że się ze śmiercią Tatusia
[*] jakoś godzę, to jeszcze dzisiaj mnie okradli :( Wszystkie dokumenty, kupa kasy, telefon... wszystko przepadło... Mam takiego doła, że nie wiem, czy dam rade zaglądać na dogo :(

Misio ściska wszystkie Cioteczki[/QUOTE]

Cioteczko to straszne czym prędzej wybierz się i zgłoś zaistaniałą sytuację do odpowiednich służb- koniecznie przejdz się przedewszystkim do banku i zastrzeż wszystkie swoje karty- Jestem tam z Wami wiem że to trudne ale dacie radę- no co za hieny chodzą po ulicach.
Caragh a w jakich dokładnie okolicznościach to się stało?
Serdecznie Pozdrawiamy Misia i miziamy za uszkiem

Posted

[quote name='Iljova']Okradli ją przed klatką do domu :([/QUOTE]

Znaczy wyrwali torebkę i uciekli, tak ???
Mnie kiedyś też facet próbował wyrwać torebkę, ale miałam przewagę, bo był pijany albo naćpany i ledwo trzymał się na nogach. Nie puściłam i tak się szarpaliśmy aż wreszcie to on odpuścił i chwiejnym krokiem odmaszerował...
Głowa do góry Caragh :loveu::buzi:
Najważniejsze, że Tobie krzywdy żadnej nie zrobili !!!
Zrób tak jak radzi Igiełka, zastrzeż karty i zgłoś na Policję kradzież dokumentów!!!
To ważne, żeby ktoś na Twoje konto nie nabrał np. kredytów !!!

Przytul się do swoich Miziaków i posłuchaj rytmu ich serc :)
Mnie to zawsze wycisza i uspokaja :)

Posted

Wczoraj do późna była na policji składać zeznania. Dobrze że dzwoniłam do mojej koleżanki która mieszka na tym samym osiedlu, bo niewie jak wróciłaby do domu a tak ta moja koleżanka i jeszcze jedna pojechały i czekały na nią , później odwiozły ją do domu. Wyrwali jej torebkę w której miała też telefon z bezcennymi zdjęciami swojego tatusia :(