Patik Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='Ty$ka']U nas dalej jest też szczyl shih tzu do adopcji :siara: A i yorczyca - też pod opieką LSOZu ;)[/QUOTE] A masz może jakieś linki ,info dokładniejsze ^^ Quote
Paulinka10 Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Tosia jak ma rany to zazwyczaj na główce,także wole jak ma krótkie,ale czasem mnie najdzie i zapuszczam aż do momentu jak sto razy dziennie go poprawiam... Dawno fotek nie było;) Quote
Patik Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 a my rzadko poprawiamy ,chyba,ze zacznie się poważniej drapać. Przepraszam ,ze nie ma zdjęć ,ale czasu brak mam nadzieję,że jutro będzie więcej czasu,bo nie muszę nic poprawiać :P a zdjęcia jakieś tam mam ,tylko muszę je przystosować do oglądania :D Quote
Patik Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 Jutro nie wiem o której wrócę,bo musze jakieś fast food'y w siebie wrzucić :evil_lol: ale postaram się. A jeszcze mam takie pytanko co można podać psu odczulając,bo znowu mamy diete eliminacyjną i co podać żeby przyśpieszyć ten proces?? Claritine,Zyrtec??I czy to pomoże,czy pies przestanie się drapać?? Quote
Bgra Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='Patik']Jutro nie wiem o której wrócę,bo musze jakieś fast food'y w siebie wrzucić :evil_lol: ale postaram się. A jeszcze mam takie pytanko co można podać psu odczulając,bo znowu mamy diete eliminacyjną i co podać żeby przyśpieszyć ten proces?? Claritine,Zyrtec??I czy to pomoże,czy pies przestanie się drapać??[/QUOTE] tu musi się wet wypowiedzieć,sama nie eksperymentuj! Quote
phase Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [B]Patik[/B] - jeszcze taki w typie yoreczka Fredek do adopcji, może koleżanka się skusi? :) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/241920-FERDEK-popsuty-york-potrzebuje-pomocy-czyli-sezon-na-stare-yorki-uznaj%C4%99-za-otwarty[/url] Quote
betty_labrador Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 czesc! Moim zdaniem lepiej nie ryzykowac samemu z takimi lekami ;) wet powinien pomóc. Quote
Sonka95 Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Tak jak dziewczyny mówią lepiej dopytaj sie weta ;) Quote
Ty$ka Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Co do shih tzu. Wejdź sobie na facebooku na Fundacja Lubelska Straż Ochrony Zwierząt i tam w galerię - tam znajdziesz malucha :) lub na [url]www.lsoz.org[/url] Quote
phase Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Napiszcie chociaż co u Was i daj parę fot, albo w ogóle wracajcie! :lol: Quote
betty_labrador Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 właścicielka galerii uciekła :P na majówke :D Quote
phase Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Chyba na święta, majówkę, noo i cały kwiecień. :hmmmm::evil_lol: Quote
Ty$ka Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Pewnie zjadła szczurowatych, Doris i Kubę i nie chce się przyznać :diabloti:. Stąd ta cisza :diabloti:. Quote
Recommended Posts