Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ty$ka']U nas dalej jest też szczyl shih tzu do adopcji :siara: A i yorczyca - też pod opieką LSOZu ;)[/QUOTE]

A masz może jakieś linki ,info dokładniejsze ^^

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

a my rzadko poprawiamy ,chyba,ze zacznie się poważniej drapać.
Przepraszam ,ze nie ma zdjęć ,ale czasu brak mam nadzieję,że jutro będzie więcej czasu,bo nie muszę nic poprawiać :P a zdjęcia jakieś tam mam ,tylko muszę je przystosować do oglądania :D

Posted

Jutro nie wiem o której wrócę,bo musze jakieś fast food'y w siebie wrzucić :evil_lol: ale postaram się.
A jeszcze mam takie pytanko co można podać psu odczulając,bo znowu mamy diete eliminacyjną i co podać żeby przyśpieszyć ten proces?? Claritine,Zyrtec??I czy to pomoże,czy pies przestanie się drapać??

Posted

[quote name='Patik']Jutro nie wiem o której wrócę,bo musze jakieś fast food'y w siebie wrzucić :evil_lol: ale postaram się.
A jeszcze mam takie pytanko co można podać psu odczulając,bo znowu mamy diete eliminacyjną i co podać żeby przyśpieszyć ten proces?? Claritine,Zyrtec??I czy to pomoże,czy pies przestanie się drapać??[/QUOTE]

tu musi się wet wypowiedzieć,sama nie eksperymentuj!

Posted

[B]Patik[/B] - jeszcze taki w typie yoreczka Fredek do adopcji, może koleżanka się skusi? :)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/241920-FERDEK-popsuty-york-potrzebuje-pomocy-czyli-sezon-na-stare-yorki-uznaj%C4%99-za-otwarty[/url]

Posted

Co do shih tzu. Wejdź sobie na facebooku na Fundacja Lubelska Straż Ochrony Zwierząt i tam w galerię - tam znajdziesz malucha :)

lub na [url]www.lsoz.org[/url]